aztec Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 a látni kellben tudok egíteni amennyiben jó ha phben toljuk kedvenc swedes barétom php hekker und web designer :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Most beszéltem a Kárászyval. Mind a két Koni javíthatatlan, helyette a két a Bilstein-t csinálták meg saját elmondásuk szerint "dolgozó lány jó"-ra. Kíváncsi leszek... A két Konit azért sajnálom, na mind1, majd tavasszal... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Geri! Te már csináltad a gsiclub.hu-t is...na meg én is...na meg Tom is... Aztán 2 éve ugyanúgy néz ki...király... :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Most beszéltem a Kárászyval. Mind a két Koni javíthatatlan, helyette a két a Bilstein-t csinálták meg saját elmondásuk szerint "dolgozó lány jó"-ra. Kíváncsi leszek... A két Konit azért sajnálom, na mind1, majd tavasszal... :unsure: Az mit jellent hogy javíthatattlan? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 és mi lesz a konik helyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 és mi lesz a konik helyet? Az 1.4 bilstein gátlói keményítve Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Az hogy javíthatatlan az azt jelenti, hogy kellett másnak, jó pízért, de "sajnos ki kellett dobnunk"... :unsure: Odaírta, hogy bili lett helyette... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Geri! Te már csináltad a gsiclub.hu-t is...na meg én is...na meg Tom is... Aztán 2 éve ugyanúgy néz ki...király... :) :unsure: Na igen arra is ráférne valami új design :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Most éppen Tom csinálja...vagyis nem csinálja... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Az hogy javíthatatlan az azt jelenti, hogy kellett másnak, jó pízért, de "sajnos ki kellett dobnunk"... :unsure: Odaírta, hogy bili lett helyette... :) az Attilának erre is van valami embere aki esetleg meg tudja csinálni az ilyen "javíthatattlan" gátlókat,meg szárat is rövidít,csak messze van ha jól emlékszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Geri! Te már csináltad a gsiclub.hu-t is...na meg én is...na meg Tom is... Aztán 2 éve ugyanúgy néz ki...király... :) :unsure: fikiri fak dö polisz en fak jú én eleinte bevállatam nem volt ídőm megbaszogattatook majd nekiálltam majd másnapra vagy te vagy hemi visszaállította a gyári dízájnt és én itt úgy éreztem h minek ha kap resettet btw csinál6juk.... csak tagokon kivül miket teszünk fel szólt anno a kvessön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Most éppen Tom csinálja...vagyis nem csinálja... :unsure: Miért ne csinálná,már kikerült a BW reklám,írtam beszámolot a blitz-hitsről az is kikerül hamarosan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Most éppen Tom csinálja...vagyis nem csinálja... :unsure: Hát magasan több változás volt az elmúlt 3 hónapban, mint előtte összesen... :) Ma is frissült pl... A dizájnnal meg nemtok mit kezdeni, hemiék leszereltek, amikor változtani akartam, én meg nem értek hozzá. Egyébként adjatok tartalmat és kirakom. Lehet cikket írni, élménybeszámolót, szerelési történetet, stb. De úgyis tudjátok... :D Az mit jellent hogy javíthatattlan? :D El van ferdülve a szára. :) és mi lesz a konik helyet? Ahogy az István is mondta a Bilstein-t csinálták meg. 2500N lett húzásra, ami kb. olyan kemény, mint a sárga toronyról állítható Koni középállás és a legkeményebb között. Nekik nagyon tetszett, remélem nekem is fog. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 És mennyi volt a feljújítás??? A hátsókat nekem is lehet, hogy kéne... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 És mennyi volt a feljújítás??? A hátsókat nekem is lehet, hogy kéne... :unsure: Az ár nem változott még mindig 8000/db :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 És mennyi volt a feljújítás??? A hátsókat nekem is lehet, hogy kéne... :unsure: 15 volt a 2 db, számla nélkül. Korrektek voltak, remélem a munkájuk is az lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 15 volt a 2 db, számla nélkül. Korrektek voltak, remélem a munkájuk is az lesz. De az a keményítés,a koni javítás 8000ft lett volna nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Na akkor 16 ezer...puff neki... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 De az a keményítés,a koni javítás 8000ft lett volna nem? 8000 a felújítás, a keményítés még +2000. Elvileg 20 lett volna, de az gondolom a számlás verzió, meg az öltönyös ember is 1500-öt mondott reggel. Tehát áfa nélkül az pont 15. A Koni meg 16 lett volna, mert ott nem kell keményíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Na akkor 16 ezer...puff neki... :lol: Mindig is mondtuk hogy tele vagy lovéval.Mit számít 16ezer a többihez képest :D :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Na persze...gyerek, V6 twin turbo, vadvizi evezés, Blitz, Blitz-Wicc, fényezés, délig se dolgozol, főznek rád...folytassam???? :lol: :unsure: :) Bár már most látom, hogy ebből most lehet, hogy nem én jövök ki jól...de hát látod én megadom az esélyt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Na persze...gyerek, V6 twin turbo, vadvizi evezés, Blitz, Blitz-Wicc, fényezés, délig se dolgozol, főznek rád...folytassam???? :D :unsure: :) Bár már most látom, hogy ebből most lehet, hogy nem én jövök ki jól...de hát látod én megadom az esélyt... :) A második mondat miatt nem folytatom :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 ...puding... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 A második mondat miatt nem folytatom :D :unsure: :) :D Pedig elég magas labda volt... :) :D ...puding... :D Azért mégiscsak keresi a bajt... Na mind1, ha legközelebb itthagyja a turbót, akkor nem csak két versenyre nevezünk vele, mint most... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Kár hogy ki sem bírtál volna állni vele szervó nélkül...szal most kezdj el gyúrni, hogy jövőre legalább az esélyed meg legyen... :) bár jó lenne addigra inkább szervóm lenne... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts