mackosajt Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Anti! Jól olvasom? Készül a szervó a kocsiba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 a kigyulladós GSi-m, :unsure: Nagyjából sikerült behatárolni, hogy kezdődött a dolog? Nem lehet, hogy a kasztnis vitte túlzásba a melót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Nagyjából sikerült behatárolni, hogy kezdődött a dolog? Nem lehet, hogy a kasztnis vitte túlzásba a melót? Szerintem igen kicsi az esélye ennek,föleg hogy a lakatos annyira lelkiismeretes hogy szerintem 100x is arrébb rakta a vezetékeket nehogy baja legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Nem lehet, hogy a kasztnis vitte túlzásba a melót? Ez szeritnem már nem nagyon fog kiderülni... Semmi hiba nincs elvileg, a kábelköteg dörzsölődött ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Meg akkor nem tudja még 1 hetet használni, hanem egyből hopp... Igen úgy néz ki, hogy készül a szervó...meg alakul a szlikk... :) Coupe! Küld már át légyszi a holtelsissi@hotelsissi.hu-ra mert ide nem jön meg... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Anti! Nem lesz szokatlan egy szervós gép? :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Ez szeritnem már nem nagyon fog kiderülni... Semmi hiba nincs elvileg, a kábelköteg dörzsölődött ki. Akkor cserés a dolog, gondolom.Amúgy a régit meg majd jóól ki kell bontani, átnézni, és hátha menhető. Pl. az én gépemnél típushiba a gégecsőben lévő kábeleknél a kidörzsi.Bár pl. a rendszerbiztit az ÉN hüleségem miatt verte ki.......(toronymerevítő) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Azt a kábelköteget én már biztos hogy sehova se használnám fel :unsure: Anti elküldtem a Detti email címével :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Azt a kábelköteget én már biztos hogy sehova se használnám fel :unsure: Ha rendesen át van nézve, nincs azzal semmi gond.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Ha rendesen át van nézve, nincs azzal semmi gond.......... De össze égett az összes vezeték :unsure: kivágod azt a részt és akkor?Nem olyan drága a kábelköteg hogy megérje vele szorakozni,legalábbis szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Aki keres... talál! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 De ez közel se biztos hogy c20xe lehet hogy x20xev :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Aki keres... talál! :) Az a 120.000 km azért vicces... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 nincs róla kép :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Ezt csak azért mutattam, hogy lássuk, annyira nem ritka a családi GSi. :) Persze most csak álmodozok... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 De össze égett az összes vezeték :) kivágod azt a részt és akkor?Nem olyan drága a kábelköteg hogy megérje vele szorakozni,legalábbis szerintem Mennyibe is kerül egy ilyen kábelköteg? Persze most csak álmodozok... :D Álmodozás az élet megrontója.... :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Mennyibe is kerül egy ilyen kábelköteg? Álmodozás az élet megrontója.... :unsure: :) 15körül.Ha érdekel a régi egy ötösért akkor szólok hogy a szerelő ne dobja ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Álmodozás az élet megrontója.... :unsure: :D Most, hogy picit bibi is van.... jobban forog az agyam (nekem ilyenem is volna?) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 15körül.Ha érdekel a régi egy ötösért akkor szólok hogy a szerelő ne dobja ki :unsure: Én többre emlékeztem, de ennyiért tényleg nem szabad xarozni.Bár ugye a bontottban is lehet bibis szakasz........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Én többre emlékeztem, de ennyiért tényleg nem szabad xarozni.Bár ugye a bontottban is lehet bibis szakasz........... Szerintem átnézi az újat az Attila. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Biztos vagyok benne... Dél körül szedik szét a mocit...ma bizti nem lesz kész és még a holnap sem bizti... :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Újat? :unsure: Az is lesz tizenix éves. Lehet hogy egy év múlva ugyanez lesz. Egy csomó részét nem tudja ellenőrizni ránézéssel, márpedig az Astrákba elég szegényes minőségű vezetékeket pakoltak. A szigetelése megkeményedik, és szétmállik. Némelyik színű vezetéknek olyan rossz a szigetelőanyaga, hogy ennyi idős korában kézzel le tudod róla morzsolni. Valszeg a te "nagy égésed" annak folyománya, hogy a lakatos jól megtornásztatta a vezetéket az áthelyezgetésekkel, és akkor mállott le a szigetelőanyag egy csomó helyen, ahol nem látszott. Nekem az alig 10 éves astrából olyan kábelköteg került ki a télen, amit már nem raktam volna vissza, fent említett tünetek miatt. Én inkább csináltam újat (bár a motorkötegben maradt még sok gyári cucc, ezért azt teljesen külön körre kötöttem, kisebb biztivel. :) ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Dél körül szedik szét a mocit...ma bizti nem lesz kész és még a holnap sem bizti... :) :D Akkor jó hogy 6-ra kellett odavinni... :D Újat? :lol: .... Ha ennyi feles energiád van megcsinálhatod az enyémet is. :unsure: Cserébe meghívlak egy sörre. :D Egyébként én sem azért kerestem bontottat, mert derogál elmenni a csergőig valóban újat venni. Sajnos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Akkor jó hogy 6-ra kellett odavinni... :) Ha ennyi feles energiád van megcsinálhatod az enyémet is. :unsure: Cserébe meghívlak egy sörre. :lol: Egyébként én sem azért kerestem bontottat, mert derogál elmenni a csergőig valóban újat venni. Sajnos. :D Azért kellett 6ra mert utána a TURBÓS ISTENNEK dolgozni kellet mennie :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Azért kellett 6ra mert utána a TURBÓS ISTENNEK dolgozni kellet mennie :unsure: :) És legalább oda is elvitted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts