Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Anti, azt tudtad, hogy a C20LET légtömegméröje ugyanolyan, mint a VW VR6-é? Most olvastam. :unsure:

Hallottam már róla, de nem néztem utána...de most már megint hallok róla... :)

Milyen tögymörgést?Én meg az állandó buszozást nem bírnám :D :) :D

Kék fekete színkombinációban csak ez van...

Neked meg majd ott lesz a villamos...

Tomot viszont nem irígylem... :lol:

Megosztás:

Mor!

Na örülök, hogy sikerült...Csöcs ügyben otthon vagyok... :)

Azt láttad, hogy a pillangókat össze kell hangolni? hogy egyszerre zárjon mind, és ugyanakkorát nyissanak?

Mert ettől is lehet pl a jelenség amit írtál...hidegen túl sok levegőt kap, mert nem zár vissza a pillangó...

vagy szívhat még falsot valahol...

ja a csöcsörészés sikerült :D de nem véletlen van a pill. mindkét oldalán az a xar csöcsike!!! Csak ha összekötöm T-be őket, akkor az 1ik közelebb van az alapj.mocihoz és az elszívja a másik elől a levegőt. Ha 1forma hosszú lenne a 2 tömlő és úgy kötném T-be akkor mi lenne??? A sok próbálkozás sem tesz jót a kocsikának :unsure:

Megosztás:

Ja... Reméljük most tovább, mint 12000 kilóméter... :unsure: :lol: :D

Hát mennyit kell még menned ehhez...mondjuk ha megkéred a Tart, bizti néha kitolja neked a műhelyből...mert így lassan fog ám összejönni... :D

Akkor már lassan kezdesz visszaszámolni :)

Ja most már Blitz elött nem is használom, hogy még beleférjek a 12.000-be... :)

Megosztás:

Ja most már Blitz elött nem is használom, hogy még beleférjek a 12.000-be... :unsure:

Ja, most én is letettem egy kicsit, nehogy a nap kiszívja a fényezést (és a rozsdát... :) )...

nem próbáltuk doboz nélkül így se tetszik a szomszédoknak :D

Pedig az úgy elég vad...

A zetor ahhoz képest a Redi duplagyári kipuffogója... :D :lol:

Megosztás:

Mióta?

Az enyimnek minden adata ott van a Carstylingon...csak copipészt... :lol:

Akkor kopipészteld már be nekem egy word doksiba légyszi. :unsure:

Ha a nagy munkahelyi hajtás megengedi valamikor. :D :)

Ne bántsd szegényt,nem tudod hogy minden nap megszakad a munkába.Most is 10napot kell dolgoznia egyfolytában.

Megosztás:

MOR!

Egyébként sikerült már kipróbálni a verdát? Vagy ezek miatt be sem lehet indítani rendesen? :unsure:

próba volt már és használom is de messze nem az igazi minden nap alakítok vmit rajta egyszer jónak kell lennie mert már vár a csóka aki belövi nekem :D De amíg baxaxik az alapjárat és felpörög addig fölösleges. :)

Megosztás:

próba volt már és használom is de messze nem az igazi minden nap alakítok vmit rajta egyszer jónak kell lennie mert már vár a csóka aki belövi nekem :) De amíg baxaxik az alapjárat és felpörög addig fölösleges. :unsure:

Én ezért se kezdek bele ilyesmibe,szívtam már Én is eleget jó az úgy ahogy van.Max egy lexmaul szívósor,de az is csak akkor ha lesz annyi felesleges pénzem.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.