mackosajt Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 a tequila adagját rámruházta :lol: :unsure: :) a kis iszákos. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 a tequila adagját rámruházta :D :unsure: :) A "köszi, nem kérek" fiú megszólalt :lol: Stroh-t sem kértél mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Viktor jó lett a csavar nem tod? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 A "köszi, nem kérek" fiú megszólalt :D Stroh-t sem kértél mi? :) a házigazdát nem lehet megsérteni :lol: nem is tudom mit dúdoltál magadban végig :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Viktor jó lett a csavar nem tod? :unsure: Ízgulsz mi :) jó lett.Azt hiszem elfogadom a turbót cserébe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Lacival is találkoztál? Láttad a mocit is belülről? tömítés milyen volt? Mesélj máááár... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Lacival is találkoztál? Láttad a mocit is belülről? tömítés milyen volt? Mesélj máááár... :unsure: Nem találkoztam vele az infó meg drága mulatság :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Mégis csak kell hogy adjak neked egy üveg Tequillát... :unsure: Akkor majd kicsit beszédesebb leszel... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Mégis csak kell hogy adjak neked egy üveg Tequillát... :) Akkor majd kicsit beszédesebb leszel... :lol: Nem mindegy hogy néz ki,már csak 30ezer km van hátra és kezdheted elöröl.Oda volt próbálva a tömítés,csak azt nem értem hogy miért nem volt nála hogy kivágják a gépműhelybe :unsure: Nem tudsz lekenyerezni holmi olcsó tequillával :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Akko rmégiscsak terhet kell hogy a nyakadba rójak...rádiratom a GSI-t... :D És mondott valamit, hogy mikor mit merre miért??? :unsure: Ja hogy ott sem volt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Akko rmégiscsak terhet kell hogy a nyakadba rójak...rádiratom a GSI-t... :D És mondott valamit, hogy mikor mit merre miért??? :unsure: Ja hogy ott sem volt... :) Senki nem melózott rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Hát mert ha ő nem volt ott akkor úgy nehéz csinálni... Tatyóm is elhoztad? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Hát mert ha ő nem volt ott akkor úgy nehéz csinálni... Tatyóm is elhoztad? :unsure: szerinted? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Ahogy ismerelek bizti...mert te olyan király csávó vagy... :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Ott van a csomiba :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Anti azé csörögtem hogy van-e má aki kivigyen Lurdyba mer bírok én is szoritani egy hejjet ha kő! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Hííítalak, de jönnek a Tomiék ha időben felérnek ha nem akkor meg Hondával megyek... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Én olyan (csütörtök) 10 óra körül vagy 9 indulnék, de valszeg külön megyek, mert még be kell ugranom Veszprémbe aláírni egy szerődést, és onnan megyek át...nem hiszem hogy van kedve a konvojnak végigkísérni...nekem meg a konvojjal tötymörögni... :wub: :P Nem gond Anti előbb úgyse érsz oda, mert amíg folyamatosan megyünk addig te megállsz minden kúton tankolni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Loree... Ti mikor indultok? Mert az ország keleti végéből valószínűleg én is pályán (M3) megyek... de szigorúan 130 vagy az alatt... most sajna nem az élményről, hanem a fogyiról kell szóljon az autózás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Loree... Ti mikor indultok? Mert az ország keleti végéből valószínűleg én is pályán (M3) megyek... de szigorúan 130 vagy az alatt... most sajna nem az élményről, hanem a fogyiról kell szóljon az autózás... Nekem mindegy mikor megyünk azért kérdeztem meg a kartársakat, mert én innen 60-ból fennt vagyok max. 1 óra alatt. A száguldozás nekem is kizárva a csomagok, utasom meg a fogyi miatt:S De előtte meg beszélhetünk egy talit a 60-i M3-s MOL kútnál :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Benne vagyok. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Mackósajtal megbeszéltük, hogy ő idáig feljön Debrecenből és innemn mennén 3 hondával :wub: azaz OPEL-al és akkor csinálhatnák egy elő felvunulást B.szemes felé, ha más nem akkor csigás autó nélkül :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Dinyvel mi elvileg pénteken meeünk csak még nem tom mikor..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Jujj Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Huhh, ezt az autót megrágták :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts