Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Holnap megpróbálom előkeresni a videót, úgy emlékszem lementettem a telóról amíg még működött. Nekem bennt megvan, csak feltölteni nem tok... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Hát nem! Csak próbálják imitálni néha egy kis olajfogyással, egy két rozsdakezdeménnyel, de valljuk be...amatőrök... :unsure: Hát ezt én is így látom. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Hát nem! Csak próbálják imitálni néha egy kis olajfogyással, egy két rozsdakezdeménnyel, de valljuk be...amatőrök... :unsure: Mondjuk Téged elég nehéz lenne felül múlni :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Nekem bennt megvan, csak feltölteni nem tok... :unsure: Küld át mailben és feldobom valahová. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Hát... :D Üdv a klubban. :lol: Ha én rendes alapjáratot akarok hallani, akkor megkérem a Coupét, hogy vigyen egy körre. :) Köszi Tom ez jól esett :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Mégis lecserélted.... Hát úgy nem maradhatott volna...így is 1 hétig minden reggel egy fél bontottcsirke figyelt a kocsim tetején... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Hát úgy nem maradhatott volna...így is 1 hétig minden reggel egy fél bontottcsirke figyelt a kocsim tetején... :unsure: Miért? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Köszi Tom ez jól esett :unsure: Hát ez a legkevesebb, amit a szervízautóm megérdemel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Küld át mailben és feldobom valahová. :) Dettó csütörtök... :D És mikor fogok dolgozni...egész nap csak neked fogok emailozni...és már forumozni nem is marad időm... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Kint egyébként a Z20LET tömítést szokták használni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Holnap megpróbálom előkeresni a videót, úgy emlékszem lementettem a telóról amíg még működött. ha meglesz és megteccik egye fene kipróbálom :unsure: azt ha kapok a fejemre majd rátokfogom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Mondjuk Téged elég nehéz lenne felül múlni :unsure: :) Vannak módszerek, amivel gyorsban utol lehet érni...1-2 napra odaadod intézem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Hát ez a legkevesebb, amit a szervízautóm megérdemel. :) Aszem blitz-re csináltatok service car matricát az oldalára és szerzek valami sárga villogót :D tényleg semmiség volt hogy haza húztalak :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Kint egyébként a Z20LET tömítést szokták használni. Néztük mi is, de vannak rajta vízfuratok amik nem stimmelnek...mert azt még össze is lehet rakni kettőből 1.6 vastagra, csak a szegecseket ki kell szedni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Kint egyébként a Z20LET tömítést szokták használni. Sonique azért nem azt rakta bele mert egy furat nem egyezik a c20Let-tel,de hogy melyik arra nem emlékszem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 tényleg semmiség volt hogy haza húztalak :D :unsure: Hát persze. Gondolom akkor is így érezted, amikor Szatymaznál kiszálltál, hogy megversz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Néztük mi is, de vannak rajta vízfuratok amik nem stimmelnek...mert azt még össze is lehet rakni kettőből 1.6 vastagra, csak a szegecseket ki kell szedni... Marad a 400euros megoldás :unsure: ,bár a Tarrnak biztos van 1-2 ötlete Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Miért? :) Reggel 6 kor amikor indultam...kellt az egész ház... csak aztán egyik nap nem mentem dolgozni, és elaludt mindenki...na utána lehet hogy ez volt a bosszú... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Hát persze. Gondolom akkor is így érezted, amikor Szatymaznál kiszálltál, hogy megversz... :lol: Pont úgy szálltam ki hogy megverlek mi :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Marad a 400euros megoldás :) ,bár a Tarrnak biztos van 1-2 ötlete Hát 400 EUr-os bizti nem lesz...inkább legyen a Tarnak valami jó ötlete... Van ott a polcon egy tömítés... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Pont úgy szálltam ki hogy megverlek mi :unsure: :) :D Hát már hívtam a Gelkót, hogy indítson. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Hát 400 EUr-os bizti nem lesz...inkább legyen a Tarnak valami jó ötlete... Van ott a polcon egy tömítés... :unsure: Sok sikert :) :D :lol: Tarr az 2RR :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Néztük mi is, de vannak rajta vízfuratok amik nem stimmelnek...mert azt még össze is lehet rakni kettőből 1.6 vastagra, csak a szegecseket ki kell szedni... Igen, ezt írták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Hát már hívtam a Gelkót, hogy indítson. :unsure: Tom akár Németországból is haza húztalak volna,(tényleg)feltéve ha jobban csinálod mint hétfön mikor azAttilához mentünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Tom akár Németországból is haza húztalak volna,(tényleg)feltéve ha jobban csinálod mint hétfön mikor azAttilához mentünk Erre majd emlékezz kérlek jövőre Blitz-Hitsen... :unsure: :) Ott inkább a mögöttem gizdázó irdatlan sok hülyétől féltem. Mondjuk nem mintha lett volna féklámpám, úgyhogy kicsit megértem őket is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts