Laci4 Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Elvileg nem kell gyújtás ahhoz. Feszmérőt viszek holnap a Lurdyhoz :unsure: (mindig van nálam) Nálam kell gyújtás.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Elvileg nem kell gyújtás ahhoz. Feszmérőt viszek holnap a Lurdyhoz :D (mindig van nálam) Bazz már annyi ember hoz nekem annyi mindent holnap Lurrdyhoz, hogy rongyosra kell köszönjem a számat :unsure: . Akkor én meg viszek csillagcsavihuzit, és lebontjuk a kesztyűtartót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Hmm... családi GSi! :unsure: Teccik! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Egyelőre megelégszem a pólókkal, amit továbbra is köszönök Coupenak! Vagy mégsem? :unsure: Hmm... családi GSi! :) Teccik! :D Hát nem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Egy caravan lenne az igazi. :D Meg amúgy is, most nem álmodozok... :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Egy caravan lenne az igazi. :lol: Meg amúgy is, most nem álmodozok... :unsure: :) Mostanában nincs fent caravan gsi,de nekem ez csak jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Mostanában nincs fent caravan gsi,de nekem ez csak jó :) azt hiszed ritka autód van ? :D :lol: egyébként Alsónémedin akarta Tomot megverni Isti nem Szatnymazon :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Tengely téma.. Szóval: Nekem 276-os Szuromi tengelyik voltak venne, és jó volt, bár már ez sem volt alul valami erős, de ki lehetett bírni...kb 4000 felett kezdett jobban húzni...Viszont ha nem gyorsulni indulsz, és nem pörgeted, hanem valahol 2-3000 forudlatról kezdesz taposni...akkor esélytelen vagy... Nekem EDS chip volt hozzá, és szerintem jól muszikált... Riogattak, hogy az újraedzett tengely nem bírja majd sokáig...meg elkopik...Nekem 2 évig volt benne, és nem sok kopáy látszott rajta...Ja és imádtam az alapjárati döc-cöc-öt... :unsure: Elvittük ma Istvánnal a GSI-t a Patyihoz, mert ő csinálja a tömítéscserét...remélem más baj nincs és nem is lesz...ja és Blitzre le fogok tudni menni vele... :) Köszi István az ismételt fuvart... :D Meg hogy korán kellett kelned miattam... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Mostanában nincs fent caravan gsi,de nekem ez csak jó :unsure: Amikor a vectrát vettem, akkor egy helyi kereskedésben volt egy(az se volt fent a használtautón), csak nagyon romos volt a kasztni (ívek, küszöbök). AMúgy belülről egész egyben volt. Vagy 2x azon is elgondolkoztam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Elvittük ma Istvánnal a GSI-t a Patyihoz, mert ő csinálja a tömítéscserét...remélem más baj nincs és nem is lesz...ja és Blitzre le fogok tudni menni vele... :unsure: Köszi István az ismételt fuvart... :D Meg hogy korán kellett kelned miattam... :D :) Legalább dolgoztam ma is egy kicsit :) ugyanis ma se kell bemennem :D Ma amúgyis gyász van :lol: azt hiszed ritka autód van ? :D :P egyébként Alsónémedin akarta Tomot megverni Isti nem Szatnymazon :D Nem is akartam megverni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Legalább dolgoztam ma is egy kicsit :) ugyanis ma se kell bemennem :D Na nem mondok semmit... :unsure: Beszéltem a mocis sráccal úgy néz ki, hogy lejönnek a blitzre, söt, még lehet, hogy mocibemutatót is intéz a szlalomra... :D Innen majd átirányítom a szervező "Blitz Teamnek", döntsenek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 nekem a hozzászólásából úgy tünt inkább csak lejönne dumálgatni.Motorozni nem szeretne. Ha Én nem szólok hogy ő az akkor neked fel se tünik :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Írta privibe... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Ha Én nem szólok hogy ő az akkor neked fel se tünik :unsure: Patyi mit mondott, mikor végez a dologgal? Tarr huzza le a hengerfejet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Írta privibe... :unsure: Hogy motorozni nem szeretne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Nem, hogylehet róla szó, de az már munka, szal nem megy ingyen..... Szeretném, ha a Tar húzná le, de megmondta hogy és menniyvel kell lehúzni... Valszteg 99% hogy csak holnap lesz meg, mert a generátor meg a szervópumpa csak ma délutánra lesz meg... És még át is kell juttatni valahogy... :unsure: :D bocs...István... :D :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Valszteg 99% hogy csak holnap lesz meg, mert a generátor meg a szervópumpa csak ma délutánra lesz meg... És még át is kell juttatni valahogy... :unsure: :) bocs...István... :D :lol: :) Ha addigra elkészül a kigyulladós GSi-m, akkor rám is számíthatsz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 a show (2x25 perc max. az ár kevesebb időnél sem változik)125+áfa+utiköltség a show árából tudok kedvezményt adni ha komolyra fordul a dolog az utiköltség az marad........ Szóval nem lesz belőle semmi szerintem, de azért elküldöm a szervezőknek...vagy Tom megteszed? Coupe! Várom ám... :D Emailt meg elküldtem.. :lol: Ha addigra elkészül a kigyulladós GSi-m, akkor rám is számíthatsz. :) Tegnap már arrébtolták, de még nem csináltak vele semmit... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 a show (2x25 perc max. az ár kevesebb időnél sem változik)125+áfa+utiköltség a show árából tudok kedvezményt adni ha komolyra fordul a dolog az utiköltség az marad........ Szóval nem lesz belőle semmi szerintem, de azért elküldöm a szervezőknek...vagy Tom megteszed? Én már félek bármit is javasolni... :unsure: De szeirintem sincs ennyi money felesbe. Bár lehet hogy a gangsztánál nagyobb sikere lenne, harmad annyi pénzért.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Azért szólj nekik, nehogy az legyen, hogy mi nem tettük... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Valszteg 99% hogy csak holnap lesz meg, mert a generátor meg a szervópumpa csak ma délutánra lesz meg... És még át is kell juttatni valahogy... :unsure: :D bocs...István... :D :lol: :) Nem lesz az a generátor mára kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Gondolom, de jó lenne ha legalább holnap reggel el lehetne hozni, és akkor legalább ez le van tudva, és nem tiltana be a gyújtás... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Kiváncsi vagyok a válaszra :) elküldtem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Majd csekkolom... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Azért szólj nekik, nehogy az legyen, hogy mi nem tettük... :unsure: Rendben, holnap megemlítem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts