opel16v Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 A kartergázvisszavezetés helyett majd bekötünk neki egy kis vaníliaaromát. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 www.sírás.hu Lassan hozzá kéne szoknom, hogy ne kattintsak az ilyenekre. :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Lassan hozzá kéne szoknom, hogy ne kattintsak az ilyenekre. :unsure: :) Hehe! Légy óvatos... Csak a végén a tényleg valós címre nem fogunk rákattintani. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Lassan hozzá kéne szoknom, hogy ne kattintsak az ilyenekre. :unsure: :) Most már tényleg itt lenne az ideje :D :lol: :D Hehe! Légy óvatos... Csak a végén a tényleg valós címre nem fogunk rákattintani. :) Na de az ékezet miatt látszik hogy kamu :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Most már tényleg itt lenne az ideje :unsure: :) :D Na de az ékezet miatt látszik hogy kamu :D Ha megnézed, a "valós" linket... www.siras.hu... ezt írja ki, ha felé húzod az egeret. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Ha megnézed, a "valós" linket... www.siras.hu... ezt írja ki, ha felé húzod az egeret. :unsure: Tényleg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Tudod druszám, a részletek.... De ezt neked nem kell magyarázni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Tényleg :unsure: szóval Tom ravasz volt... :D Szerinted tudja a rendszámodat fejből? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 szóval Tom ravasz volt... :) Szerinted tudja a rendszámodat fejből? :unsure: Biztos :D,de szerintem már elötte is tudta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Én meg ma megcsináltattam a 2. eredetiségvizsgát a Corsámra, mert a gyerek az elsöt elbaszta. Elöször paráztam, hogy gáz lesz, mivel akkor a motor már benne volt, mikor kiderült, hogy elírta az alvázszámot. Kijött házhoz, kinyitotta a motorháztetöt és nézett egy nagyot. :unsure: Azt mondta, hogy ezt legalább érdemes volt beletenni, több értelme volt, mint ha 1.6-ra cseréltem volna. :D Nagyon tetszett neki, és még a vizsgát is megcsinálta a régi motorszámmal. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Én meg ma megcsináltattam a 2. eredetiségvizsgát a Corsámra, mert a gyerek az elsöt elbaszta. Elöször paráztam, hogy gáz lesz, mivel akkor a motor már benne volt, mikor kiderült, hogy elírta az alvázszámot. Kijött házhoz, kinyitotta a motorháztetöt és nézett egy nagyot. :) Azt mondta, hogy ezt legalább érdemes volt beletenni, több értelme volt, mint ha 1.6-ra cseréltem volna. :D Nagyon tetszett neki, és még a vizsgát is megcsinálta a régi motorszámmal. :D Hát ez azért elég laza volt. :) Remélem végig ilyen szerencséd lesz majd a verdával. :lol: :unsure: Biztos :D,de szerintem már elötte is tudta. Kecsó magasságában már plazmáért könyörögtem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Hát ez azért elég laza volt. :D Remélem végig ilyen szerencséd lesz majd a verdával. :lol: :unsure: Én is remélem! :) Kiszámoltam az eddigi fogyasztásomat. 8,2-re jött ki úgy hogy volt rengeteg tesztelés, jópár kör Kecskeméten a Kiskörúton padlógázzal és még Streetracing is. :D Így szerintem elég barátságos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Na ez nem volt egy túl értelmezhető mondat. Nincs a kütyün semmi elektromos csati, csak a vákumcső?? Na ez lesz az megtaláltam: Tankentlüftungsventil!!! link: http://cgi.ebay.de/Tankentlueftungsventil-...1QQcmdZViewItem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 És alul van még rajta egy csati is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 na akkó ez mán döfi e----> http://cgi.ebay.de/Vectra-Calibra-c20let-P...1QQcmdZViewItem Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Ha jól sejtem, ez a tankszellőzés vákumszelepe. Barna/piros és piros/kék vezeték megy rá, ha így van. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Én is remélem! :D Kiszámoltam az eddigi fogyasztásomat. 8,2-re jött ki úgy hogy volt rengeteg tesztelés, jópár kör Kecskeméten a Kiskörúton padlógázzal és még Streetracing is. :lol: Így szerintem elég barátságos. :D Barátságos hát, mivel pontosan olyan a verdád, mint ha csak a motorn ülnél, és nem lenne hozzá súly sem! :unsure: Amúgy Thx a gyors reagot a csuklóra, remélme a 7vége felé mosmán tényleg elkészül amire vágynuk.Ha pedig be is válik, akkor kiküszöböltük az egyik legneccesebb dolgot a projektben. Nekem ma el let tseszve a délutánom shopingolással, ezért megajándékoztam magam egy sarokcsiszolóval, csisz.korongom volt hozzá, úgyhogy rendberaktam a motorteret, ahol rozsda volt fémig csiszoltam, és lekentem alapozóval.Meg nitrohigítós ronggyal, a végére egész jókedvűen! :) kitörölgettem a motorteret.Most majdnem olyan, mint ÚJ korában. Jah, azért egy kinyomócsapágyat vetem hozzá+ a TMK elvégezte a szükséges módosításokat.Viszont a 40X40-es zártszelvényt a vékonyabb fajtából csinálták, nem tudom azzal be merjem-e tenni a motorkát..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Ha jól sejtem, ez a tankszellőzés vákumszelepe. Barna/piros és piros/kék vezeték megy rá, ha így van. :unsure: így van ezt kivettem én is de nincs hova kötnöm vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 na akkó ez mán döfi e----> http://cgi.ebay.de/Vectra-Calibra-c20let-P...1QQcmdZViewItem Ezeket vagy 2 éve hírdetik folyamatosan... Végülis ez csak egy fűzött blokk hengerfejjel ennyiért...ja és ne felejts el kivinni neki egy gyári C20LET-et, mert ez csak csere esetén kerül ennyibe... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Ezeket vagy 2 éve hírdetik folyamatosan... Végülis ez csak egy fűzött blokk hengerfejjel ennyiért...ja és ne felejts el kivinni neki egy gyári C20LET-et, mert ez csak csere esetén kerül ennyibe... :) ja azért annyira nem sietünk ám még itt a bilas ami fejtörést okoz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Tomi! Sokan irígylik ám ezt a kis füstgépet... :unsure: Amúgy most (majd valamikor) ki lesz kötve a kart.gáz visszavezetés, és az olajvisszafolyó bizgentyű lesz kicserélve, mert 99% hogy a vacuum szívja fel az olajat és azért füstől ha járatom egy helyben sokáig, amúgy meg nem annyira....főleg ha hajtva van...De hát ez már kötődik hozzám...Füst =Anti Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 így van ezt kivettem én is de nincs hova kötnöm vagy? Eredetileg van egy aktívszűrős dobozka a jobb sárvédőlemez alatt, amire a vákumrendszerről és erről a vákumszelepről megy eredetileg cső. A dobozka vákumrendszeres csövét a közös gyűjtődobozba kell bekötni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Tomi! Sokan irígylik ám ezt a kis füstgépet... :D Mi is irigykedünk ám :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Eredetileg van egy aktívszűrős dobozka a jobb sárvédőlemez alatt, amire a vákumrendszerről és erről a vákumszelepről megy eredetileg cső. A dobozka vákumrendszeres csövét a közös gyűjtődobozba kell bekötni. az a henger alakú? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Tudom én...irígységből égetted múltkor is a kuplungomat... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts