coupe Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Hát mi ezt már rég megvszéltük... :) Különböző a turbó illetve a befecsi csippppje... :unsure: Le vagyok maradva,tőle kell megtudnom mindent.Megjöttek a hajtókarjai is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Ez egy xe/let blokk, amin rajta van egy z20let tömítés, és azon pedig egy xe/let...látszik a 4 kérdéses luk... http://www.dorfbrunnen-garage.ch/bilder_re...geschlossen.JPG Ez egy gyári C20LET tömítés és látszik, hogy itt is el vannak zárva a lyukak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Demo! Elvesztettem a fonalata...nem tom, mert mindenki mást mond...ha lokikusan balagondolok akkor kkivágni, ha a Mesterre hallgatok akkor nem kell... :unsure: Coupe! :D :) Ez egy gyári C20LET tömítés és látszik, hogy itt is el vannak zárva a lyukak. A blokkra rá van téve egy Z20LET tömítés, és arra van rárakva egy C20LET tömítés... Szóval én is ezt mondtam pont... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Demo! Elvesztettem a fonalata...nem tom, mert mindenki mást mond...ha lokikusan balagondolok akkor kkivágni, ha a Mesterre hallgatok akkor nem kell... :unsure: A blokkra rá van téve egy Z20LET tömítés, és arra van rárakva egy C20LET tömítés... Szóval én is ezt mondtam pont... :D Bocs, én olvastam el. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Na skacok én megyek aludni, szal jó éjt mindenkinek... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 ja a csöcsörészés sikerült :D de nem véletlen van a pill. mindkét oldalán az a xar csöcsike!!! Csak ha összekötöm T-be őket, akkor az 1ik közelebb van az alapj.mocihoz és az elszívja a másik elől a levegőt. Ha 1forma hosszú lenne a 2 tömlő és úgy kötném T-be akkor mi lenne??? A sok próbálkozás sem tesz jót a kocsikának :unsure: Olyan nincs hogy elszívja egyik a másik elől... :) Egyszerre csak egy szívóütem van :lol: Szép sorban egymás után. Úgyhogy tökmindegy, mennyivel van közelebb egyikhez vagy másikhoz, illetve hogy átfedés van a hengerek szívósorai között. Az a lényeg, hogy az alapjárati motor szelepe mennyi levegőt enged a szívóütemeknél. Ezzel gazdálkodik minden henger egyformán. A felpörgés még sokminden miatt lehet. Akár a rossz pillangóbeállítás miatt is. De fals levegő miatt is. Illetve a benzinnyomásszabályzó már mind a négy henger vákumtöcsére rá van kötve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Illetve a benzinnyomásszabályzó már mind a négy henger vákumtöcsére rá van kötve? Igen, ezt tegnap megbeszélték Antival és ma szépen meg is csinálta. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Igen, ezt tegnap megbeszélték Antival és ma szépen meg is csinálta. :unsure: De ugye minél vékonyabb belső keresztmetszetű csővel? A legkissebb vákumtartalékot kell hagyni, ezért minél vékonyabbnak kell lennie a vákumcsöveknek. Így tudja csak hatékonyan vezérelni a depresszió a benzinnyomásszabályzót. Nem hinnéd el, akár pár 0,1mm2 mennyire befolyásolja a vákum nagyságát. :) Nekünk pl. a versenyautóban kellett a kicsi vákumcsőre is egy enyhe szorítóbilincset rakni, hogy a MAP szenzor jól működjön. És ha ezzel az infóval a Szuromi mester úr nem lep meg minket a Hóvirág Rali pályabejáró napján, akkor igencsak végigszenvedtük volna a versenyt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Elég vékony csövel csinálta, a belsö átnéröje talán 1.5-2 mm. A Szuromiéknak van valami internetes elérhetöségük? Érdekelnének tengelyek a C20XE-be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Elég vékony csövel csinálta, a belsö átnéröje talán 1.5-2 mm. A Szuromiéknak van valami internetes elérhetöségük? Érdekelnének tengelyek a C20XE-be. Az jónak tűnik, nekünk is hasonlóval van megoldva. Szuromit telefonon lehet elérni: 1/2953385 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Az jónak tűnik, nekünk is hasonlóval van megoldva. Szuromit telefonon lehet elérni: 1/2953385 Köszi a számot. Holnap máris hívom öket. Illetve még ma. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Hívd, nyugodtan hivatkozz rám, előnnyel indulsz :unsure: Volt neki már kész megoldása C20XE-hez emlékeim szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Hívd, nyugodtan hivatkozz rám, előnnyel indulsz :unsure: Volt neki már kész megoldása C20XE-hez emlékeim szerint. Az jó lenne, de holnap már többet fogok tudni. Kell egy kicsit erösíteni, mert ha jól be lesz löve Mornak a dBilas, akkor már lehet, hogy nem lesz elég az, hogy a Corsám csak 820kg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 De a tengely nem sokat fog érni, ha a chip nem lesz hozzálőve. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 De a tengely nem sokat fog érni, ha a chip nem lesz hozzálőve. :unsure: Utána az jön. Majd szeptemberben elviszem méretni, kíváncsi vagyok, hogy mit tud. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Mi is kíváncsian várjuk. :unsure: Nah, elfogyott az altatósöröm, megyek nekifekszem az ágynak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Mi is kíváncsian várjuk. :unsure: Nah, elfogyott az altatósöröm, megyek nekifekszem az ágynak. :D Szerintem most én is megyek vacsorázni, aztán aludni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Az jó lenne, de holnap már többet fogok tudni. Kell egy kicsit erösíteni, mert ha jól be lesz löve Mornak a dBilas, akkor már lehet, hogy nem lesz elég az, hogy a Corsám csak 820kg. Majd tájékoztass az infóról, mert ez engem is érdekelne. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Tom! Láttam ma az ótódat... Nem vészesebb mint az enyim volt annó...szoval nó para... Viszont az én esetem elkeserítő...valszeg teljesen szétment a tömítés, úgyhogy hengerfej le, síkosás, Z20Let tömítés vissza, új csavarok, tömítés hegyek, olaj, víz stb...megint ugrik pár froncsi... :unsure: Ja és persze itt a blitz, amikorra kész kell lennie... ...és persze a Tarék most költöznek, úgyhogy a Patyi fogja csinálni, ha minden igaz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Tom! Láttam ma az ótódat... Nem vészesebb mint az enyim volt annó...szoval nó para... Viszont az én esetem elkeserítő...valszeg teljesen szétment a tömítés, úgyhogy hengerfej le, síkosás, Z20Let tömítés vissza, új csavarok, tömítés hegyek, olaj, víz stb...megint ugrik pár froncsi... :unsure: Ja és persze itt a blitz, amikorra kész kell lennie... ...és persze a Tarék most költöznek, úgyhogy a Patyi fogja csinálni, ha minden igaz... Tőlem C20LET-et kértél. Olaj meg délután jön 1-2 körül (coupénak is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Tom! Láttam ma az ótódat... Nem vészesebb mint az enyim volt annó...szoval nó para... Hát nekem meg kábelköteg kéne, mert a régi a tiednek a fele a mostaniban van. :unsure: Akkor most melyik tömítést is rakod bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Olaj itt van közben...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Olaj itt van közben...:-) Akkor megyek át érte délután, köszi. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Ja és persze itt a blitz, amikorra kész kell lennie... ...és persze a Tarék most költöznek, úgyhogy a Patyi fogja csinálni, ha minden igaz... Azért Én biztos hogy az Attilával húzatnám le a hengerfej csavarokat :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Most beszéltem a Szuromi mesterrel és a hidrotökés verzióhoz 3 megoldást csinál. Van a 268-as és a 277-es, ami még közúti forgalomban is használható marad, mert ezek a "pincéböl" húznak. :unsure: Ezeknek ugyanakkora a kiemelése is. Valamint van még a 280-as, ami pedig csak 4000-es fordulat fölött használható, azalatt igen gyengécske. Ezekhez még nem kellenek sem erösített rugók, sem mehaikus tökék, de a 280-as a maximum, amit még hidrotökével használni lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts