Tom Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 És este hogy tervezitek??? Szar generátorral??? Melyikötök cseréli ki??? Mert lehet, hogy már ott van az Atinál... :wub: Sonique kicseréli... :P 4körül.Te mikor mész az Attilához? Azt mondta, hogy 4 körülre kész lesz (inkább picivel utána). Már beindult jár, de még a kábeleket mókolja rajta egy picit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Milyen szép is amikor az ikrek egyszerre ébrednek... :wub: Jó oké megkérem Zolit, hogy cserélje ki... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Jó oké megkérem Zolit, hogy cserélje ki... :wub: Egyébként kicserélem én is szívesen, ha valaki mondja, hogy hogy kell. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Egyébként kicserélem én is szívesen, ha valaki mondja, hogy hogy kell. B) Ne tegyél felelötlen kijelentést :lol: Akkor értem jösz 4után ha elhoztad az autót? Anti elfelejtette megosztani itt a fórumon velünk hogy ki volt lukadva a cooler és nem vette észre hogy nem megy az autója.Patyi szólt neki hogy lukas :wub: :P :P Anti ha nem vagy elérhető msn-n nem tudunk beszélni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 ....Ne tegyél felelötlen kijelentést :lol:.... Kap szépen a kezébe 1 Etzold könyvet, aztán elmókolgat :wub: :P :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Ha nem jól írod be, akkor nem is... :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Kap szépen a kezébe 1 Etzold könyvet, aztán elmókolgat :wub: :P :P B) van egy számomra felesleges astra könyvem... ha kell, szívesen felajánlom akár végelegesen is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Kap szépen a kezébe 1 Etzold könyvet, aztán elmókolgat :wub: :P :P B) Várjál, mert csütörtökön blitz van...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Várjál, mert csütörtökön blitz van...:-) Úúúúú, valóban. Akkor marad Zoli :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Ha nincs ló jó a szamár is... :wub: Lehet, hgoy én fogom kicserélni... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Kap szépen a kezébe 1 Etzold könyvet, aztán elmókolgat :wub: :P :P B) Felőlem... Azért a halonnal oltót hagyd benne. :P :lol: Antit addig meg fuvarozza a Pista. :D István! Kb. 4:30ra megyek a verdáért és utána indulok érted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Anti elfelejtette megosztani itt a fórumon velünk hogy ki volt lukadva a cooler cső :P :wub: és nem vette észre hogy nem megy az autója.Patyi szólt neki hogy lukas :P B) :lol: Ha nem jól írod be, akkor nem is... :P :D Kedves Anti mit is írtam oda?Ma se vitted magaddal a szemedet? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Lehet, hgoy én fogom kicserélni... :wub: Ennyi erővel akkor vehetnél új kocsit is. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 István! Kb. 4:30ra megyek a verdáért és utána indulok érted. Nekem jó ha a Patyinak is :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Anti elfelejtette megosztani itt a fórumon velünk hogy ki volt lukadva a coolercső és nem vette észre hogy nem megy az autója.Patyi szólt neki hogy lukas :wub: :P :P Hát ugye akinek csak pénze van és nem ért hozzá... :D :P :P B) Szerintem a Zoli megcsinálja ezt is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Ha nincs ló jó a szamár is... :wub: Lehet, hgoy én fogom kicserélni... :P Azt hiszem azt videóra vesszük :P B) Ma este esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Nekem jó ha a Patyinak is :wub: :P Nagyon sajnálnám, ha "véletlenül" nem érnénk oda időben... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Kedves Anti mit is írtam oda?Ma se vitted magaddal a szemedet? :P Kötekszik és megen rosszul fog járni :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Nekem jó ha a Patyinak is :wub: :P Miköze ahhoz a Patyinak ha neked jó...:-))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Kötekszik és megen rosszul fog járni :wub: Anti kötözködik én csak próbálok visszavágni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 :wub: Akkor inkább nézd meg mit írtál... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Miköze ahhoz a Patyinak ha neked jó...:-))) Ha már nincs ott 5kor hiába jó nekem.Vagy rosszul látom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Nagyon sajnálnám, ha "véletlenül" nem érnénk oda időben... B) Isten ments, hogy útközben megint tűzeset áldozata legyen a sárga... :wub: Ha már nincs ott 5kor hiába jó nekem.Vagy rosszul látom? A Detti tudja, hogy neked ettől jó??? :P :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Isten ments, hogy útközben megint tűzeset áldozata legyen a sárga... :wub: A Detti tudja, hogy neked ettől jó??? :P :P :lol: Látom nem nagyon szeretnéd Te megkapni a GSi-t hétvégére... :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Lagalább spórolok a hétvégén... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts