Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Anti, azt tudtad, hogy a C20LET légtömegméröje ugyanolyan, mint a VW VR6-é? Most olvastam. :unsure: Hallottam már róla, de nem néztem utána...de most már megint hallok róla... :) Milyen tögymörgést?Én meg az állandó buszozást nem bírnám :D :) :D Kék fekete színkombinációban csak ez van... Neked meg majd ott lesz a villamos... Tomot viszont nem irígylem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Mor! Na örülök, hogy sikerült...Csöcs ügyben otthon vagyok... :) Azt láttad, hogy a pillangókat össze kell hangolni? hogy egyszerre zárjon mind, és ugyanakkorát nyissanak? Mert ettől is lehet pl a jelenség amit írtál...hidegen túl sok levegőt kap, mert nem zár vissza a pillangó... vagy szívhat még falsot valahol... ja a csöcsörészés sikerült :D de nem véletlen van a pill. mindkét oldalán az a xar csöcsike!!! Csak ha összekötöm T-be őket, akkor az 1ik közelebb van az alapj.mocihoz és az elszívja a másik elől a levegőt. Ha 1forma hosszú lenne a 2 tömlő és úgy kötném T-be akkor mi lenne??? A sok próbálkozás sem tesz jót a kocsikának :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Coupe! Nem bírnám én már azt a tötymörgést... :unsure: Hát pedig jobb ha rákészülsz, mert megint jön a bejáratás ha jól hallom... :D :D 110-nél pedig még a lángoló kábelkötegű XE is jobbat megy... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Szerintem azt nyugodtan ledugózhatod...a sok lehetőség miatt van több csöcs vacuumnak... tényleg! Gyűjtődoboz néllkül kipróbáltad??? Úgy van aztán csak kircsi hangja... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Hát pedig jobb ha rákészülsz, mert megint jön a bejáratás ha jól hallom... :lol: :) 110-nél pedig még a lángoló kábelkötegű XE is jobbat megy... :unsure: :D Már ideje volt hogy Te is ide gyere,mert kezdi magát az Anti jól érezni(megint) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Hát pedig jobb ha rákészülsz, mert megint jön a bejáratás ha jól hallom... :lol: :) 110-nél pedig még a lángoló kábelkötegű XE is jobbat megy... :unsure: :D Tom! Leejtőn a szar is gurul... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 MOR! Egyébként sikerült már kipróbálni a verdát? Vagy ezek miatt be sem lehet indítani rendesen? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Tod Tom! 330 ccm...az egy dobozos cola... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Tom! Leejtőn a szar is gurul... :D Ja... Reméljük most tovább, mint 12000 kilóméter... :unsure: :D :lol: Tod Tom! 330 ccm...az egy dobozos cola... :) Kicsire nem adunk... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Már 10.700 KM van a turbóban, és még csak most lett kész...nemsokára generál... :unsure: Akkor már lassan kezdesz visszaszámolni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Ja... Reméljük most tovább, mint 12000 kilóméter... :unsure: :lol: :D Hát mennyit kell még menned ehhez...mondjuk ha megkéred a Tart, bizti néha kitolja neked a műhelyből...mert így lassan fog ám összejönni... :D Akkor már lassan kezdesz visszaszámolni :) Ja most már Blitz elött nem is használom, hogy még beleférjek a 12.000-be... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Szerintem azt nyugodtan ledugózhatod...a sok lehetőség miatt van több csöcs vacuumnak... tényleg! Gyűjtődoboz néllkül kipróbáltad??? Úgy van aztán csak kircsi hangja... :) nem próbáltuk doboz nélkül így se tetszik a szomszédoknak :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Ja most már Blitz elött nem is használom, hogy még beleférjek a 12.000-be... :unsure: Ja, most én is letettem egy kicsit, nehogy a nap kiszívja a fényezést (és a rozsdát... :) )... nem próbáltuk doboz nélkül így se tetszik a szomszédoknak :D Pedig az úgy elég vad... A zetor ahhoz képest a Redi duplagyári kipuffogója... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Tom! Ezt a többiek úgy sem fogják átérezni soha... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Tom! Ezt a többiek úgy sem fogják átérezni soha... :unsure: Nem is igazi GSi-sek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Mióta? Az enyimnek minden adata ott van a Carstylingon...csak copipészt... :lol: Akkor kopipészteld már be nekem egy word doksiba légyszi. :unsure: Ha a nagy munkahelyi hajtás megengedi valamikor. :D :) Ne bántsd szegényt,nem tudod hogy minden nap megszakad a munkába.Most is 10napot kell dolgoznia egyfolytában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 nem próbáltuk doboz nélkül így se tetszik a szomszédoknak :unsure: Pedig annak elég disznó hangja van ám úgy...én beleszerettem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Azért Tom holnap hívd fel az Attilát hogy áll az autód :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 MOR! Egyébként sikerült már kipróbálni a verdát? Vagy ezek miatt be sem lehet indítani rendesen? :unsure: próba volt már és használom is de messze nem az igazi minden nap alakítok vmit rajta egyszer jónak kell lennie mert már vár a csóka aki belövi nekem :D De amíg baxaxik az alapjárat és felpörög addig fölösleges. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Pedig annak elég disznó hangja van ám úgy...én beleszerettem... Mégis lecserélted.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Nem is igazi GSi-sek... :) Hát nem! Csak próbálják imitálni néha egy kis olajfogyással, egy két rozsdakezdeménnyel, de valljuk be...amatőrök... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Pedig annak elég disznó hangja van ám úgy...én beleszerettem... Holnap megpróbálom előkeresni a videót, úgy emlékszem lementettem a telóról amíg még működött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Ne bántsd szegényt,nem tudod hogy minden nap megszakad a munkába.Most is 10napot kell dolgoznia egyfolytában. Igen, szal tessék sajnálni...erre megy el az egész nyaram... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 próba volt már és használom is de messze nem az igazi minden nap alakítok vmit rajta egyszer jónak kell lennie mert már vár a csóka aki belövi nekem :) De amíg baxaxik az alapjárat és felpörög addig fölösleges. :unsure: Én ezért se kezdek bele ilyesmibe,szívtam már Én is eleget jó az úgy ahogy van.Max egy lexmaul szívósor,de az is csak akkor ha lesz annyi felesleges pénzem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 De amíg baxaxik az alapjárat és felpörög addig fölösleges. :unsure: Hát... :D Üdv a klubban. :lol: Ha én rendes alapjáratot akarok hallani, akkor megkérem a Coupét, hogy vigyen egy körre. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts