Tom Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Lagalább spórolok a hétvégén... :wub: Hát nem is keveset... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Lagalább spórolok a hétvégén... :wub: Szombaton majd elisszuk :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Anti állja majd a piacehhet? Nagy buli lesz, de nagy ám... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Hát attól nem félek....kb két hete 4 órákat alszok, és még hátra van 2 nappal műszak, és utána 2 éjszaka...Meg a mai projekt, meg a holnapi...aztán meg a Blitzet meg majd végigalszom...:-) Pííísta Ti este? Anti állja majd a piacehhet? Nagy buli lesz, de nagy ám... :wub: Jó, de fizetni Te fox... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 ....Pííísta Ti este?.... Ti ? :wub: Később majd kinézek a Lurdyhoz, majd hajnalban majd legaloppozom a Balcsihoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Mi ez a sok Balcsijárat mostanában... :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Mi ez a sok Balcsijárat mostanában... :P :wub: Semmi nagy összesküvéselmélet nem húzodik a háttérben. Szüleimet vittem a Balcsihoz és most majd haza :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Jaaa értem... Kriszitánnal beszélsz, hogy jön e este??? monjuk én max éjfélig maradok...kezdek zsibbadni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Jaaa értem... Kriszitánnal beszélsz, hogy jön e este??? monjuk én max éjfélig maradok...kezdek zsibbadni... Csalódott vagy ? :wub: Krisztián este 10 környékén talizik majd Istvánékkal, hajól értettem én majd később csatlakozom valszeg. Menj haza aludni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Lehet, hogy a Dettivel is kell még taliznom... :wub: Meg kéne a Krisztával is... :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Lehet, hogy a Dettivel is kell még taliznom... :wub: Meg kéne a Krisztával is... :P :P Akkor minek nyavajogsz ? B) Donzsúán Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Nem nyavajgok...beúsztam... :P Jó de ebből a Kriszta csa barát... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 ....Jó de ebből a Kriszta csa barát... :wub:.... Ezt Bettinek mondd, nekem csőmindegy :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Ismeri...együtt voltunk a Tüzijátákon... :wub: Ez a biztos... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Ismeri...együtt voltunk a Tüzijátákon... :P Ez a biztos... :D 3asban sem rossz ám... :wub: :P Az István még nem ért haza? Hűha... :lol: Anti! A Patyi csak felsőfokon beszélt a gépedről... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Hogyhogy felsőfokon??? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Hogyhogy felsőfokon??? :wub: Szó szerint akarod hallani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Szó szerint akarod hallani? Ne a fórumon, mert ki leszünk moderálva... :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Majd mond el a Tarnak... Amúgy tudom mikre gondol, és valahol igaza van, valahol meg ő sem csinálta meg volna jobban... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 ....A Patyi csak felsőfokon beszélt a gépedről... :P.... Ez mondjuk relatív. Lehet legxarabb Meg lehet legjobb is. Nem mindegy :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Amúgy ezt már annó a váltóprojektnél elmondta nekem, de aztán amikor mondtam neki, hogy ez még nem volt 7 szer szétszedve kicsit elhallgatott... :P Ez mondjuk relatív. Lehet legxarabb Meg lehet legjobb is. Nem mindegy :wub: Szar... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Amúgy ezt már annó a váltóprojektnél elmondta nekem, de aztán amikor mondtam neki, hogy ez még nem volt 7 szer szétszedve kicsit elhallgatott... :wub: Szar... Az miért van, hogy nem igazán tudják elismerni egymás munkáját ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Az miért van, hogy nem igazán tudják elismerni egymás munkáját ? Mert soha senki nem ismeri a pontos körülményeket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Majd mond el a Tarnak... Amúgy tudom mikre gondol, és valahol igaza van, valahol meg ő sem csinálta meg volna jobban... :wub: Nem csak az Attilával volt a baja.Azt mondta kiesek az ülésből a kormány a kezembe marad nem lehet közlekedni ezzel a ........Mikor odaértünk akkor meg azt kérdezte Ti lesztek azok a szerencsések akik elviszitek ezt a ...... Patyi is kiöregedett ebből a tuningból,de azért beismerte hogy ment vele egy kis kört :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Meg mert nem ismerik el egymás munkáját...képzeld el dícsérnék egymást...itt is pénzről van ám szó... Meg néha van benne némi igazság is... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts