mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 azóta sikerült SZEMÉLYESEN :D telefonon beszélni :lol: Ez roppant logikusan hangzik. Odamentél, és szóltál neki "vedd már fel ! nem látod, hogy hívlak ?" :unsure: Há me én visszahívtalak...nem vártam meg hogy 3X próbálkozz... :D Vajszívű :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 azóta sikerült SZEMÉLYESEN :unsure: telefonon beszélni :D Egymás mellett telcsin beszéltetek? Extrém, nagggggyon extrém... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 hú de perverz, mi :unsure: (láttátok a 40 éves szűzet???) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Este 7 ig... De ne ma gyere...elköltöttem a lóvéd...:-) Jah, azt ittuk el hétvégén :unsure: Jó buli volt ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 ....Jah, azt ittuk el hétvégén :unsure:.... Is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Én most nem is ittam sokat... :) Mondjuk nem is volt balhé... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Jól viselkedtünk... Csak a pult 5m-es körzetét ismét nem sikerült elhagyni (zárás előtt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Így... de ez nem az a topic :unsure: Mesélj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Na tényleg Balázska! Jól érezted magad? Jó volt a buli? csajok voltak? :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 ....csajok voltak? :D :unsure:.... Elvileg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Elvileg Krisztián is jól volt...gyakorlatilag volt baja... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Elvileg Krisztián is jól volt...gyakorlatilag volt baja... :unsure: Fordítva. Gyakorlatilag jól volt, csak elvileg volt baja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Hát úgy is nézhetjük... Na de meddig maradtak a pszihodokik? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Hát úgy is nézhetjük... Na de meddig maradtak a pszihodokik? :unsure: Dokik ? All azok voltak ? :) Majdnem végig, majd utánna Balázska leragadt náluk a Oktogonon található Mekinél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Nem tom, de nem volt tiszta, hogy ki kivel van, melyik melyik fiúval volt... :unsure: Bár ez engem nem is izgatott...volt jobb dolgom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 ....Nem tom, de nem volt tiszta, hogy ki kivel van, melyik melyik fiúval volt... :unsure:.... És ugye nem is ittál sokat :D Mindjárt mondja Balázska frankót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Há mé nem tancikált ott mindneki mindenkivel??? .... Miközben Balázskától vért vettek... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Miközben Balázskától vért vettek... :unsure: Az nem mostanában volt :) Azóta vigyáznom kell, hogy legyen megfelelő mennyiségű vér az alkoholomban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 ....Miközben Balázskától vért vettek... :D.... Lehet, hogy nem pszicholóóóóóóóógusok vótak, hanem vámpírok :unsure: :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Na mesélj már Balázs... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Na mesélj már Balázs... :) Tooood, klubtag olvashatják, kattognak a fogaskerekek, Balázzsnál para on :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 .... :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Redi, koktélok Opatijaban, 30-50KN összetételtől függően. Én ittam egy caipirinha-t, de nagyon agyonvágott... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 .... :) :D 1 biztos, tőle szokatlan módon hallgat :lol: ui: mondom, hogy vámpírok voltakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :unsure: ....Én ittam egy caipirinha-t, de nagyon agyonvágott... :D.... Ne ajánlgasd már neki, mert első este lenyom egyet és utánna majd egy hétig az ágyat nyomja heveny alkoholmérgezés gyanújával :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Redi kemény, bírja sztem. :-D Egyébként beszereztem egy tequilát otthonra, esetleg hétvégén megkóstolhatjuk kis aszuval öblögetve :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts