Atommanó Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Nemsoká 11.000 lesz a mociban...kezdek aggódni...közeledik a bűvös 12.000... :D Tom! Koppintják a designt...vagy a Hernád eladta a Seatot??? :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Redi tik hova is mendegéltek :?: horvátoszrágba valahová, még nem tudom merre annyi a tuti, hogy vizpartra :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Tom! Koppintják a designt...vagy a Hernád eladta a Seatot??? :unsure: :) biztos ez is Lambo színkód :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Tom! Koppintják a designt...vagy a Hernád eladta a Seatot??? :unsure: :) http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_29696.jpg van gsi-ben is ugyanilyen a multkor azt hittem a Tomot látom, de gyanus volt a sokküllős alufelni meg a tanulós T betű a hátsó ablakban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 ezt a 120ast láttam én is csak nem akartam Tomot ezzel húzni, miután ár géjesiből is van egy kopi :unsure: csak azért kérdeztem Redi mert mi is a napokban m1ünk makarskára.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Mindenhova beengednek. "De aranyos kisfiú ! Kivel van ?" :unsure: Nem tagadom, általában nagy a tetszési indexem a szép pincérlányoknál... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Ilyen és hasonló fénnyel rengeteg gép rohangál már... amolyan tömeg cikk lett... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Azok nem pincérek Gabi! Már mondtam... :) Ilyen és hasonló fénnyel rengeteg gép rohangál már... amolyan tömeg cikk lett... :D Már a gyárból a agépsoron így jönnek le... Mondjuk én sem szólhatok egy szót sem... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 tényleg Anti múlt 7en mondtad meglesz a zseton, tudok e érte menni vmikor a 7en :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Anti! Ami jó, azt előbb utóbb lemásolják! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Na úgy látom ma itt a pihiről szólt az élet... :unsure: vagy mindenki agyonra dolgozta magát. Autózás volt Dobogókő felé... majd keresek pár jobban sikerült kéépet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 csak azért kérdeztem Redi mert mi is a napokban m1ünk makarskára.... az hol van? mmint merre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Autózás volt Dobogókő felé... majd keresek pár jobban sikerült kéépet :unsure: Panoráma: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Geri! Tucc... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Este vagy vagy nappal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Azok nem pincérek Gabi! Már mondtam... :D Már a gyárból a agépsoron így jönnek le... Mondjuk én sem szólhatok egy szót sem... :) Pénteken a Camponánál láttam egy kombi Passatot az is pont úgy volt lefestve mint a túrós. :unsure: Egyébként a kostolgatásra visszatérve: Miért van az,hogy adott egy Kadett sedán szép tiszta, alufelnik,sportdob, hátul 1,4i felirat ahogy kell és mindenki bekostol a piroslámpánál? :lol: Kisgyerekkel a hátsóülésen meg 60 Lóerővel nemfogok versenyezni ugysenem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Ismerem azt a passatot... Múltkor az Árpád hídtól a Lurdyig nagy büszkén autóztunk egymás mellett... Nappal h-k-sz-cs Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 hívtalak embör de no rieksön... ma majd jól benézek feléd.. csak azt akartamkérdelni h meddig vagyol benn? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Este 7 ig... De ne ma gyere...elköltöttem a lóvéd...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 fain :unsure: szerda környékére nekem kellene, mert kő váltanom júrót... addigra meglesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Akkor jobban jársz ha felhívsz... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 akkor +próbálom még1x hátha fel is veszed :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 ....hívtalak embör de no rieksön.... Akassssssssszák a hóhért ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 azóta sikerült SZEMÉLYESEN :unsure: telefonon beszélni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Há me én visszahívtalak...nem vártam meg hogy 3X próbálkozz... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts