mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 ....Redi kemény, bírja sztem. :-D.... Veled ellentétben mi ? :unsure: ....Egyébként beszereztem egy tequilát otthonra, esetleg hétvégén megkóstolhatjuk kis aszuval öblögetve :-).... Megvizsgálhatjuk a kérdést közelebbről is, bár tequilát nem csípem. De majd megoldjuk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Redi, koktélok Opatijaban, 30-50KN összetételtől függően. köszi :unsure: a topik egyetlen értelems hozzászólása az idén :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Megvizsgálhatjuk a kérdést közelebbről is, bár tequilát nem csípem. De majd megoldjuk :) mintha vmi rumféle is lenne ott :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Na haza jöttem az oszták raftingról.A véleményem nem változott se a németekről se az osztrákokról.A határon át se akartak engedni a hátsó kerék miatt,de meggyöztem az embert hogy nálunk jó ez így és muszáj átmennem.Hazafelé elhegytam az egyik diszlécet nem bírta a tempot :lol: és az alatta lévő fém sín is eléggé oda lett,ezért úgy gondoltam leszedem mindenhol.Le is jött az összes és elég jó alatta a fényezés de az egyik ajtón már nem gyári kétoldalas ragasztóval volt feltéve és azt nem tudom semmivel se leszedni.Már próbáltam hexánnal,acetonnal,sebbenzinnel,de nem akar lejönni és elég szarul néz ki :D :unsure: .Ha esetleg valakinek van valami jó ötlete az ne tartsa magában :) A pólós csaj üzent reggel hogy ma nem lesz kész a póló,de holnapra valószínű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 mintha vmi rumféle is lenne ott :unsure: "....Vérszagra gyűl az éji vad...." :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Ha esetleg valakinek van valami jó ötlete az ne tartsa magában :unsure: 1. rúgjál be 2., cseréld el a kabrióra Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 ....nem tudom semmivel se leszedni.... Kromofággal tuti lejön. Utánna csak a fényezés darabjait kell visszaragasztanod pillanatragaccsal :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Coupe! Én is hasonló gondokkal küzködtem az Astrán. Az egyik léc már utólagos volt. Nekem más megoldás nem maradt, erővel kellett megoldani, aztán újrafényezni az ajtót. :unsure: Balázska, Anti! Na mi is volt ez a pszichodokis kalandozás? Iszom a szavaitokat, lehet mesélni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Gabi! Én nem tom ééén alutttam... :unsure: Coupe! Mondtam én, hogy tudsz te németül... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 ....Én is hasonló gondokkal küzködtem az Astrán.... Érdekes én azt hittem, hogy pacihiányos volt a kocsid. Naaaaaaaa mindegy :unsure: ....Balázska, Anti! Na mi is volt ez a pszichodokis kalandozás? Iszom a szavaitokat, lehet mesélni... :).... Mondtam, hogy gyere, de beszélhet neked az ember :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 ÁÁÁ Gabinak úgy sem jöttek volna be...mind 20 fölött volt... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Már próbáltam hexánnal,acetonnal,sebbenzinnel,de nem akar lejönni és elég szarul néz ki :D :D .Ha esetleg valakinek van valami jó ötlete az ne tartsa magában :) anno vki irta h a feliratot damillal szedte le az neked nem segítene ? :D most sztem nagy hülyeséget irtam :) :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 ÁÁÁ Gabinak úgy sem jöttek volna be...mind 20 fölött volt... :) Lehetséges, hogy a 31es számú versenyzőtől besokkolt volna :lol: ....most sztem nagy hülyeséget irtam :) :unsure: :D.... Rá se ránts, nem az első, nem az utolsó eset :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Rá se ránts... :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Érdekes én azt hittem, hogy pacihiányos volt a kocsid. Naaaaaaaa mindegy :) Mondtam, hogy gyere, de beszélhet neked az ember :lol: Inkább te vagy a pacihiányos... :D Montam hogy most vidéken leszek... de legközelebb go pariiipííííípőőőő! :) Lehetséges, hogy a 31es számú versenyzőtől besokkolt volna :unsure: Miért is? Sose volt ilyen jó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Montam hogy most vidéken leszek... de legközelebb go pariiipííííípőőőő! :lol: Miért is? Sose volt ilyen jó? :unsure: Nem vagy 1 rugalmas tipus :) 31 éves női egyed nem üti ki nálad a biztosítékot ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Ennyi nőteln nap után még Gabinál is... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Nem anyukát keresek vaze. :) Maradok a 80-as évek első felében készült jányoknál... Ennyi nőteln nap után még Gabinál is... :unsure: Sajnos még friss az élmény, nem volt az olyan régen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Nem anyukát keresek vaze. :unsure: Maradok a 80-as évek első felében készült jányoknál.... Akkor 26 éves is lehet ? :) ....Sajnos még friss az élmény, nem volt az olyan régen.... Nyavajgás OFF 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Akkor 26 éves is lehet ? :unsure: Akár... :) A 20 évesek mint kiderült, -még ha nem is látszanak annak- elég komolytalanok és megbízhatatlanok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 ....A 20 évesek mint kiderült, -még ha nem is látszanak annak- elég komolytalanok és megbízhatatlanok.... Nem kell általánosítani. Majd megen jól becsajozol majd :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Nem kell általánosítani. Majd megen jól becsajozol majd :) Ja, bár lehet jól állna a szerzetes csuha is... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Ja, bár lehet jól állna a szerzetes csuha is... :unsure: Nem kell túldramatizálni a dolgokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 .Ha esetleg valakinek van valami jó ötlete az ne tartsa magában :unsure: megoldottuk :D fáj az ujjam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 megoldottuk :) fáj az ujjam :unsure: Nagyon köszönöm mégegyszer :D nekem is nagyon fáj,de nagyon jó lett.Ráment az egész délutánom,de megérte.Ha valaki ilyesmiben töri a fejét és nem akar újra fényeztettni akkor felejtse el,bár csak az egyik ajtómon van egy két karcolás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts