Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Attól függ, hogy mihez képest meg "nagyon" jól.

Van sok 1.2-es, ami tényleg jobban megy, mint egy 1.4-es, de ezekkel csak az elsö három sebességben lehet normálisan közlekedni, utána már felejtös, mert nem jön semmi.

télen tök 8 nem ?

Anti de akkor mi lesz a felnikkel ?

Megosztás:

Hát te is hármasban indulsz majd... :unsure:

Nekem egy alap megbízhato kis verda kell, amit nem kell mindig mókolni...elviszi a seggem ha kell...

Már 10.700 KM van a turbóban, és még csak most lett kész...nemsokára generál... :)

Viccet félretéve úgy néz ki le kell venni a hengfejet, mert fogy a víz, és valszeg megadta magát a tömítés...remélem csak ennyi...

Most megy a dilemma, hogy mit tegyek alá, mert a Mogyoródon gyártott specko 1.6-os fémtömítés nem bírta...mondjuk Sonique-nál dettó, és kb egyszerre vettük a figuránál, szal lehet, hogy belenyúltunk egy rissz szériába...

Bázz, itt most dörög az ég.

Dörgött itt is meg esett is, de 10 perc múlva sütött a nap...olyan 7 körül volt este...

Megosztás:

Hát te is hármasban indulsz majd... :unsure:

Nekem egy alap megbízhato kis verda kell, amit nem kell mindig mókolni...elviszi a seggem ha kell...

Már 10.700 KM van a turbóban, és még csak most lett kész...nemsokára generál... :)

Viccet félretéve úgy néz ki le kell venni a hengfejet, mert fogy a víz, és valszeg megadta magát a tömítés...remélem csak ennyi...

Most megy a dilemma, hogy mit tegyek alá, mert a Mogyoródon gyártott specko 1.6-os fémtömítés nem bírta...mondjuk Sonique-nál dettó, és kb egyszerre vettük a figuránál, szal lehet, hogy belenyúltunk egy rissz szériába...

Dörgött itt is meg esett is, de 10 perc múlva sütött a nap...olyan 7 körül volt este...

kint milyen tömítést használnak ?

Megosztás:

Még nem szólom el a múltkori után, de az Ond Vezér úton, az Örsnél...

Holnap megyek adásvételit aláírni... :unsure: aztán két hónapon belül kell kiköltöznie a spinkónak...

Aztán még felújítás, tehát november közepéig költözök valamikor...

Ja és ma lesétáltuk Istvánnal meg az Aidával, és 5 perc kereken gyalog az örzött parkoló...

A gyári tömítés nem elég vastag...állítólag...az csak 1.2 mm és ezekhez 1.6-ost szoktak rakni...

Tényleg Demo, megtudnád kérdezni, hogy kinnt a srácok mivel rakják össze?

Megosztás:

Na itt van Mor is... :D

Hogy állsz???

már kicsit jobban húz de még mindig felpörög a moci. ha hosszabb ideig áll akkor meg elég dadogósan indul :) Tehát még mindig van valami.Valahogy össze kell hoznom azt a kettő szívórészt a pillangón. Mást már nem tudok kitalálni :D de faca lett a kivitelezése a 4 töcs összekötésének:) Majd holnap csinizek képet. El vagyok keseredve :unsure: közeleg a blitz és nem készülök el még a belső sincs készen időhiány miatt és rohamosan fogy az idő. A végén visszarakom gyári állapotba a vasat :lol:

Megosztás:

Mor!

Na örülök, hogy sikerült...Csöcs ügyben otthon vagyok... :unsure:

Azt láttad, hogy a pillangókat össze kell hangolni? hogy egyszerre zárjon mind, és ugyanakkorát nyissanak?

Mert ettől is lehet pl a jelenség amit írtál...hidegen túl sok levegőt kap, mert nem zár vissza a pillangó...

vagy szívhat még falsot valahol...

Megosztás:

Akkor mi lesz a Chipemmel?! :D :lol:

Gondolom! :D

Sajnos füst ügyben is már nagyon tapasztalt róka vagyok...eddig egyedül akkor nem füstölt az autóm, amíg gyári volt... :unsure:

Azóta meg már kezdek hozzászokni...

Hát akkor az k@rva jó akció,engednek 2500ft :D :)

Aki a kicsit nem becsüli...különben is várj novemberig, akkor 300 körül lesz az EUR...na már is 3000 a kedvezmény... :)

Megosztás:

Sajnos füst ügyben is már nagyon tapasztalt róka vagyok...eddig egyedül akkor nem füstölt az autóm, amíg gyári volt... :unsure:

Azóta meg már kezdek hozzászokni...

A lehetőség adott hogy visszarakjál egy JÓ ÁLLAPOTÚ c20xe-T :lol: :D

Aki a kicsit nem becsüli...különben is várj novemberig, akkor 300 körül lesz az EUR...na már is 3000 a kedvezmény... :)

Én becsülöm a kicsit,de akkor se ér meg ez a lámpa ennyi pénzt,legalábbis most nem.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.