mélykék76 Elküldve Március2, 2005 Elküldve Március2, 2005 Mostmár én is 5ször meggondolom,hogy eladom az autót miután teljesen rendbekerül a motor. Juni-juli felé még kap egy szinter kuplungot is a gépezet. :) Normál használat mellett minek bele szinter ? Szenvedni akarsz a lámpáknál és az araszolgatásoknál ? :roll:
tcxbalage Elküldve Március2, 2005 Elküldve Március2, 2005 Az utcánkban van egy kék GSI klímás szervízkönyves, 5 éve egy tulaj. Semmi pénzért nem adná el azt mondta pedig már 11 éve megvan a kocsija :) Ezt nem értem tisztán... 5 éve tulaj és 11 éve van meg a kocsi? 6 évig csak kölcsönben volt nála? :) :) :P
mélykék76 Elküldve Március2, 2005 Elküldve Március2, 2005 Ezt nem értem tisztán... 5 éve tulaj és 11 éve van meg a kocsi? 6 évig csak kölcsönben volt nála? :) :) :) Mondjuk lehetett az édesapjáé előtte a kocsi :wink:
aztec Elküldve Március2, 2005 Elküldve Március2, 2005 Nekem is van 1 hasonló ismerősöm itt Zuglóban, akkor haverkodtunk össze, amikor kinn szerelte az utcán :) Odamentem segíteni és kiderül 94ben vette 20e km-el :!: azóta beletett 200at és imádja. Bőr meg minden jó van a gsiben, kivülről meg standard és ő mikor megkérdeztem mennyiért adná el az volt a válasz, hogy miért? még adnak ezért pénzt? höhö gyorsan helyreigazítottam az embert :wink: Amúgy meg Petya előbb nézz utána, meg próbáld ki és utána írj hülyeséget :) Vagy lesz mellette második autó :?:
BeNZiN Elküldve Március2, 2005 Elküldve Március2, 2005 tcxbalage : pedig már 11 éve(s) is megvan a kocsija.
tcxbalage Elküldve Március2, 2005 Elküldve Március2, 2005 tcxbalage : pedig már 11 éve(s) is megvan a kocsija. [OFF enable] OK OK, csak nem bírtam kihagyi :) [OFF disable]
iqbéla Elküldve Március2, 2005 Elküldve Március2, 2005 PetiGSI, végül mi derült ki, mi baja a gépnek? Mennyi lesz a költségvetés? Drukkolok. Az miért meglepő, hogy a szar autókat árulják az emberek? A jó autót azért tartják meg, mert jó... Hacsak nincs alapos okod rá, hogy elhidd, a különféle autóeladási indokokat ne vedd figyelembe. Valszeg azért adja el, mert szar, és nem akar rákölteni.
bazs Elküldve Március2, 2005 Elküldve Március2, 2005 én pl nem azért akarom eladni a calit, mert szar :wink: astra del van, vagy kadett combo az új projekt (+ hitel visszafizetés) :)
Laci4 Elküldve Március3, 2005 Elküldve Március3, 2005 Szép Gsi Kontra Gázos.. Ha valaki megveszi, többnyire azért veszi mert szereti, ergó ha tud, költ rá... Táhát szép a vas... Eladó.. már többnyire lestrapált, javitani GTK járgányok.. ritka ami nem. Nekem mákom volt... Petya.. meggondolandó.... viszont gondolom van rá jó ajánlatod...
Kess Elküldve Március3, 2005 Elküldve Március3, 2005 én pl nem azért akarom eladni a calit, mert szar :wink: astra del van, vagy kadett combo az új projekt (+ hitel visszafizetés) :) nekem most jár le a hitelem áprilisban :)
PetiGSI Elküldve Március3, 2005 Elküldve Március3, 2005 szinter kuplung csak esetleg azért lehet,hogy benne lesz mert ingyé kapom :) Max eladom. tudom,hogy picit "nehézkes" vele az indulás. :) :) :P :lol: :P Városban napközben nem közlekedek az autóval. Céges opel comboval járogatok. 1.7 D
PetiGSI Elküldve Március3, 2005 Elküldve Március3, 2005 IQ Béla : most van a hengerfej a gépműhelyben.Ha minden igaz tegnap nyomáspróbázták és ma már a gépmunkák folynak.(legalábbis remélem) :wink: Alkatrészek megvannak ha elkészül a hengerfej kiviszem Gabihoz az alkatrészeket és akkor már csak össze kell rakni a vasat. :wink: Utánna meg megyek adósok börtönébe.......... :shock: Vagy elszegényedett csövesként a híd alá :) Még jó,hogy lesz GSI mert akkor tudok majd benne aludni :wink:
aztec Elküldve Március3, 2005 Elküldve Március3, 2005 Városban napközben nem közlekedek az autóval. Céges opel comboval járogatok. 1.7 D fejezd már abba a hülyeséget Teeeeee :) igen és külön neked lesz dugó detektorod a verdában nehogy belecsöppenj egy nem kívánt eseménybe :)
PetiGSI Elküldve Március3, 2005 Elküldve Március3, 2005 fejezd már abba a hülyeséget Teeeeee :) igen és külön neked lesz dugó detektorod a verdában nehogy belecsöppenj egy nem kívánt eseménybe :) Értettem főnök. Nem bohóckodom. :) Egyébként a szinterre visszatérve egyik ismerősöm calibra-jaban van és nemsokára eladja a kocsit.De mivel ugyse fizetné meg senki sem a kuplungot inkább nekem adja. (milyen jó fej.....mi?) :P Ha nem jó semmire nekem akkor inkább eladom biztos találok majd 1-2 műkedvelőt aki megveszi. :wink: Tőle kaptam egy F20-as váltót is ami most csak pihen...... :wink:
PetiGSI Elküldve Március3, 2005 Elküldve Március3, 2005 Tök jó,hogy ezekről a dolgokról beszélek itt és per. pill. még autóm sincs :) Ejjjjjj..........lassan letargiába kerülök a 32-es busztól :) Eléggé degradáló az a sok csöves meg néha a hatalmas bűűz ami terjeng a buszon. :) Pfujjj.......... :puke:
Atommanó Elküldve Március3, 2005 Elküldve Március3, 2005 Én inkább meghírdetném a szintert... :wink: Üdv.: Atommanó
PetiGSI Elküldve Március3, 2005 Elküldve Március3, 2005 Ez még a jövő zenéje. Egyenlőre legyen autóm és majd nyáron kapjam meg a cuccost :) Majd elcserélem egy gyári kuplung szettre :wink: vagy egy gumicsirkére szerintem :)
Atommanó Elküldve Március3, 2005 Elküldve Március3, 2005 Valakit esetleg nem érdekel az SFI doboz helyére egy kupak??? Üdv.: Atommanó
Atommanó Elküldve Március3, 2005 Elküldve Március3, 2005 25 körül... Megbeszélés kérdése... :wink: Üdv.: Atommanó
PetiGSI Elküldve Március3, 2005 Elküldve Március3, 2005 Anti neked mi van fent csak nem az SFI doboz .)
Recommended Posts