Demó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Nekem a turbo mellé pont jó lenne egy ilyen... :unsure: Aztán menne bele az XE? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Attól függ, hogy mihez képest meg "nagyon" jól. Van sok 1.2-es, ami tényleg jobban megy, mint egy 1.4-es, de ezekkel csak az elsö három sebességben lehet normálisan közlekedni, utána már felejtös, mert nem jön semmi. télen tök 8 nem ? Anti de akkor mi lesz a felnikkel ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 télen tök 8 nem ? Télen sincs mindig hó. Én is kíváncsi leszek, hogy hogyan lehet majd közlekedni a Corsával télen. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Bázz, itt most dörög az ég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Hát te is hármasban indulsz majd... :unsure: Nekem egy alap megbízhato kis verda kell, amit nem kell mindig mókolni...elviszi a seggem ha kell... Már 10.700 KM van a turbóban, és még csak most lett kész...nemsokára generál... :) Viccet félretéve úgy néz ki le kell venni a hengfejet, mert fogy a víz, és valszeg megadta magát a tömítés...remélem csak ennyi... Most megy a dilemma, hogy mit tegyek alá, mert a Mogyoródon gyártott specko 1.6-os fémtömítés nem bírta...mondjuk Sonique-nál dettó, és kb egyszerre vettük a figuránál, szal lehet, hogy belenyúltunk egy rissz szériába... Bázz, itt most dörög az ég. Dörgött itt is meg esett is, de 10 perc múlva sütött a nap...olyan 7 körül volt este... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Hát te is hármasban indulsz majd... :unsure: Nekem egy alap megbízhato kis verda kell, amit nem kell mindig mókolni...elviszi a seggem ha kell... Már 10.700 KM van a turbóban, és még csak most lett kész...nemsokára generál... :) Viccet félretéve úgy néz ki le kell venni a hengfejet, mert fogy a víz, és valszeg megadta magát a tömítés...remélem csak ennyi... Most megy a dilemma, hogy mit tegyek alá, mert a Mogyoródon gyártott specko 1.6-os fémtömítés nem bírta...mondjuk Sonique-nál dettó, és kb egyszerre vettük a figuránál, szal lehet, hogy belenyúltunk egy rissz szériába... Dörgött itt is meg esett is, de 10 perc múlva sütött a nap...olyan 7 körül volt este... kint milyen tömítést használnak ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 pecko 1.6-os fémtömítés nem bírta...mondjuk Sonique-nál dettó, és kb egyszerre vettük a figuránál, szal lehet, hogy belenyúltunk egy rissz szériába... Dörgött itt is meg esett is, de 10 perc múlva sütött a nap...olyan 7 körül volt este... www.verés.hu? Itt ma már nem fog esni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Nem nagyon regélnek róla... Láttunk már Risse tömítést is, és az pl nem győzött meg... Lehet, hogy bevállalok egy gyáirit.... :unsure: Felni projekt elúszott, mert lakásvásárlás van, meg teljes felújítás... :) szal megyen a lóvé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Felni projekt elúszott, mert lakásvásárlás van, meg teljes felújítás... :unsure: szal megyen a lóvé... hol sikerált venni _? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Mi a baj a gyári tömítéssel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Még nem szólom el a múltkori után, de az Ond Vezér úton, az Örsnél... Holnap megyek adásvételit aláírni... :unsure: aztán két hónapon belül kell kiköltöznie a spinkónak... Aztán még felújítás, tehát november közepéig költözök valamikor... Ja és ma lesétáltuk Istvánnal meg az Aidával, és 5 perc kereken gyalog az örzött parkoló... A gyári tömítés nem elég vastag...állítólag...az csak 1.2 mm és ezekhez 1.6-ost szoktak rakni... Tényleg Demo, megtudnád kérdezni, hogy kinnt a srácok mivel rakják össze? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 A gyári tömítés nem elég vastag...állítólag...az csak 1.2 mm és ezekhez 1.6-ost szoktak rakni... Tényleg Demo, megtudnád kérdezni, hogy kinnt a srácok mivel rakják össze? Már nézem a Német fórumokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Na itt van Mor is... :unsure: Hogy állsz??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Délután már egész jó volt, jót tett neki tegnap este a beszélgetés veled. :unsure: http://www.c20let-forum.com/viewtopic.php?t=46264 Itt az erös füstölésröl van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Na itt van Mor is... :D Hogy állsz??? már kicsit jobban húz de még mindig felpörög a moci. ha hosszabb ideig áll akkor meg elég dadogósan indul :) Tehát még mindig van valami.Valahogy össze kell hoznom azt a kettő szívórészt a pillangón. Mást már nem tudok kitalálni :D de faca lett a kivitelezése a 4 töcs összekötésének:) Majd holnap csinizek képet. El vagyok keseredve :unsure: közeleg a blitz és nem készülök el még a belső sincs készen időhiány miatt és rohamosan fogy az idő. A végén visszarakom gyári állapotba a vasat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Demó! Hát sok újat nem olvastam... :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 A végén visszarakom gyári állapotba a vasat :) Akkor mi lesz a Chipemmel?! :) :D Demó! Hát sok újat nem olvastam... :unsure: :lol: :D Gondolom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Akkor mi lesz a Chipemmel?! :) :D azzal legalább ment a vas :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Mor! Na örülök, hogy sikerült...Csöcs ügyben otthon vagyok... :unsure: Azt láttad, hogy a pillangókat össze kell hangolni? hogy egyszerre zárjon mind, és ugyanakkorát nyissanak? Mert ettől is lehet pl a jelenség amit írtál...hidegen túl sok levegőt kap, mert nem zár vissza a pillangó... vagy szívhat még falsot valahol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Coupe! Akciósan 179 EUR :D Hát akkor az k@rva jó akció,engednek 2500ft :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Akkor mi lesz a Chipemmel?! :D :lol: Gondolom! :D Sajnos füst ügyben is már nagyon tapasztalt róka vagyok...eddig egyedül akkor nem füstölt az autóm, amíg gyári volt... :unsure: Azóta meg már kezdek hozzászokni... Hát akkor az k@rva jó akció,engednek 2500ft :D :) Aki a kicsit nem becsüli...különben is várj novemberig, akkor 300 körül lesz az EUR...na már is 3000 a kedvezmény... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Anti, azt tudtad, hogy a C20LET légtömegméröje ugyanolyan, mint a VW VR6-é? Most olvastam. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Sajnos füst ügyben is már nagyon tapasztalt róka vagyok...eddig egyedül akkor nem füstölt az autóm, amíg gyári volt... :unsure: Azóta meg már kezdek hozzászokni... A lehetőség adott hogy visszarakjál egy JÓ ÁLLAPOTÚ c20xe-T :lol: :D Aki a kicsit nem becsüli...különben is várj novemberig, akkor 300 körül lesz az EUR...na már is 3000 a kedvezmény... :) Én becsülöm a kicsit,de akkor se ér meg ez a lámpa ennyi pénzt,legalábbis most nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Coupe! Nem bírnám én már azt a tötymörgést... :unsure: Én becsülöm a kicsit,de akkor se ér meg ez a lámpa ennyi pénzt,legalábbis most nem. Igaz...most első a gyerek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Coupe! Nem bírnám én már azt a tötymörgést... :unsure: Milyen tögymörgést?Én meg az állandó buszozást nem bírnám :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts