mélykék76 Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Mostmár én is 5ször meggondolom,hogy eladom az autót miután teljesen rendbekerül a motor. Juni-juli felé még kap egy szinter kuplungot is a gépezet. :) Normál használat mellett minek bele szinter ? Szenvedni akarsz a lámpáknál és az araszolgatásoknál ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 ottfogsz szívni a városban :roll: de tetod Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Az utcánkban van egy kék GSI klímás szervízkönyves, 5 éve egy tulaj. Semmi pénzért nem adná el azt mondta pedig már 11 éve megvan a kocsija :) Ezt nem értem tisztán... 5 éve tulaj és 11 éve van meg a kocsi? 6 évig csak kölcsönben volt nála? :) :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Ezt nem értem tisztán... 5 éve tulaj és 11 éve van meg a kocsi? 6 évig csak kölcsönben volt nála? :) :) :) Mondjuk lehetett az édesapjáé előtte a kocsi :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Nekem is van 1 hasonló ismerősöm itt Zuglóban, akkor haverkodtunk össze, amikor kinn szerelte az utcán :) Odamentem segíteni és kiderül 94ben vette 20e km-el :!: azóta beletett 200at és imádja. Bőr meg minden jó van a gsiben, kivülről meg standard és ő mikor megkérdeztem mennyiért adná el az volt a válasz, hogy miért? még adnak ezért pénzt? höhö gyorsan helyreigazítottam az embert :wink: Amúgy meg Petya előbb nézz utána, meg próbáld ki és utána írj hülyeséget :) Vagy lesz mellette második autó :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 tcxbalage : pedig már 11 éve(s) is megvan a kocsija. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 tcxbalage : pedig már 11 éve(s) is megvan a kocsija. [OFF enable] OK OK, csak nem bírtam kihagyi :) [OFF disable] Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 PetiGSI, végül mi derült ki, mi baja a gépnek? Mennyi lesz a költségvetés? Drukkolok. Az miért meglepő, hogy a szar autókat árulják az emberek? A jó autót azért tartják meg, mert jó... Hacsak nincs alapos okod rá, hogy elhidd, a különféle autóeladási indokokat ne vedd figyelembe. Valszeg azért adja el, mert szar, és nem akar rákölteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 én pl nem azért akarom eladni a calit, mert szar :wink: astra del van, vagy kadett combo az új projekt (+ hitel visszafizetés) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Szép Gsi Kontra Gázos.. Ha valaki megveszi, többnyire azért veszi mert szereti, ergó ha tud, költ rá... Táhát szép a vas... Eladó.. már többnyire lestrapált, javitani GTK járgányok.. ritka ami nem. Nekem mákom volt... Petya.. meggondolandó.... viszont gondolom van rá jó ajánlatod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 én pl nem azért akarom eladni a calit, mert szar :wink: astra del van, vagy kadett combo az új projekt (+ hitel visszafizetés) :) nekem most jár le a hitelem áprilisban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 szinter kuplung csak esetleg azért lehet,hogy benne lesz mert ingyé kapom :) Max eladom. tudom,hogy picit "nehézkes" vele az indulás. :) :) :P :lol: :P Városban napközben nem közlekedek az autóval. Céges opel comboval járogatok. 1.7 D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 IQ Béla : most van a hengerfej a gépműhelyben.Ha minden igaz tegnap nyomáspróbázták és ma már a gépmunkák folynak.(legalábbis remélem) :wink: Alkatrészek megvannak ha elkészül a hengerfej kiviszem Gabihoz az alkatrészeket és akkor már csak össze kell rakni a vasat. :wink: Utánna meg megyek adósok börtönébe.......... :shock: Vagy elszegényedett csövesként a híd alá :) Még jó,hogy lesz GSI mert akkor tudok majd benne aludni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Városban napközben nem közlekedek az autóval. Céges opel comboval járogatok. 1.7 D fejezd már abba a hülyeséget Teeeeee :) igen és külön neked lesz dugó detektorod a verdában nehogy belecsöppenj egy nem kívánt eseménybe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 fejezd már abba a hülyeséget Teeeeee :) igen és külön neked lesz dugó detektorod a verdában nehogy belecsöppenj egy nem kívánt eseménybe :) Értettem főnök. Nem bohóckodom. :) Egyébként a szinterre visszatérve egyik ismerősöm calibra-jaban van és nemsokára eladja a kocsit.De mivel ugyse fizetné meg senki sem a kuplungot inkább nekem adja. (milyen jó fej.....mi?) :P Ha nem jó semmire nekem akkor inkább eladom biztos találok majd 1-2 műkedvelőt aki megveszi. :wink: Tőle kaptam egy F20-as váltót is ami most csak pihen...... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Tök jó,hogy ezekről a dolgokról beszélek itt és per. pill. még autóm sincs :) Ejjjjjj..........lassan letargiába kerülök a 32-es busztól :) Eléggé degradáló az a sok csöves meg néha a hatalmas bűűz ami terjeng a buszon. :) Pfujjj.......... :puke: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Én inkább meghírdetném a szintert... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Ez még a jövő zenéje. Egyenlőre legyen autóm és majd nyáron kapjam meg a cuccost :) Majd elcserélem egy gyári kuplung szettre :wink: vagy egy gumicsirkére szerintem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Valakit esetleg nem érdekel az SFI doboz helyére egy kupak??? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 how mutch the power cup? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 bezony jogos kérdés! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 25 körül... Megbeszélés kérdése... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 neked nem kő??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Nem... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Anti neked mi van fent csak nem az SFI doboz .) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts