opel16v Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Azzzzztaaaaaaaaaaaaaaaaaqurrrrrvaaaa! Pííísta! Vazzzzze, ma se kell ebédre költenem... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Újrahasznosítasz, vagy elment az étvágyad? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Azzzzztaaaaaaaaaaaaaaaaaqurrrrrvaaaa! Pííísta! Vazzzzze, ma se kell ebédre költenem... :unsure: Manapság nagyon felkapott téma az újrahasznosítás, ennek 1ik lelkes hívét örökítette meg valaki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Az Örsön van a kecó az Ond vezér úton... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Az Örsön van a kecó az Ond vezér úton... Ne M Ondd!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 ez meg tegnap ette :) http://theswed.uw.hu/Pix/DSCK0024.JPG nagyban Én nem látom a képet :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 nem vagy vele egyedül :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Én nem látom a képet :unsure: Te úgy is ott voltál... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Te úgy is ott voltál... :D Már megint Te kezded a kötözködést :) :D :lol: Van 1pár FK M3as(karbon mintás)manuális tükröm eladó f astra adapterrel,de inkább jó állapotú gyári F astra tükörre cserélném.(95utánira elektromos füthető)A tükör jó állapotban van csak a lakk kezd lejönni róla,de az újat is lakkozni kellene hogy ne úgy járj mint én.Azért adom el mert nekem jobban bejön a gyári. Új ára tükör9900ft,adapter3000ft.Ára legyen 9000ft Most miért??? :unsure: Azért mert nekem nem jön be annyira itthon meg már van sok kacat.Látni se látok benne annyit mint szeretnék és lassan mindenkinek ilyen tükre van.Szerintem az angel eyes is hasonló sorsra fog jutni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 az uw szharakodik azé nem lássátok! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Most miért??? Nem voltál ott??? :) Mégsem lesz lakás...legalább is nem ez... Apám most hívott, hogy beszélt a gondnoknővel, és mondta a csaj, hogy felejtsük el, mert bolond a szomszéd... Azért megkérdeztük a többi szomszédot is, hogy mi a szitu... Az egyik szomszédja épp dupla combnyaktöréssel fexik otthon, mert lelökte a lépcsőn, a felső lakónak meg ripityomra verta a csávó a lányát, mert valami nem tetszett neki... Azért lehet, hogy egy becsöngetést megér a móka... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 szólj ha mész úgyis melletted lakom :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Na persze...gondoltam, hogy ilyenkor rögtön ráérsz... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 szólj ha mész úgyis melletted lakom :) Úgy is meghallod ha indul valahová... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Balhé lesz? :unsure: Én sem maradnék ki belőle... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Na ezt a sok erős embert... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 kiváncsi leszek erre a sok pudingra ha majd sátrat kell állitani vagy pakolni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Na ezt a sok erős embert... :unsure: Mosméééé? Psziho sem volt éppen egy reptérhátú ürge... :) Majd viszek sok nikotintapasztot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Na persze...gondoltam, hogy ilyenkor rögtön ráérsz... :) rég volt edzés :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Redi! Tényleg van az ebay-en fehér és fekete hátsó lámpa.Igaza volt a sonique-nak Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 ....Mosméééé? Psziho sem volt éppen egy reptérhátú ürge... :D.... Ezzel vigasztalod magad ? :unsure: :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Redi! Tényleg van az ebay-en fehér és fekete hátsó lámpa.Igaza volt a sonique-nak Van olcsóbban is MTS 59euro-ért Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Balhé lesz? :) Én sem maradnék ki belőle... :lol: Na ezt a sok erős embert... :unsure: Ikertesó majd intézi a dolgokat... Mi nyugodt, békés emberek vagyunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Van olcsóbban is MTS 59euro-ért nahát köszi ennyiért nem is lenne rossz, de fehér vagy fekete legyen nemtom eldönteni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Azért azt ne feletsétek már el, hogy + 79,95 EUR az izzó hozzá... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts