opel16v Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Nem kell segítened váltót cserélni :D mert megoldottam egyedül 15 perc alatt. :unsure: :) :D :lol: :D Mit tesz a versenyszerelői tapasztalat... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Coupe!!! Nem kell segítened váltót cserélni :D mert megoldottam egyedül 15 perc alatt. :D :) :D :D :D Velem amúgy se mentél volna valami sokra,nem értek én ám az autó szereléshez :lol: Beszéltem ma is a csajjal persze még mindig nincs kész de azt igérte a héten tutti meglesz az összes póló. coupe fain lett a vas! végre vki befejezi amit anno elkezdtünk :P Jobban jártam volna ha ti is fejezitek be,ráment egy egész délután :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Velem amúgy se mentél volna valami sokra,nem értek én ám az autó szereléshez :) Itt az emelésen lett volna a hangsúly de qva erős vagyok és megoldottam. :unsure: Egyébként így nem is annyira nehéz,hogy nincs benne motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 :unsure: csak azért írtam mert pont paralel válogattam a képeket itthon és köztük volt a géped polírozása és tsai... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 :) csak azért írtam mert pont paralel válogattam a képeket itthon és köztük volt a géped polírozása és tsai... Nem is értem Bazs miért nem szedte le :unsure: akkor.Nekem is van egy olyan képem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 ha érdekel a múlt szólj és feltöltöm vhova :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 ha érdekel a múlt szólj és feltöltöm vhova :) Persze hogy érdekel :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 jó, este összevakarom és up és jelzem btw az vicces h most éppen cégnél benn saját magamnak írom alá,h a jövőben milyen informatikai jogaim legyenek ? :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Coupe!!! Nem kell segítened váltót cserélni :D mert megoldottam egyedül 15 perc alatt. :unsure: :) :D :lol: :D És a váltó is használható maradt ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 És a váltó is használható maradt ? :unsure: Tudood Pííístaaaa nem azért van az akna,hogy nehasználd. :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 ....Tudood Pííístaaaa nem azért van az akna,hogy nehasználd. :) :D :lol:.... Jah, van aki nem a sematikus megoldások híve :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Jah, van aki nem a sematikus megoldások híve :unsure: Mit szerelsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Mit szerelsz? Lemodelleztük, hogy akna néklül lehet-e olajat cserélni az Astraban. Lehet :unsure: Kocsi 1 lezárt akna felett áll :) :D :lol: :D ui: 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Lemodelleztük, hogy akna néklül lehet-e olajat cserélni az Astraban. Lehet :unsure: Kocsi 1 lezárt akna felett áll :lol: :D :) :D ui: 2005 Simán lehet,ezért kár volt alá feküdni :) Jó a kép :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Simán lehet,ezért kár volt alá feküdni :unsure: Jó a kép :D Konkrét modellezés, nem elméleti. Küblit igazítottam alá, amelybe az oil csuri-muri :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Konkrét modellezés, nem elméleti. Küblit igazítottam alá, amelybe az oil csuri-muri :lol: Akkor pont az alkalomhoz voltál öltözve :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Akkor pont az alkalomhoz voltál öltözve :unsure: :) :D ez nekem is szemet szúrt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Akkor pont az alkalomhoz voltál öltözve :unsure: :) :D Aham :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Ez a művelet nekem is izginek ígérkezik, mert akna ohne, kartervédő rajta, ültetés alatta, meg oda kellene csempészni még a küblit is majd, meg nem szétlocsolni az oilt! :) Jah, 2e.km múlva esedékes majd, szal ha így halad, szept. közepére be is tervezhetem. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Az autószerelő meg szokta emelni egy kicsit a jobb oldalát az autónak.Neked ha jól emlékszem akkor a kartervédőn nincs luk az olajcserének :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Pista Te sémában fexel autó alá :unsure: btw az utóbbi 7en 2 autós is volt olajcsere és 1iknél sem kellett akna.. igaz ültetve sem voltak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Érdekes hogy Pííístát mindig az autója előtt éri a tavaszi fáraccság... :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 na segítség!!! a jobb oldali cső a dobozból hova megy??? ugyanis már majdnem minden megvan és benne van csak még nem ok minden. hát akkor most az 1est meg 2est el szabad felejteni :unsure: épphogy a gázpedálhoz érek felpörög a moci. huha ez veszélyes lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Jó kérdés... elméletileg csak a kartergáznak kéne oda visszamennie... nem jut eszembe most más. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Jó kérdés... elméletileg csak a kartergáznak kéne oda visszamennie... nem jut eszembe most más. meg a szelepdekni másik kivezetésére se tudtunk mit kötni ( a vékonyra) Passz. De már beindult csak köpte a benyát az injektoroknál. Ferde a híd hozzá, a 8 szelepesét kell megpróbálnom hátha az passzol mert így nem faca. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts