rtomi Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Nemsoká meg lesz nekem is... :lol: Fényképet nem küldtem :unsure: de csekket igen. :D Kárpotlásul itt van EZ. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 ilyen van mindkét oldalon. http://www.kepfeltoltes.hu/060816/eny_m_db...ltoltes.hu_.jpg előző tulajnál így volt bekötve a benyaszabályzó: http://i11.ebayimg.com/03/i/07/a0/d7/77_1.JPG és c20xe benyahíddal hozták össze. lehet van rövidebb injektor és azzal passzolna??? http://i10.ebayimg.com/02/i/07/a5/e6/ac_1.JPG Szerintem ez 1 corsában volt nem? Vagy Kadett? Az első kép nem láccik. Az előző tulajnál bezony nem igazán jól volt kötve. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Köszi Tomi! Ezt inkább így: De ez a kedvencem... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Szombaton vkit érdekelne rómaifürdő strand? 36 fokot mondanak... :unsure: Én menek mindenképpen délután. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Mi mennénk, de megyünk 4-re esküvőre, és az azt jelenti, hogy a kisasszony, egész délelött készül... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 a kisasszony, egész délelött készül... :unsure: Tőled? Ki? Nem csodálom.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Megvannak a pólók,2db kivételével.Az egyik a Tomié,de ő eljött velem és megbeszélte,a másik meg Mornak kimaradt 1 kék XL azt elküldi majd a Tomiéval együtt. Este ki is viszem a lurdyhoz,de csak 9körül érek oda.Várjatok meg :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 coupe mi mikor fussunk össze ezügyben? én holnap ette elhoozok nem akarom h rajtad maradjon ill benne álljon a zsetonod :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Mi mennénk, de megyünk 4-re esküvőre, és az azt jelenti, hogy a kisasszony, egész délelött készül... :unsure: Nem aprózzátok el, már esküvő ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 http://www.steve.blogger.com.br/Faixa-Stevelda.gif És ez mitől különleges? szemre olyan mint a sima.. bár igy kis bannaren nem sokminden látszik.. tom tom.. gyogyi vok.. de nem értem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 És ez mitől különleges? szemre olyan mint a sima.. bár igy kis bannaren nem sokminden látszik.. tom tom.. gyogyi vok.. de nem értem :unsure: Egyik képen tán nem sárga foncsor :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Persze hogy az én kocsim nem látszik csak a segge :D Mert a tied jóó nagy kocsi.. no meg legalább a tied nincs "félbevágva".. :lol: épp néztem h vmi kór van h mindegyik gsit félbevágják övvonalban :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Piiista! Az nem foncsor hanem üvegbúra... :unsure: Nem a mi eskvőnk...abból egyenlőre elég volt... :) Aztec, talizzunk este a Lurdynál, és ott bicnic, meg póló is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 coupe mi mikor fussunk össze ezügyben? én holnap ette elhoozok nem akarom h rajtad maradjon ill benne álljon a zsetonod :unsure: Amikor neked jó,mikor találkozol ma az Antival? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Lakásnézés után, de akkor tán lehetne a Lurdynál... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Gabi jól mondja! Nekem sajna nincs képem...legalább is nem lelek, viszont Laci 4-nek tutkó van... Mi az alapjárati mocit felraktuk a bilas felé, és erősen sokat variáltunk a csőátmérőkkel, toldatokkal, elosztókkal... Jaja.. valahol vmi biztos van... némi videó is. :unsure: Ha lesz ma egy kis időm, feldobom honlapra.. oszt lehet nézelődni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 De Antal úrfi mi holnap indulunk és pakolás rulezzz ezé mondottam h meet elötte, kápiisssss? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 neeeem, keresem a televert telcsim :D és még csak az új szhámom sem tudom h rácsörögjek :D Új számod van tesó?! ejj.. és titkos? :) Este lesz vmi extra meet? lehet esetleg megnéznénk mi is Petya háverral.. Vagy csak lurdi? Coupe: pólók megvannak? (csak mert akkor tuti ütközhetnénk vhol) Szhéép az új Géjesis polom. :unsure: :) Nekem már meg is van. :D olvastam tovább :D akkor lehet megvannak... lehet el kellene jutnom a végéig elöször.. de akkor meg nézegessek vissza amikre reagálni akarok? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Most akkor nem tudsz elugrani a Lurdyhoz a lóvéért??? Vagy beszéljünk fél 9-kor, és akkor már látom majd a végét időben... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Coupe: pólók megvannak? (csak mert akkor tuti ütközhetnénk vhol) olvastam tovább :lol: akkor lehet megvannak... lehet el kellene jutnom a végéig elöször.. de akkor meg nézegessek vissza amikre reagálni akarok? :unsure: :) Látom Te se olvasol csak írsz :) :D megvannak.Este csak lurdy egyenlöre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Megvannak a pólók,2db kivételével.Az egyik a Tomié,de ő eljött velem és megbeszélte,a másik meg Mornak kimaradt 1 kék XL azt elküldi majd a Tomiéval együtt. Este ki is viszem a lurdyhoz,de csak 9körül érek oda.Várjatok meg :D Nah itt a lényeg :D :lol: Nah akkor este lurdi.. megvárunk :D Addig megnézem mit is kértem.. bár ugy rémlik kék -fehér felirat M és sima polesz :D Egyik képen tán nem sárga foncsor :) őőő.. akkor most arró van szó hogy maga a jámpa égő búúúrája van festve, merthogy a lámpicsek tök fehér? mert akkor az mókás... MOndjuk mint nekem az index.. fehér a búra.. de lassan már maga az égő is az lesz.. kezd "lekopni" az égőről a sárga festék :) de jó sokáig birja.. most filóztam el.. szeptemberben 3éves lesz a kocsikám.. még az eredeti égő.. hogy tellik az idő.. :unsure: Látom Te se olvasol csak írsz ;) :P megvannak.Este csak lurdy egyenlöre :D jaja.. ilyenkor mikor vagy 3-4 oldalnyi a lemaradásom, csak irok, amikor meglátok vmi reagálandót :D Mert amúgy meg elfelejtem.. tod a korral jár :D Szal este lurdi rulez.. gyere te is arra aztec cartárs.. nem láttuk még a kocsid, és izgatja kicsiny fantáziámat.. :D Mi nem tom mikor megyünk.. kb. 7re megyünk Sz.Gabhoz Petya kocsijáért, szal utána vmikor.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Nem itt az búra az átlátszó, kicsit szivárványos színű, és pirosan világít aminek pirosan kell, illetve sárgán az index.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 :) :D :lol: ...megyünk 4-re esküvőre, és az azt jelenti, hogy a kisasszony, egész délelött készül... :unsure: Nemsoká meg lesz nekem is... :) Most akkó' mi van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Nem itt az búra az átlátszó, kicsit szivárványos színű, és pirosan világít aminek pirosan kell, illetve sárgán az index.. jah értem.. tehát akkor égőbúrán belül van vmi játék.. gáz vagy az izzószál, hogy olyan legyen a szine, amilyen kell. Most hogy mondod, rémlik is,h anno néztük vkiében.. lehet gsi.tomiéban?! hogy fehér minden és milyen mókás.. megvilágosodtam!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Balázska! Te inkább meg se szólalj... :) jah értem.. tehát akkor égőbúrán belül van vmi játék.. gáz vagy az izzószál, hogy olyan legyen a szine, amilyen kell. Most hogy mondod, rémlik is,h anno néztük vkiében.. lehet gsi.tomiéban?! hogy fehér minden és milyen mókás.. megvilágosodtam!! :unsure: Hát ilyen van Dininek, Soniquenak, Nekem is pl... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts