Atommanó Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Na sziasztok! Jól eltűntem... :roll: (9-ig nem dolgozom.... :roll: ) Aztec megvannak már az ülések? Mi lett a kartellel? Fényezésnek utánajártál már? Üdv.. Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 reggel 9?? :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Anti ülések beszerzés alatt rajta vaok! Kart téma azóta semmi! Fényezőhöz csütörtökön mejek akkor mondok okosat! Te hogy állsz a terveddel - gondolkodtál rajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 hmm mindenki tervezget :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Hali ! Ma voltam gépműhelyben vittem a szelepeket. Holnap nyomáspróbázzák a hengerfejet és csak utánna állnak neki. Ejjjj....miko lesz ebbő autó :) Egyszer csak talán.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Nekem 3 hét volt... Holnap megyek Patyihoz olajatcserélni.... :wink: Castrol RS 10W-60 lesz... :wink: Aztec! Nem gondolkoztam, de fogok... valószínű megjátszom, csak egy kicsit jobban utána kell menni a dolognak... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 hogyé vetted az olajat? :?: és mi lesz a köv project a festésen és alufelnin kívül??? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 2500.-/lici A kövi projekt még titok... Jövő hétig kiderül lesz e egyáltalán... ÜDv.: Atommanó :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 húúúúúúúúúúúúúúúúúú :shock: ne legyél ennyire titokzatos :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Nem köpök... :) :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 miva? babonás vagy?? :) 8) :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Nem csak még nem biztos hogy összejön.... :roll: ÜDv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 C20LET meg lett? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Majd sírnak a c20let-tel mögöttem.... :) :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 ugye nem nitró?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Isten ments... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 ok....akkor megynyugodtam.......... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 á dehogy csomitartóba még1 c20xe :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 csak 1???? :) :) :) :P Kerekenként... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 http://homepages.fh-giessen.de/~hg11860/fe...fertig/gsi.html Szépek a képek, meg teccik a biztonsági öv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 "Majd sírnak a c20let-tel mögöttem...." Mit építesz Atommanó, lökhajtásos vadászgépet? Batmobilt? Teleportot? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 "Majd sírnak a c20let-tel mögöttem...." Mit építesz Atommanó, lökhajtásos vadászgépet? Batmobilt? Teleportot? :) :) Sírnak ? Hagymából készült benyát fogsz tankolni ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 CSak a pofám jár... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Olyan gyönyörű GSI-ket látok nap mint nap az utcán. Érdekes, hogy mekkora a kontraszt azok között az autók között amiket lát az ember napközben meg amiket árulnak. Az utcánkban van egy kék GSI klímás szervízkönyves, 5 éve egy tulaj. Semmi pénzért nem adná el azt mondta pedig már 11 éve megvan a kocsija :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Mostmár én is 5ször meggondolom,hogy eladom az autót miután teljesen rendbekerül a motor. Juni-juli felé még kap egy szinter kuplungot is a gépezet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts