Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Elvileg nem kell gyújtás ahhoz. Feszmérőt viszek holnap a Lurdyhoz :D (mindig van nálam)

Bazz már annyi ember hoz nekem annyi mindent holnap Lurrdyhoz, hogy rongyosra kell köszönjem a számat :unsure: .

Akkor én meg viszek csillagcsavihuzit, és lebontjuk a kesztyűtartót :)

Megosztás:

Tengely téma..

Szóval: Nekem 276-os Szuromi tengelyik voltak venne, és jó volt, bár már ez sem volt alul valami erős, de ki lehetett bírni...kb 4000 felett kezdett jobban húzni...Viszont ha nem gyorsulni indulsz, és nem pörgeted, hanem valahol 2-3000 forudlatról kezdesz taposni...akkor esélytelen vagy...

Nekem EDS chip volt hozzá, és szerintem jól muszikált...

Riogattak, hogy az újraedzett tengely nem bírja majd sokáig...meg elkopik...Nekem 2 évig volt benne, és nem sok kopáy látszott rajta...Ja és imádtam az alapjárati döc-cöc-öt... :unsure:

Elvittük ma Istvánnal a GSI-t a Patyihoz, mert ő csinálja a tömítéscserét...remélem más baj nincs és nem is lesz...ja és Blitzre le fogok tudni menni vele... :)

Köszi István az ismételt fuvart... :D Meg hogy korán kellett kelned miattam... :lol: :D

Megosztás:

Elvittük ma Istvánnal a GSI-t a Patyihoz, mert ő csinálja a tömítéscserét...remélem más baj nincs és nem is lesz...ja és Blitzre le fogok tudni menni vele... :unsure:

Köszi István az ismételt fuvart... :D Meg hogy korán kellett kelned miattam... :D :)

Legalább dolgoztam ma is egy kicsit :) ugyanis ma se kell bemennem :D

Ma amúgyis gyász van :lol:

azt hiszed ritka autód van ? :D :P

egyébként Alsónémedin akarta Tomot megverni Isti nem Szatnymazon :D

Nem is akartam megverni :D

Megosztás:

Legalább dolgoztam ma is egy kicsit :) ugyanis ma se kell bemennem :D

Na nem mondok semmit... :unsure:

Beszéltem a mocis sráccal úgy néz ki, hogy lejönnek a blitzre, söt, még lehet, hogy mocibemutatót is intéz a szlalomra... :D

Innen majd átirányítom a szervező "Blitz Teamnek", döntsenek... :lol:

Megosztás:

Nem, hogylehet róla szó, de az már munka, szal nem megy ingyen.....

Szeretném, ha a Tar húzná le, de megmondta hogy és menniyvel kell lehúzni...

Valszteg 99% hogy csak holnap lesz meg, mert a generátor meg a szervópumpa csak ma délutánra lesz meg...

És még át is kell juttatni valahogy... :unsure: :D bocs...István... :D :lol: :)

Megosztás:

Valszteg 99% hogy csak holnap lesz meg, mert a generátor meg a szervópumpa csak ma délutánra lesz meg...

És még át is kell juttatni valahogy... :unsure: :) bocs...István... :D :lol: :)

Ha addigra elkészül a kigyulladós GSi-m, akkor rám is számíthatsz. :D

Megosztás:

a show (2x25 perc max. az ár kevesebb időnél sem változik)125+áfa+utiköltség a show árából tudok kedvezményt adni ha komolyra fordul a dolog az utiköltség az marad........

Szóval nem lesz belőle semmi szerintem, de azért elküldöm a szervezőknek...vagy Tom megteszed?

Coupe!

Várom ám... :D Emailt meg elküldtem.. :lol:

Ha addigra elkészül a kigyulladós GSi-m, akkor rám is számíthatsz. :)

Tegnap már arrébtolták, de még nem csináltak vele semmit... :unsure:

Megosztás:

a show (2x25 perc max. az ár kevesebb időnél sem változik)125+áfa+utiköltség a show árából tudok kedvezményt adni ha komolyra fordul a dolog az utiköltség az marad........

Szóval nem lesz belőle semmi szerintem, de azért elküldöm a szervezőknek...vagy Tom megteszed?

Én már félek bármit is javasolni... :unsure:

De szeirintem sincs ennyi money felesbe. Bár lehet hogy a gangsztánál nagyobb sikere lenne, harmad annyi pénzért.... :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.