mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 nahát köszi ennyiért nem is lenne rossz, de fehér vagy fekete legyen nemtom eldönteni :unsure: Eldöntöm én : kartervédő :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Azért azt ne feletsétek már el, hogy + 79,95 EUR az izzó hozzá... :) Az nincs benne az árban?,mert én sehol nem látom odaírva hogy mennyi pluszban az izzó :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Viszont Piiista leütsz nekem egy 59 EUR-osat, az izzóval van...már csak az megér ennyit... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Viszont Piiista leütsz nekem egy 59 EUR-osat, az izzóval van...már csak az megér ennyit... :) Akkor jól láttam hogy az MTS az izzóval van :unsure: Redi rendelj Te is és akkor a költségek a feleződnek Antival :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 [url=http://cgi.ebay.de/Opel-Astra-F-CC-GSI-silber-weisse-Rueckleuchten-weiss_W0QQitemZ200014532125QQihZ010QQcategoryZ72692QQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphot hosting] De itt pl nélküle van... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Ott tényleg oda van írva hogy +80euro :unsure: Most nem találok olyan fekete első lámpát amit néztem a blitz-n.Kiváncsi lennék mennyibe kerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Na várjunk, most kicsit megkeveredtem... A "Satz" tudomásom szerint párra vonatkozik, viszont itt így írja: "ACHTUNG: bei dieser Auktion bedeutet Menge 1 = 1 kompletter Satz Glühlampen !!" Most akkor lehet, hogy ez csak 1 darab? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Nem azt írja hogy 1db áráért van a pár?,bár én nem beszélek németül.Ha megnézed az izzó felsorolást akkor az 1párra vonatkozik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Valaki akinek van kódja írjon már nekik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Viszont Piiista leütsz nekem egy 59 EUR-osat, az izzóval van...már csak az megér ennyit... :unsure: Ezt : http://cgi.ebay.de/Fuer-Schwarze-Weisse-Kl...1QQcmdZViewItem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Ezzel vigasztalod magad ? :) :D :lol: :D Az a sör dóóóga. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Na várjunk, most kicsit megkeveredtem... A "Satz" tudomásom szerint párra vonatkozik, viszont itt így írja: "ACHTUNG: bei dieser Auktion bedeutet Menge 1 = 1 kompletter Satz Glühlampen !!" Most akkor lehet, hogy ez csak 1 darab? ez nem azt jelenti, hogy most vmi ajándék izzót kapsz? b+ oda kellett volna figyelni németórán :unsure: meee 59 juróért kellene, rendelje már meg vki (fehérben) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Valaki akinek van kódja írjon már nekik... Igényelhetnénk mi is egy ilyen kódot és akkor nem kellene állandóan szívességet kérni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Tök 8 ha izzo nélkül ha izzóval, ha csak izzó, mindegyikre jó ez az ár, ha meg cakli pakli van, akkor meg übersüti.. Szóval Piiista nyerj nekem egy ilyet légyszi... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Igényelhetnénk mi is egy ilyen kódot és akkor nem kellene állandóan szívességet kérni :unsure: Ugyanmár, túl logikus lenne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Igényelhetnénk mi is egy ilyen kódot és akkor nem kellene állandóan szívességet kérni :) Nekem volt már egyszer, de eltünt még aznap amikor kiküldték... :D Na majd kérek egy újat, de az pár nep, szal Piiiista pls... Köszi :unsure: De egyébként ez csak izzó szett "Bulb-set for taillights smoke/clear Vauxhall Astra" DE az is kell ennyiért... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Nekem volt már egyszer, de eltünt még aznap amikor kiküldték... :) Na majd kérek egy újat, de az pár nep, szal Piiiista pls... Köszi :unsure: De egyébként ez csak izzó szett "Bulb-set for taillights smoke/clear Vauxhall Astra" DE az is kell ennyiért... :lol: 3nap és itt van.Igényelnék én de nem értek németül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Tudsz Te németül... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Nekem volt már egyszer, de eltünt még aznap amikor kiküldték... :) Na majd kérek egy újat, de az pár nep, szal Piiiista pls... Köszi :unsure: De egyébként ez csak izzó szett "Bulb-set for taillights smoke/clear Vauxhall Astra" DE az is kell ennyiért... :lol: Majd ha megérkezik, akkor eldöntöd mit is vettél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Sött Piista lehet kettő is úgy is kell majd még valakinek...az 100... :D Majd ha megérkezik, akkor eldöntöd mit is vettél :unsure: Hát nem mindegy ócccsóóóó oszt kész..meg kell venni bármi is legyen az... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 De egyébként ez csak izzó szett "Bulb-set for taillights smoke/clear Vauxhall Astra" De ha csak izzó akkor mkiért írja oda hogy 3-5ajtóshoz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 ....Sött Piista lehet kettő is úgy is kell majd még valakinek...az 100... :unsure:.... Még1 akkor ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Aha, és mond meg mennyi a szállítással meg minden, aztán utalom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Most beszéltem a pólós csajjal kész vannak a pólók 1 kivételével.(mondtam Én hogy nem kell variálni :unsure: )A fehér póló fekete felírattal nincs kész ezt a gsi tomi rendelte.Döntsd el Tomi hogy kerüljön el hozzád mert én biztos nem megyek el azért az egyért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Szerintem ha megkérjük a Rigó urat bizti elhozza valamikor ha erre jár, vagy max Blitzre... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts