coupe Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Szerintem ha megkérjük a rigó urat bizti elhozza valamikor ha erre jár, vagy max Blitzre... :) Ezt vele kell megbeszélni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Aha, és mond meg mennyi a szállítással meg minden, aztán utalom... Ott van a szzállítás költsége : 25 juró Biztos kéred a másodikat is ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Ha egy szállítási költséggel lehet hozni akkor igen, ha nem akkor nem... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Ott van a szzállítás költsége : 25 juró Biztos kéred a másodikat is ? namostaztámá.... ez a vacak tényleg csak az izzó? vagy maga a lámpa is? magyarán ebbe kell dugni, vagy ezt kell bedugni? :) mer ha maga a lámpa ennyi (szállitással együtt durva árfolyamon sincs 24e huf? meglepődnék!) akkor pls mert én biztos nem megyek el azért az egyért. drága, egyetlen barátom! sorstársam! népem fia! és a többiért lemész? vagy hogy kerülnek föl a hétvége előtt? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 ....és a többiért lemész?.... Lefelé ne menjen, mert hosssszúúúúúúúúú lesz az út :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Szerintem ha megkérjük a Rigó urat bizti elhozza valamikor ha erre jár, vagy max Blitzre... :unsure: Ez fájt Virág úr. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Piiista! A Blitzra a Servicoról tudnak a Krisztiánék is? Mert Mert Sanyika bután nézett rám amikor mondtam nki, hogy láttam, hogy jelentkeztek... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 bután nézett rám tuti nem tükör volt? :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 drága, egyetlen barátom! sorstársam! népem fia! és a többiért lemész? vagy hogy kerülnek föl a hétvége előtt? :unsure: Kedves Norbi :D szerintem holnap elmegyek érte. :) Az jó lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Kabbe Misztermindenkelldesemmitsemveszekmeg... :D Kedves Norbi :) szerintem holnap elmegyek érte. :unsure: Az jó lesz? Látod Norbi! Vannak dolgok amik jobban haladnak mint a GSI.hu szerkesztése... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Ha egy szállítási költséggel lehet hozni akkor igen, ha nem akkor nem... :) Akkor levéshetnéd a kérdést tán :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Kedves Norbi :) szerintem holnap elmegyek érte. :unsure: Az jó lesz? zsir, thx :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 zsir, thx :D Azért még ne éljétek bele magatokat.Bármi történhet holnap :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Látod Norbi! Vannak dolgok amik jobban haladnak mint a GSI.hu szerkesztése... :) viszont nem is fog megzuhanni 12 000 oldalletöltés után :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Piiista! A Blitzra a Servicoról tudnak a Krisztiánék is? Mert Mert Sanyika bután nézett rám amikor mondtam nki, hogy láttam, hogy jelentkeztek... :unsure: Mondtam Krisztiánnak, hogy okés a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Hello! Wenn ich zwei Satz kaufen möchte, dann soll ich die Versandkosten auch zweimal bezahlen, oder es reicht nur einmal? Danke für den schnellen Antwort! MFG Mélykék Piiista Óbudárú Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Azért még ne éljétek bele magatokat.Bármi történhet holnap :D :) aaahh ne is mond, ugyanezt mondták a mikrobuszosok is :unsure: géjesi huval meg az lesz jól, hogy ha beköltözök végre akkor leülünk pár sörrel és ötletelünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 viszont nem is fog megzuhanni 12 000 oldalletöltés után :) :unsure: Hát így biztos nem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 viszont nem is fog megzuhanni 12 000 oldalletöltés után :D :unsure: Az tutti hogy nem :) Valaki esetleg nem tudja a pólókat elszámolni,és legalább az áfa egy részét visszaadni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Valaki esetleg nem tudja a pólókat elszámolni A csaj már elszámolta..azért lett egyel kevesebb... :unsure: ...de az ötelet egyébként nagyon jó... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 A csaj már elszámolta..azért lett egyel kevesebb... :unsure: ...de az ötelet egyébként nagyon jó... :D Csak azért mert áfával és áfa nélkül is ennyibe kerül :lol: Nem számolta el csak nincs fehér pólója raktáron :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Akkor csináljon egy feketét, és majd hipóval megoldjuk okosba... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Akkor csináljon egy feketét, és majd hipóval megoldjuk okosba... :lol: ok megmondom neki :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Akkor csináljon egy feketét, és majd hipóval megoldjuk okosba... :) Szép, hófehér lesz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Varációk egy témára 58 : http://www.carstyling.hu/pic/usercar/28094/8.jpg?1153342074 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts