Gelko Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Nagyon köszönöm mégegyszer :unsure: nekem is nagyon fáj,de nagyon jó lett.Ráment az egész délutánom,de megérte.Ha valaki ilyesmiben töri a fejét és nem akar újra fényeztettni akkor felejtse el,bár csak az egyik ajtómon van egy két karcolás :) képet raksz fel ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 ....bár csak az egyik ajtómon van egy két karcolás :).... Akkor már nagyon tiltakozott a makka a kaparászás ellen ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Nagyon köszönöm mégegyszer :unsure: nekem is nagyon fáj,de nagyon jó lett.Ráment az egész délutánom,de megérte.Ha valaki ilyesmiben töri a fejét és nem akar újra fényeztettni akkor felejtse el,bár csak az egyik ajtómon van egy két karcolás :) adhattam vonna sárga csíkot...az pont eltakarná :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 képet raksz fel ? A karcolás annyira kicsi hogy nem is látszik csak nagyon közelről :unsure: Már csak s hátsó lökös fekete csíkja rontja az öszképet,de az majd csak a telifénynél Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 nagyonmeztelen....de jóóó :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 nagyonmeztelen....de jóóó :) Tuod, Classic, no gummacsík :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 nagyonmeztelen....de jóóó :) Sok választásom nem volt le kellet szedni,de nekem nagyon tetszik :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Harmadik képen mi az a fehér paca, majdnem a hátsó lanyónál ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Harmadik képen mi az a fehér paca, majdnem a hátsó lanyónál ? Az kék és mivel csillog az autó a Detti kék pólója vissza tükrözödik :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Az kék és mivel csillog az autó a Detti kék pólója vissza tükrözödik :unsure: Aham-ham-ham. Csili Vili :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Sok választásom nem volt le kellet szedni,de nekem nagyon tetszik :) egyre szebb ez a kocsi :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 A pólós csaj üzent reggel hogy ma nem lesz kész a póló,de holnapra valószínű. Akkor jöhetsz segíteni váltótcserélni. :) Mikorkörül jösz? Mert akkor kiugranék a pénz-zel. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Nemrossz a kis caraván :) és látom már az új matrica figyel fenn.. nem is tom melyik tetszik nekem jobban.. messziről a régi kicsit mintha feltünöbb lenne .. bár tudja hóhér.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 már az új matrica figyel fenn.. nem is tom melyik tetszik nekem jobban.. messziről a régi kicsit mintha feltünöbb lenne .. bár tudja hóhér.. :unsure: az még a régi utáni 1-el. A legújabb még folyamatban van..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Akkor jöhetsz segíteni váltótcserélni. :D Mikorkörül jösz? Mert akkor kiugranék a pénz-zel. :unsure: Holnap nem hiszem hogy el tudok menni érte mert 4 napja nem voltam dolgozni,helyettem meeg senki nem dolgozik.Szerda már biztosabb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Coupe! Nekem is jobban tetszik csík nélkül mint csíkkal...és én már élőben is láttam... :unsure: ...és köszi hogy megvédtél... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Tom! Koppintják a designt...vagy a Hernád eladta a Seatot??? :unsure: :) http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_29696.jpg Inkább az utóbbi...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Holnap nem hiszem hogy el tudok menni érte mert 4 napja nem voltam dolgozni,helyettem meeg senki nem dolgozik. Akkor ma is le vagy kötve vagy másfél-két órára, igaz? :D :unsure: egyébként tényleg jobb igy gumi nélkül :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Gumi nélkül jobb...ez nem kérdés... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Gumi nélkül jobb...ez nem kérdés... :unsure: Volt is vakaródzás. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Volt is vakaródzás. :) :D de most már és vége csak a jó részek maradtak meg :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 coupe fain lett a vas! végre vki befejezi amit anno elkezdtünk :D vótam benn Véder nagyúrnál ha vkit érdekel 5 ropi szériában az elektromos tetőablak burkolata... so nem vettem, mert nekem csak 1 darabja hiányzik ami a moci alatt van! ha vki rendelkezik ilyennel kérem publikálja :unsure: Anti du-este hívlak oszt meet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Majd megnézem neked, hogy nekem mik vannak otthon, csak fel kell túrni a garázst, mert én annó vettem mindent duplán...jó az ha van...csak jó lenne tudni azt is hogy hol... Már alig várom, hogy hívj... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Coupe!!! Nem kell segítened váltót cserélni :) mert megoldottam egyedül 15 perc alatt. :unsure: :) :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Ügyi vagy Tomi!!! :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts