Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Hú tényleg...el is felejtettem hogy kiskorúak is olvassák a fórumot...Tom lassan alvásidő van ám... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Azt hiszem Tom kell nekünk egy motorgenerál és a hengerenkénti pillangó hogy megmutassuk a nagyszájú turbós brigádnak hogy mennyivel jobb az a C20XE :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Látom azért mielött ezt beírtad elmentél erőt gyűjteni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Látom azért mielött ezt beírtad elmentél erőt gyűjteni... :) Nem feltétlen a gép elött ülök egész nap :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Ja én is kimegyek néha rágyújtani.. de annyi fórom van, hogy nem kell levinnem a kutyát sétálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Most hogy jön ide az Aida :unsure: ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Nem feltétlen a gép elött ülök egész nap :) Akkor tán azt sem láttad, hogy nyertél egy kiküldetést :unsure: >>>>> Nekem az is jó, ha nem pont aznap este kell mennem szerzősét aláírni a lakással kapcsolatban...de addig még úgy is értekezünk..vagy kiküldöm Coupeval, ha én nem tudnék elmenni... :D http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1063&st=240 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Hát mert nem olvas csak ír... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Akkor tán azt sem láttad, hogy nyertél egy kiküldetést :unsure: >>>>> http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1063&st=240 Köszönöm hogy felhívtad rá :) a figyelmemet.Anti mostanában nem emeli a lurdy tali színvonalát a társaságával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Lesz ez még így se...kávézni is rég voltam..ég is a pofám e miatt... :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Lesz ez még így se...kávézni is rég voltam..ég is a pofám e miatt... :) :lol: Pont ettöl tartok én is :D pedig kb 2percre lakunk egymástól Bármikor jöhetsz Te is tudod :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Tudod jól, hogy miért nem megyek...még egy kicsit tartsatok ki, aztán megint odaköltözök... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Anti hova megy a sárga cső neked? mert mint látom nem az alapjárati mocira :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Alapjárati mociba kanyarodik vissza...ott hesszel a pillangókon... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Alapjárati mociba kanyarodik vissza...ott hesszel a pillangókon... :) és a másik vége ahol a nyíl van az megy a pillangóba??? meg az a baj hopgy nekem 2 helyen szív a pillangó és nem győzi el egy T amit beraktam az alapj. moci aljára és elszívja az 1ik a másiktól a levegőt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Milyen nyíl? 06-30-211-5260 Hívj fel, szerintem beszéljük meg... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Cejetnék kérni pici segitséget. Kő küszöb meg háccsó javítóív/sárvédő a gépre, mind2 oldalra. Nem tudom a javítóiv mekkora ezért irtam hogy lehet komplett sárvédő kell - hátra. Akinek van ismije ajutósboltban az legyen szíves kérdezze meg nekem mennyibe kerülnek ezek a cuccok, és mennyit kell várni rájuk. Olaj még mindig csepereg, megpróbálom a kartergáz beömlőnél lévő tömitést kicserélni, léci ha vki felhivja őket kérdezze meg ezt is. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Egyértelmű, hogy Csergő...olcsóbban nem találsz...amúgy a javítóív nem drága és nem is nagy...3500 körül van darabja... A teli hátsó oldal az már drága... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Milyen színű vezetékek mennek a csatijába? Akkor meg tudom mondani. :) ez vmi vákumszerűség lehet szmert vezetéket nem látok belemegy vhol a motorba hátul :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Olaj még mindig csepereg, megpróbálom a kartergáz beömlőnél lévő tömitést kicserélni, léci ha vki felhivja őket kérdezze meg ezt is. :unsure: Ha ezt a parafa tömítést raktad bele akkor sajnos hamarosan megint csöpögni fog :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 ez vmi vákumszerűség lehet szmert vezetéket nem látok belemegy vhol a motorba hátul :unsure: Na ez nem volt egy túl értelmezhető mondat. Nincs a kütyün semmi elektromos csati, csak a vákumcső?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Azt hiszem Tom kell nekünk egy motorgenerál és a hengerenkénti pillangó hogy megmutassuk a nagyszájú turbós brigádnak hogy mennyivel jobb az a C20XE :unsure: :) Így van. Pláne hogy a Krisztián így is csak fél másodpercet kap a nagy turbóktól 1/4 mérföldön... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Így van. Pláne hogy a Krisztián így is csak fél másodpercet kap a nagy turbóktól 1/4 mérföldön... :D Mi lesz ha berakja a dbilast :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Anti mostanában nem emeli a lurdy tali színvonalát a társaságával. Szívómotoros emberekkel már nem barátkozik... Viszont a Blitz weekendre a koncertek alatt kéne füstgép, így most hivatalosan is szeretném felkérni az Antit, hogy ezt biztosítsa a fellépők számára a gépével. Esetleg visszaadom addig a dupla kipuffot, hátha két csövön jobban jön az áldás. :unsure: :) :) Mi lesz ha berakja a dbilast :D :lol: Én tudom: www.sírás.hu :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Szívómotoros emberekkel már nem barátkozik... Viszont a Blitz weekendre a koncertek alatt kéne füstgép, így most hivatalosan is szeretném felkérni az Antit, hogy ezt biztosítsa a fellépők számára a gépével. Esetleg visszaadom addig a dupla kipuffot, hátha két csövön jobban jön az áldás. :unsure: :) :D Azt hiszem Anti ezt a hozzászólást értékelni fogja :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts