Atommanó Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Én szívesen átadok egyet Ákosnak, nehogy már kimaradjon a tutiból... :) Már ha neki nem lett rendelve, mert nem iratkozott fel... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Akárki is jön el értem végül - köszönöm, és 30/2575709 én vinnélek de már kadettlkubban is írtam asszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Akkor én nem megyek el Albertért, ha ennyi vállaklozó emberke akad... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Albert, én a helyedben, a motorgenrál helyett inkább az XE-sítésen gondolkodnék el, ha belefér a keretbe.......... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Akkor én nem megyek el Albertért, ha ennyi vállaklozó emberke akad... :) ÁÁÁÁÁÁ mennyél csak, abban én is szívesebben ülnék mint egy "simac20xe"-ben vagy egy dübörgő Gastrában..... Albert, én a helyedben, a motorgenrál helyett inkább az XE-sítésen gondolkodnék el, ha belefér a keretbe.......... :unsure: ott a pont.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 ÁÁÁÁÁÁ mennyél csak, abban én is szívesebben ülnék mint egy "simac20xe"-ben vagy egy dübörgő Gastrában..... Addig illedelmeskedtek, amíg Albert gyalogolni fog :) Dübörgő G Astra ? :unsure: Ez Andris kocsija lenne ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Én szívesen átadok egyet Ákosnak, nehogy már kimaradjon a tutiból... :) Már ha neki nem lett rendelve, mert nem iratkozott fel... :unsure: rendeltem én, csak nem iratkoztam fel a listára... :) na mindegy, ha nem hát nem :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Albert, én a helyedben, a motorgenrál helyett inkább az XE-sítésen gondolkodnék el, ha belefér a keretbe.......... :unsure: Nincs semmi bajom a C20NE-vel. Még tiltásig se vittem el soha, élete nagyrészét 2000-en tölti, 3 fölé akkor forog ha naon kell. Ettől függetlenül a gondolkozom a fenti megoldáson :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Majd rendelünk a következő körben Ákos én sem írtam a nevem a listára :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Addig illedelmeskedtek, amíg Albert gyalogolni fog :) Dübörgő G Astra ? :unsure: Ez Andris kocsija lenne ? hát ha abban szól úgy a zene hogy a süket is megvakul akkor igen...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Ákos, meg Piiista...bár valszeg, Piiistára kicsi lenne, de ha gondoljátok, és tényleg szívesen adok az enyimből...aztán nemsoká úgy is lesz új...találjátok ki, aztán szóljatok... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Ákos: nem vették komolyan hogy minden szinből.. asszem írták is :unsure: Én meg nem biztos h ki tudok menni ma, de kell a polóm.. ne adjátok el, ki , le stb. a zsetont is adom..nem lépek le :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Mostan hívott Andris, arra felé jön ígyisugyis, úgyhogy akkor köszi Anti & Zoli, ne fáradjatok. Szegény Béla ülhet hátra. Apropó, rákerestem Guglin arra hogy Atommanó, tök jó képeket köpött ki :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Kb. 8 szín van és a felirat is lehet még újabb ugyanennyi szinű. Valamint még van galléros és nem galléros verzió is. Sok lett volna ha mindegyikből kérsz egyet. De a Coupe még meg is kérdezte, hogy a konkrét rendelésnél hol vannak azok, akik csak általában írták, hogy kell nekik. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Nincs semmi bajom a C20NE-vel. Még tiltásig se vittem el soha, élete nagyrészét 2000-en tölti, 3 fölé akkor forog ha naon kell. Ettől függetlenül a gondolkozom a fenti megoldáson :unsure: Majd SárgaGSi cartárs belevisz a tutiba, amúgy meg pl. Demónál van még egy komplett cuccos, és sztem baráti áron meg tudnátok 1ezni, talán beszereléssel együtt is........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Amúgy kinél vannak a pólók? kit kell zargatnom majd? :unsure: Tom nálad?(még közel is vagy hozzám) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Kb. 8 szín van és a felirat is lehet még újabb ugyanennyi szinű. Valamint még van galléros és nem galléros verzió is. Sok lett volna ha mindegyikből kérsz egyet. De a Coupe még meg is kérdezte, hogy a konkrét rendelésnél hol vannak azok, akik csak általában írták, hogy kell nekik. :unsure: Most mondjam azt, hogy hívtalak, de nem vetted fel és vissza sem hívtál ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Amúgy kinél vannak a pólók? kit kell zargatnom majd? :unsure: Tom nálad?(még közel is vagy hozzám) Még nincsnenek meg a pólok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Most mondja azt, hogy szar a telefonja, kb fél éve, és van olyan hogy hívod, és nála nem is jelez semmit...ergo nem tudja, hogy kerested... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Most mondjam azt, hogy hívtalak, de nem vetted fel és vissza sem hívtál ? :unsure: Pontosan tudod, hogy milyen volt a telefonom. Ha látom hogy kerestél visszahívtalak volna. Ettől függetlenül kértünk mindenkit hogy írja le hogy mit rendelt (pont az ilyenek elkerülése végett...). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Még nincsnenek meg a pólok. Akkor egyébként nem lehetne leadni egy utórendelést??? És azt még csapja hozzá a spinkó? Mert ha meglátják úgy is akarnak még páran... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Akkor egyébként nem lehetne leadni egy utórendelést??? És azt még csapja hozzá a spinkó? Mert ha meglátják úgy is akarnak még páran... :D De. Nyilván lehet bármikor utánarendelni. Csak azt mér szeritnem nem fogja elhozni az István a saját pénzén. :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 jah meg ugyis van uj logo tehát a mostani termés mehet a kukába :unsure: de lehet nekem is lesz 1 plusszban....legalábbis azt mondtátok, hogy a galléros nagyobb mint a sima....pedig a sima M-es is akkora mint egy felülméretezett L-es Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Pontosan tudod, hogy milyen volt a telefonom. Ha látom hogy kerestél visszahívtalak volna. Ettől függetlenül kértünk mindenkit hogy írja le hogy mit rendelt (pont az ilyenek elkerülése végett...). Már tudom, de akkoriban nem tudtam. De a polók kapcsán nem hívtalak :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts