coupe Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 köszi a pólót Coupe jó lett a méret is.... el sem mondtam a tegnapi nap "csalódását" Soroksárin jöttem haza duán és szemből jött egy olyan Gsi mint Alberté...figyeltem de nem Albert ült benne hanem egy szép szőke cicababa...nagyon csalódott voltam :) Legközelebb kérd el a Telcsiszámát :D :) őt én is láttam kedden :D ugyanaznap láttam egy másik szőke csajszit egy fehér géjesiben :lol: csajos auto lenne? :unsure: Te is kérd el a számát,vagy hívd ki a lurdyhoz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 Levajaztam lakatossal begurulok hozzá hétfőn. Bekukkant a kocsi alá, elborzad, aztán megmondja mennyi ideig nem lesz kocsim meg hány napig nem ehetek majd. Ezen kívűl lehet a motort is megnézzük, holnap lenézek Győrbe oszt előfordul6 hogy mókolunk vele kicsit :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 Legközelebb kérd el a Telcsiszámát :unsure: :) Te is kérd el a számát,vagy hívd ki a lurdyhoz. :D de lehetőleg 2 napon belül ugye ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 de lehetőleg 2 napon belül ugye ? :D Jó lenne már ma is :) holnap este vége a szabadságnak,de utána is jól jöhet a szám :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 a duenen van egy tujbó kadett :) meg a facom bele h mindenki kék üléseket árul--van egy BMW bőrös cucc :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 a duenen van egy tujbó kadett :) meg a facom bele h mindenki kék üléseket árul--van egy BMW bőrös cucc :unsure: Amúgy is gagyi a sparco felírat a fejtámlán.Pedig az ár nem lenne rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 Amúgy is gagyi a sparco felírat a fejtámlán. ha benne ülök akkor a kerek fejem takarná az egyiket :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 ha benne ülök akkor a kerek fejem takarná az egyiket :unsure: Te Gelko, azért ez a bőr ez zsír! És belefabrikálhatnád a kabrióba a hátsó sort is valahogy.... az ütős lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 Nem szép a kék belső a cabrióba.Ha meg át kell húzatni ugyanott van mint most szerintem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 Holnap valaki jön lacházára gyorsulni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 Nem szép a kék belső a cabrióba.Ha meg át kell húzatni ugyanott van mint most szerintem :unsure: jaja.... nagyon ütős lett az avatarod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 na még 1 kérdés ezmiezezmi??? aszonták hogy a kipörgésgátlóval kapcsolatos de nem hinném. ja köszi Gabi az infokat holnapra talán kész a vas és irány belövetni:) Legalábbis nagyon remélem Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 Milyen színű vezetékek mennek a csatijába? Akkor meg tudom mondani. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 Mivel mostanság nagy az érdeklődás az eredeti "Árpi története" című kultusziromány iránt, hát feltettem mindenki számára elérhető helyre: http://www.opel16v.hu/arpi_tortenete.doc Aki még nem ismeri, kötelező olvasmány! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 Mivel mostanság nagy az érdeklődás az eredeti "Árpi története" című kultusziromány iránt, hát feltettem mindenki számára elérhető helyre: http://www.opel16v.hu/arpi_tortenete.doc Aki még nem ismeri, kötelező olvasmány! :unsure: Jajaja, amúgy viccek topikba is betette ezt még Dark anno... if dugo=0 then ott leszek reggel kilenckor Nálad. Yo8 evribári! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 látom halott az oldal vagy is csak a GSI rulez.....(Monjuk ilyen időben ki van otthon, na jó, Én:(:unsure::(,) Ja ha nem köszöntem volna még meg a polókat akkor most megteszem: KÖSZI COUPÉ'!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus20, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 Tényleg yo halott a topik, gondolom mindenki hétvégézett, oszt nem tudott hazajönni, nekem is 2 óra volt átjutni Pesten :unsure: Na megyek aludni, szasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Tényleg yo halott a topik, gondolom mindenki hétvégézett, oszt nem tudott hazajönni, nekem is 2 óra volt átjutni Pesten :unsure: Na megyek aludni, szasztok! Nem ezen a 7végén voltál Győrben?Esetleg fejlemények? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Tényleg yo halott a topik, gondolom mindenki hétvégézett, pedig van mesélni való :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Na én itt vagyok! Sajnálom ami Tom autójával történt (leégett Szegeden a kábelkötege, és kigyuladta az autó egy benzinkúton...) Remélem annyira nem komolya a dolog, és egy kábelköteg, illetve egy Computer cserével orvosolható az egész... Ezeket ha jól rémlik még megvannak, és szívesen fel is ajánlom... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Na én itt vagyok! Sajnálom ami Tom autójával történt (leégett Szegeden a kábelkötege, és kigyuladta az autó egy benzinkúton...) Remélem annyira nem komolya a dolog, és egy kábelköteg, illetve egy Computer cserével orvosolható az egész... Ezeket ha jól rémlik még megvannak, és szívesen fel is ajánlom... :unsure: Tegnap estenem lett bajotok a tűzijátékon ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Nem nekünk nagyon jó helyünk volt, mert 1500-ért beült a csapat a nemzetközi hajóállomásra, fedett részre...mondjuk a teraszon ültünk, és innen menekültünk be amikor jött a vihar... Eszméletlen milyen pánikban rohangált a tömeg össze vissza...csak a Futó Gabi sopánkodott, hogy víz került a sörébe... Szerencsére nem otthon parkoltam, hanem bennt a szállodában, így nem dölt rá a GSI-re az a fa, ami odadőlt ahol minden nap parkolok... :unsure: A városban este elég gáz volt...mindenhol mentők, meg szirána...volt olyan utca, ahol minden második autónak hiányzott vagy az első vagy a hátsó szélvédője...cseréptörmelékek mindenhol... Szandiék pl a Parlament elött egy hajón voltak...és az ő elmondása szerint nem volt semmi komoly, csak fújt a szél, meg esett... Este én méeg mentem Szigethalomra, és hát nem volt gyenge...mindenhol az útra dőlt fákat próbálták kerülgetni az autósok...közvilágítás meg nyista...volt jó pár koccanás is... Sajnálatos, hogy ennyien megsérültek, és életüket vesztették... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Tegnap estenem lett bajotok a tűzijátékon ? Nem, de csak most hallottam, mi volt... :unsure: még jó, hogy én tévén néztem :D (bár kritikán aluli volt a minőség, mert vizesek voltak a kameralencsék... :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Sajnálatos, hogy ennyien megsérültek, és életüket vesztették... :unsure: most olvasom h 4 halott és több mint 200 sebesült :) nagyon durva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 most olvasom h 4 halott és több mint 200 sebesült :) nagyon durva... De a legkeményebb, hogy azt hallottam: "Keresik a felelőst..." - most ezt hogy gondolják? Már az időjárást is felelősségre kell vonni? Nevetséges... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts