aztec Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 PetiGSI http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7956810107&rd=1 nemtom itthon van-e bontóban, vagy akarsz egyáltalán bontottat venni.... csak megvan a sux veszélye és ha esetleg retúr? akkor hónapokig off van :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 árulnak ilyet MOon???http://i12.ebayimg.com/03/i/02/6e/c0/47_1_b.JPG derítsd ki mennyibe kerül....lehet lennénk páran akik bevállalnák ha lehetne rendelni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 sxp ezt neked találtam: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7956053428&rd=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 Ha már előjött a gsi-fan téma, én lehet, hogy eddig voltam az. Lehet, hogy mégiscsak el kéne adni a kocsit... mond az árat bélám...legalább tudd, hogy jó kezekbe kerülne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 Viszont Red első dolga lenne átfújni az autót miami kékre ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 :) :) :) hagyjátok má' szegény embert békében :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Február26, 2005 Megoszt Elküldve Február26, 2005 ha valaki ugy gondolja forditsa már le ezt a 2 cikket szerintem érdekelne mindenkit én sajna részben megértem de ennyi :) 2 zip benne 4-4 oldalon a cikk és a kép mélykék ehez a képhez ne nyulj hozza a mérete szent és sérthetetlen 8) a hozza szolast mélykék miatt leredukaltam akinek a képek és cikkek kellenek keresse mélykékek vagy nézzen körül a neten a cikkben és a képekeken astra 200TS volt ............bye kurvara elveszi a kedvem attol hogy ide irjak .... de ez szerintem latszik is ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Február26, 2005 Megoszt Elküldve Február26, 2005 mélykék direkt oda irtam, kicsit már kezd sok lenni hogy mindenbe bele nyulsz tudod mit rakd fel a sajat neved alatt a képeket Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február26, 2005 Megoszt Elküldve Február26, 2005 Hi all Kis segítség kéne. Szereztem hidrótőkéket egész jó áron csak picit más mint a gyári INA. :? Az lenne a kérdésem,hogy esetleg vki nem-e tud utánna nézni cikkszám alapján,hogy tényleg jó-e C20XE-be és nem csak X20XEV-be.(Én ugy kaptam,hogy jó C20XE-hez de ki tudja) Két számot találtam a dobozon : cikkszám:0640009 és egy másik szám:9117905. Neten rákerestem és azt láttam,hogy a C30SE-be jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február26, 2005 Megoszt Elküldve Február26, 2005 jah...itt egy motorszám is : C20XE14113565 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Február26, 2005 Megoszt Elküldve Február26, 2005 jah...itt egy motorszám is : C20XE14113565 -14137011 tól jo c20xe be EPC ben ennyi volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 :shock: az én motorszámom kisebb mint amitől jó lenne ha jól látom.Tök érdekes ez uj tőke nem olyan mint a régi INA ennek a középső szelepes rész nem tud ki-be járkálni.(nem lehet kiütni a közepét) Amúgy minden méret stimmel kivéve a körkörös bemarást a lyukkal ami picit kb. fél mm-el feljebb van az uj cuccon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 1 csőppet drága a DRÁGA :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 eléggé :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 eléggé :) ha jobban belegondolsz nem is kicsit! egy fél éve-éve már árulták, de akkor még csak 1.3 volt asszem! Viszont EZ ha megteccik valakinek szóljon mert ismerem a srácot! Az autó igen jó kezekben van/volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 ha jobban belegondolsz nem is kicsit! egy fél éve-éve már árulták, de akkor még csak 1.3 volt asszem! Viszont EZ ha megteccik valakinek szóljon mert ismerem a srácot! Az autó igen jó kezekben van/volt... ezt én is ismerem:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február27, 2005 Ez nem Funkey GSI-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 Ez nem Funkey GSI-e? igen az Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 de de Fankijé... most állítólag bömöst akar majd... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 ....a hozza szolast mélykék miatt leredukaltam akinek a képek és cikkek kellenek keresse mélykékek vagy nézzen körül a neten a cikkben és a képekeken astra 200TS volt ............bye kurvara elveszi a kedvem attol hogy ide irjak .... de ez szerintem latszik is.... Mi értelme van annak, hogy a többieket megfosztod attól, hogy megszemléljék mit találtál 200ts-ről, csak azért mert haragszol rám ? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 ....direkt oda irtam, kicsit már kezd sok lenni hogy mindenbe bele nyulsz.... Ne hisztizz, ez nem kivánságműsor. Mióta fórumozol itt ? Miért van az, hogy képtelen elfogadni azt a pár megkötést, aminek "eleget kell tenni" ? Pontosan tudtad, hogy nagyobbak a képek, mint az itt megjeleníthető, ezért írtad oda, hogy "ne nyulj hozza a mérete szent és sérthetetlen". Ha az átszerkesztésükhöz nincs kedved/türelmed, akkor miért nem küldöd át nekem ? Szívesen megcsinálom. Visszaküldöm, aztán odatöltöd fel ahova akarod. tudod mit rakd fel a sajat neved alatt a képeket Az a baj, hogy nem látod a lényeget. De ugorgyunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 Mielőtt kiszednétek egymás kerekét, inkább fordítsátok le!Jóóóó? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 de de Fankijé... most állítólag bömöst akar majd... ez a funki nem egy olyan csávó, " aki sose adja el a géesiiit, géesiiiforever, géjesiii az életem" stb????ízig vérig opeles :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 ez a funki nem egy olyan csávó, " aki sose adja el a géesiiit, géesiiiforever, géjesiii az életem" stb????ízig vérig opeles :roll: Ezért vesz bömöst.Lásd, jóska. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 ez a funki nem egy olyan csávó, " aki sose adja el a géesiiit, géesiiiforever, géjesiii az életem" stb????ízig vérig opeles :roll: AZAZ :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts