Demó Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Féltengely nélkül???? :unsure: :) Nem, ezekkel, amik most benne vannak. Lehet velük közlekedni, de nem 180-nal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Nem, ezekkel, amik most benne vannak. Lehet velük közlekedni, de nem 180-nal. Az új mikor lesz kész? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Az új mikor lesz kész? Wolfi azt mondta, hogy talán még a héten. De majd holnap kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Tegnap voltam autókázni és meglepően sokan bekostoltak. mi ezen a meglepő? :unsure: az a kipuf meg a fényezés kicsit sem feltünő :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 aug 19-én megy vki Kiskunlacházára......ez lenne ott Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Én bizti nem, mert most kicsit sok dolgom van...nem nagyon van rá időm... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 én meg a tervek szerint akor már uton leszek a sunshine meg a beach & bitches felé :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Redi... Aki megteheti...lakásvásárlás...felújítás nyaralás... :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 ....beach & bitches.... Ezt írták a Neckermann katalógusban ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Redi... Aki megteheti...lakásvásárlás...felújítás nyaralás... :unsure: :D jah jobban élek mint 4 éve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Mondja ezt az, aki ki sem csomagol a Görög útból, már indul a torreádorok országába... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Ezt írták a Neckermann katalógusban ? :) saját szervezés :D btw nem tudja vki mennyibe kerül a cuba libre meg a long island a horvát tengerparton :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 btw nem tudja vki mennyibe kerül a cuba libre meg a long island a horvát tengerparton :unsure: Tavaly Rab szigeten Rab városban az üvegdobálósnagyonprofisluxusospálmafás bárban olcsóbb volt bármelyik koktél, mint itt Pesten bármelyik belvárosi lebujban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 btw nem tudja vki mennyibe kerül a cuba libre meg a long island a horvát tengerparton :unsure: sztem maradj az ásványvíznél abból nem lesz baj és nem leszel idegenrendészetileg érdekes :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 sztem maradj az ásványvíznél abból nem lesz baj és nem leszel idegenrendészetileg érdekes :unsure: nem saját kocsival megyek nem kell félni :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Az ásványvíz elég drága, akkor inkább a sör! :) (14kuna egy korsó, és isteniii! :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Nem tom..nem szoktam inni ilyen női italokat... :) Nem bizti, hogy lesz még idén Spanyolország is... ..nem fér bele időben az európai körút után... :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 ....Pesten bármelyik belvárosi lebujban. :D.... Pontosan milyen helyekre gondolsz ? Ahol 20000 Forint, hogy a külföldieknek kihozzák az étlapot ? :unsure: ui: mert te egy nagy pesti + belvárosi lebújjáró vagy ám :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Piiista én nem ismerek ilyen helyeket... :unsure: mesélj már hátha tanulok... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Redi tik hova is mendegéltek :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 ....btw nem tudja vki mennyibe kerül a cuba libre meg a long island a horvát tengerparton :unsure:.... Viktorék most voltak Horvátországban, kérdezd őket tááán :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Píííísssta! Azért van pár év tapasztalat a hátam mögött... :unsure: Hogy konkrétumokat említsek: a legdrágább koktélokat kb. 1500Ft körül mérték... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Nem bizti, hogy lesz még idén Spanyolország is... hallod de xar neked :unsure: pofoz az élet két kézzel :) többet utazol mint egy kamionos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 hallod de xar neked :) pofoz az élet két kézzel :D többet utazol mint egy kamionos lehet h mellékállásban fuvarozik me kell a zsé a turbóra....közben meg szoliba jár h olyan bőrszínnel rendelkezzen mint most :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Piiista én nem ismerek ilyen helyeket... :unsure: mesélj már hátha tanulok... :D Majd Mr. Pestilebújjáró16v regél :) Píííísssta! Azért van pár év tapasztalat a hátam mögött... :D Hogy konkrétumokat említsek: a legdrágább koktélokat kb. 1500Ft körül mérték... Mindenhova beengednek. "De aranyos kisfiú ! Kivel van ?" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts