Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Mégis csak kell hogy adjak neked egy üveg Tequillát... :)

Akkor majd kicsit beszédesebb leszel... :lol:

Nem mindegy hogy néz ki,már csak 30ezer km van hátra és kezdheted elöröl.Oda volt próbálva a tömítés,csak azt nem értem hogy miért nem volt nála hogy kivágják a gépműhelybe :unsure:

Nem tudsz lekenyerezni holmi olcsó tequillával :D :D

Megosztás:

Én olyan (csütörtök) 10 óra körül vagy 9 indulnék, de valszeg külön megyek, mert még be kell ugranom Veszprémbe aláírni egy szerődést, és onnan megyek át...nem hiszem hogy van kedve a konvojnak végigkísérni...nekem meg a konvojjal tötymörögni... :wub: :P

Nem gond Anti előbb úgyse érsz oda, mert amíg folyamatosan megyünk addig te megállsz minden kúton tankolni :P

Megosztás:

Loree... Ti mikor indultok? Mert az ország keleti végéből valószínűleg én is pályán (M3) megyek...

de szigorúan 130 vagy az alatt... most sajna nem az élményről, hanem a fogyiról kell szóljon az autózás...

Nekem mindegy mikor megyünk azért kérdeztem meg a kartársakat, mert én innen 60-ból fennt vagyok max. 1 óra alatt. A száguldozás nekem is kizárva a csomagok, utasom meg a fogyi miatt:S

De előtte meg beszélhetünk egy talit a 60-i M3-s MOL kútnál :wub:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.