coupe Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Megkérdezem tőle ha legközelebb arra járok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Bakker még mindig olajos a karterom alja :S Hazafelé benézek motormosóba, ezt néztem ki: Palota Garázs Gumikat qrva drágán ad, de remélem jól lemossa a motort ennyiért, és akkor végre látom majd hogy honnan folyik az olaj.... Más: Megihletett a gumik ára és rákattantam a projektre. Gumik.com-on nézelődtem, és ott láttam milyen alsó kategóriás a Falkenem amivel amúgy elégedett vagyok. Néztem milyen jó értékelést kapott viszont a bridzssztón, aztán a gudjir igölefegy mégjobbat, és beszartam: a tojóprokszisz volt a legjobb!! Pirelli meg milyen tré már.. Mármint a tyretest.com szerint... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Nekem pirelli gumim van és maximálisan meg vagyok vele elégedve.a www.alufelni.com on meg úgy árulják hogy a "(Sportos abroncsok kategóriájában az Auto Motor und Sport tesztgyőztese a P Zero Nero)" és szerintem árban is kiváló ha jó helyen nézed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Attól függ, hogy kinek mire kell és milyen gyakran akar újat venni. A Toyo Proxes tényleg az egyik legjobb gumi, tapad mint az állat, de legalább nyaranta cserélni kell, mert nagyon kopik. Én is azt fogok rátenni gyorsuláshoz, vagy pályára. Hacsak nem tudok szerezni két Slicket elölre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Ugyan nem Gsi, de nekem most Falken van... azt már most látom, hogy jó, ha 2 nyarat használhatom, cserébe viszont még nem volt kínos helyzetem, és igazán meg se pisszen kanyarokban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Ugyan nem Gsi, de nekem most Falken van... azt már most látom, hogy jó, ha 2 nyarat használhatom, cserébe viszont még nem volt kínos helyzetem, és igazán meg se pisszen kanyarokban. Igen, ugyanezt mesélte haverom is a Falkenröl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Nekem is falken van, de én nem állat :unsure: :) módjára közlekedem, lehet kibír 3 szezont is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Nekem is falken van, de én nem állat :unsure: :) módjára közlekedem, lehet kibír 3 szezont is. :D Ühm :lol: Kivi leszek.Bár hamarosan búcsút inthetünk a nyári vágtáknak, és hamarosan jön a fogyira autózás. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Coupe! Akciósan 179 EUR :) Hát ne is mondjátok...a téltől félek nagyon... :unsure: ...nem várom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 , és hamarosan jön a fogyira autózás. :) nem fogyira hanem fagyira olyan dolgozó lány hideg lesz :D Coupe! Akciósan 179 EUR :lol: Hát ne is mondjátok...a téltől félek nagyon... :unsure: ...nem várom... mondtad h corsa érdekelne...Andris haverja a Sanyi árulja az övét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Hol? milyen? Mennyiért? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Hol? milyen? Mennyiért? :unsure: kicsi piros A corsa 1.2es nagyon megy állítólag..... sportfutóműszerű vmi van alatta meg nagyon jó állapotban...kérdzed Andrist...a haverja is belépett most a klubba.... sürgüsen akarja majd mert B2 Omit vesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 kicsi piros A corsa 1.2es nagyon megy állítólag :unsure: ezeket ugy szeretem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 :unsure: ott van h állítólag :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Melyik Andris? Acsay? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 kicsi piros A corsa 1.2es nagyon megy állítólag..... sportfutóműszerű vmi van alatta meg nagyon jó Télen könnyű vele keresztbe autózni, mert murvakönnyen indul a hátulja a hóban! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Nekem most még hó sem kell...ellég ha a 288-asok elöl dolgozni kezdenek... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Melyik Andris? Acsay? na most megfogtál .... Agressor 26..... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Akkor igen... :unsure: Majd holnap jól felhívom...valami árat valamit lehet tudni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Akkor igen... :unsure: Majd holnap jól felhívom...valami árat valamit lehet tudni? pűűűűűűűűűű Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 visszapűűűztem... Köszi, holnap kiderül... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Már nekem is ajánlotta a kocsit, de sokminden új rajta, amit én is cseréltem volna és így már kicsit sokalltam az árát. Viszont a képeken tényleg szép volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Hát de hol vannak azok a képek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 :unsure: ezeket ugy szeretem... Attól függ, hogy mihez képest meg "nagyon" jól. Van sok 1.2-es, ami tényleg jobban megy, mint egy 1.4-es, de ezekkel csak az elsö három sebességben lehet normálisan közlekedni, utána már felejtös, mert nem jön semmi. Hát de hol vannak azok a képek? Nekem még a T&S fesztiválon mutatta a telefonján. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Nekem a turbo mellé pont jó lenne egy ilyen... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts