Laci4 Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 21 perc hozzászólás nélkül... Mi van? mindenki dolgozik? :unsure: Majdnem.. hazakisértem barinőmet.. közben nyaltunk egy fagyit.. visszajött a kánikula Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 láttál már te cintányért? :unsure: az nagyonkicsi Nem a méret a lényeg, nemtuttttad??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 láttál már te cintányért? :unsure: az nagyonkicsi Redi! Nem a felhúzhatós kismajoméra kell gondolni! Van belőle méteres is! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 - Narancs van? - Nincs csak banán... - ...Hm, hát akkor nincs más hátra irány Bana... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Anti! Ez nemrég vót a vicc topicban... ott nem láttad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 - Narancs van? - Nincs csak banán... - ...Hm, hát akkor nincs más hátra irány Bana... :unsure: Néha fáziskésésben van, node így, ilyennek szeressük :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Az első kép nem láccik. Az előző tulajnál bezony nem igazán jól volt kötve. :unsure: de látszik az ujjamtól jobbra a testkábeleknél. A másik oldali ilyenre az alapjárati motor csöve kerül és az megy a doboz jobb oldalicsövére így jónak kell lennie nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 De láttam, de most jól esett felidézni... :unsure: Te is bizti láttad már a @-od, mégis minden nap kézbeveszed újra... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Megvannak a pólók,2db kivételével.Az egyik a Tomié,de ő eljött velem és megbeszélte,a másik meg Mornak kimaradt 1 kék XL azt elküldi majd a Tomiéval együtt. Este ki is viszem a lurdyhoz,de csak 9körül érek oda.Várjatok meg :) Aha az enyém persze :unsure: na de meglesz. Lehetne még 1et rendelni így utólag vagy már felejtős??? Kedves asszonyom most jöt6t rá hogy neki is kellene még egy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 én elengedett kézzel pipilek! :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Jaja.. valahol vmi biztos van... némi videó is. :) Ha lesz ma egy kis időm, feldobom honlapra.. oszt lehet nézelődni.. oh THX naddon faca lesz :unsure: De már most fent lehetne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 én elengedett kézzel pipilek! :) :unsure: Én sem fogom közben a kezem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Aha az enyém persze :unsure: na de meglesz. Lehetne még 1et rendelni így utólag vagy már felejtős??? Kedves asszonyom most jöt6t rá hogy neki is kellene még egy. Már többen mondták hogy nekik is kellene,ha valaki elintézi közülük akkor lehet.Nekem már elég volt ez is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 ma már sikerült másodjára helybe mennem a szívásért. :) bacca meg. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Én sem fogom közben a kezem... :) Királly, most fél évig megint nem kell poént mondanod, írnod :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Jó, hát tudom, hogy ez most így jó volt, de nem ússzátok meg fél évig... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 na, jó... 1 hónapis elég lesz. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Jó, hát tudom, hogy ez most így jó volt, de nem ússzátok meg fél évig... :unsure: Pénz ellőted nekijeeeee ? Más nem kell ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Én már nem lövöldözök a vakvilágba...majd megkérem holnap a Dettit, hogy lőjje el... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 oh THX naddon faca lesz :D De már most fent lehetne :) Háát megvan.. de sajna sok nem látszik rajtuk :) Nem célzottan fotóztam, csak igy ugy.. látszik is.. homályos is.. meghát csak olyan totálkép van :unsure: Videót is felraktam az oldalacskámra, de azon se sok látszik.. :lol: Anti egy kis Nosztalgia? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Laci! Nagyon jó volt újra látni ezeket... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Laci! Nagyon jó volt újra látni ezeket... :D Van még 1-2 pl. a lámpaszerelés :) majd lehet irok belőluk egy all cd-dvd-t.. már múltkor emlitettem coupenak az 5letet.. aszem neki kell majd fogni.. majd megnézem kik vannak rajta, és kérem a szerzői jogokat :D :lol: Nah húzok, megyek Petyáért, elhozzuk a kocsiját Sz.Gabtól.. 2hét után már ideje :) csak kartel tömítés,meg főtengely szimering csere volt,mert folyt az oil... ha jól tom.. nekem is kellene, de ezek után már parázok kivinni.. :unsure: nah mindegy.. aztán meg megyünk lurdihoz.. remélem már lesz ott vki :D Re ott aki gyün... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 ....nekem is kellene, de ezek után már parázok kivinni.. :unsure:.... Ezt úgy mondod, mintha Szeles Gabi lenne az egyetlen szerelő Budapesten :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 nem, Mélykék ezt úúúgy mondja mintha hézagos lenne a maffia :unsure: csak kartel tömítés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 nem, Mélykék ezt úúúgy mondja mintha hézagos lenne a maffia :unsure: Ne buktasd mán le Laci007et Teeeeeeeeeeeeeeee :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts