Atommanó Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Hát este ne gyere, mert max a kollegákkal fox csevegni...én most nappalozom... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 jöv 7en gondoltam, akkor rá is érek meg szabin is leszek s ha végzel max átkocogunk megnézni a sunákat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Partypeople... (csak mert ez már régen volt :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Hát este ne gyere, mert max a kollegákkal fox csevegni...én most nappalozom... :) Akkor bámulhatnád picit többet a monitort - elég sokáig tart bepótolni a lemaradást :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Partypeople... (csak mert ez már régen volt :unsure: ) azaz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Tom autója már ki van lakatolva :D kész is lenne ma,de elvittük a Koni gátlóit felújítani.Elméletileg az is kész lesz ma.Holnap már gurulhat is a paripa.Kellemesen csalódtam az Attiláékban :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Kellemesen csalódtam az Attiláékban :) :D Hát még én. Ha a Kárászyék is meg tudják csinálni a Konit, akkor meg végképp örülni fogok. De még nem akarom elkiabálni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Akkor csütörtökön már jó lesz Lurdyra??? A kipuffot is hekkeljék már oda.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 hmm ezek a srácok ilyen gyorsan dolgoznak? és még jól is? nahát....van egy telszám hozzájuk? :unsure: vagy Ti már minden erőt és lelkesedést kiöltetek belőlük? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Akkor csütörtökön már jó lesz Lurdyra??? A kipuffot is hekkeljék már oda.... :lol: Biztos nem fogják mert nincs akna :D és a mühelybe se hely.Hátul áll az udvaron. hmm ezek a srácok ilyen gyorsan dolgoznak? és még jól is? nahát....van egy telszám hozzájuk? :unsure: vagy Ti már minden erőt és lelkesedést kiöltetek belőlük? :) A roncsokat hátul tárolják bontásra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Forditsuk csak meg a két mondatot időben: A roncsokat hátul tárolják bontásra :D Biztos nem fogják mert nincs akna :D és a mühelybe se hely.Hátul áll az udvaron. Tehát a Tom kocsija hátul áll.....aham értem :unsure: :) :) :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Mikor leírtam már tudtam hogy erre fogsz csak felfigyelni :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Mikor leírtam már tudtam hogy erre fogsz csak felfigyelni :D :unsure: itt a vérszivo topikban sohasem lehetsz elég figyelmes és éber :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Redi...lehet, hogy a tied az udvarba sem férne be... :D :unsure: GSI.hu-val legyen már valami... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Redi...lehet, hogy a tied az udvarba sem férne be... :lol: :unsure: GSI.hu-val legyen már valami... :D Velo 30ezret mondott az oldal design-ra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Redi...lehet, hogy a tied az udvarba sem férne be... :D :unsure: persze mert ott csak a roncsokat tárolják :D GSI.hu-val legyen már valami... :lol: jah fel kellene már tölteni a képeket....sorry kupé :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Már a matrica terv megvan a kocsikra a gsi.hu-ra :lol: Látod Redi megint csak rád vár mindenki :D jah fel kellene már tölteni a képeket....sorry kupé :) Én már láttam a képeket :unsure: a többiek nem,bár már jó a képtár is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Bele kell csapni...Redi fizeti, végül is ő a tulaj, mi meg majd gyönyörködünk benne... Vagy van még egy lehetőség...én csinálom az oldal design-ját...de annyi nem tudna fizetni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 de én olyan csodás vagyok meg olyan fantasztikus meg olyan rendkivüli, hogy megéri várni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Ja csak mire meglesz az oldal, addigra az internet elavul, és digitális gondolatátvitel utján fognak böngészni az emberek... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 de én olyan csodás vagyok meg olyan fantasztikus meg olyan rendkivüli, hogy megéri várni :) De ennyit :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 ...arról nem beszélve, hogy addigra az összes GSI a rozsda martalékává fog válni... :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Redi összedodjuk azt a 30ezret? :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Gergőnek most úgy is lesz egy kis talált pénze, és mi is gondoltunk Rá annó....most igazán viszonozhatná kedvességünket... :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Velo 30ezret mondott az oldal design-ra :unsure: De mivel "opelosoldal" kedvezmény megoldható :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts