opel16v Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 az a henger alakú? jah Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Tudom én...irígységből égetted múltkor is a kuplungomat... :unsure: Mi másért tettem volna :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Na Demo megvan minek van az a hengerszerű kütyü ott :) Mondjuk erre is tippeltünk csak nem tudtuk hogy azt a xart ide kell kötni. Mert láttuk a csövet csak azt elvágtguk mikor kiszedtük a mocit a caliból :unsure: Na majd cserézzük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 palackposta... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 palackposta... :) THX a felvilágosításért :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Ha már úgy is elmondtam, hogy hogy kell bekötni a vacuumcsöveket, igazán elmondhattam még ezt is... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Piiisták??? Szerintem jól néz ki: 179 EUR Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Piiisták??? Szerintem jól néz ki: http://www.sport-service-tuning.de/shop/images/M020813.gif 179 EUR menne a sárga carihoz sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 De kép nélkül jobb lenne. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Vazze már megint költekeztem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Vazze már megint költekeztem :unsure: Mit vettél már megint? Vedd már légyszi le linkre a képet az elözö hozzászólásodban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Én levenném, de már nem tisztem, mert lemondtam...az meg hogy néz ki hogy belekontárkodok... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Mit vettél már megint? Vedd már légyszi le linkre a képet az elözö hozzászólásodban. mimimi melyik képet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 De még ott áll, hogy Modi vagy. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Régről úgy rémlik volt valami olyasmi...hogy képpel nem idézünk... :unsure: De még ott áll, hogy Modi vagy. :) Nem tom átírni Lójancsira...amúgy meg nem zavar...majd a tudorok leveszik ha ráérnek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Akkor egy kérdés, bár valahol már lehet volt róla szó. Akkor tapasztalat alapján milyen tömítést érdemes venni az olajteknőhöz, hogy ne kellejen havonta cserélni, vagy fél liter olajat töltögetnem? (majd ha lesz időm,megtakaritom, megnézem pontosan hol folyik.. pont a leömlőre folyik,jó büdi mikor melegszik a kocsi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Mit vettél már megint? Csak másik gurgulákat szerváltam tudod kellettek már 9x16osak :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Én az XEV tömítést ajánlom, kicsit drágább (7500 Ft-t fizettem), de állítólag jó. Nekem még csak 500 km-rel ezelött került bele, nem tudom, hogy hogyan bírja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Jók ezek, csak ennyiért még nekem nem kellett... Coupe pl 100-ért vette gumival a teljesen felújított Azev A-t és akkor az még szebb is...polírozva, fényezve...görgőzve zentírozva...Mondjuk a gumik még fél évig bírták, de az is valami... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Csak másik gurgulákat szerváltam tudod kellettek már 9x16osak :unsure: Milyen felniket? A Smidteket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Én az XEV tömítést ajánlom, kicsit drágább (7500 Ft-t fizettem), de állítólag jó. Nekem még csak 500 km-rel ezelött került bele, nem tudom, hogy hogyan bírja. Nekem volt az is, és pl nem jött be... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Nekem volt az is, és pl nem jött be... :unsure: A német fórumokon nagyon dícsérik öket. Nem tudom, majd kiderül. De mondjuk sokkal egyszerübb szerelni, mint a két parafát + lemezt együtt tartani és közben a csövel szarakodni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Tudom nekem nem ijen a motorom de nekem gumitömités ment bele. Aki cserélte annak is ilyen mocija van, és csontszáraz a karter alja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Tudom nekem nem ijen a motorom de nekem gumitömités ment bele. Aki cserélte annak is ilyen mocija van, és csontszáraz a karter alja. Az a jó,lehet kapni az XE hez is ilyen préselt gumi tőmítést.Azt nem tudom hogy hol,mert az autószerelő szerzi be,de azt tudom hogy 10körül van az ára.Viszont ha azt nézzük hogy mennyibe kerül 1L olaj hamar visszajön a különbözet. Piiisták??? Szerintem jól néz ki: http://www.sport-service-tuning.de/shop/images/M020813.gif 179 EUR Tényleg nagyon szép,de nagyon drága :) Tehát nem lesz ilyen mostanában. 189euro :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 A szerelő is az ecotecét teszi be sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts