coupe Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Új logó 1 logó2 András megcsinálta hogy olvasható is legyen.Tegnap kicsit meglepödtem mert azt hittem nem fog nektek tetszeni. Coupé! Neked a festék van polírozva vagy maga az alu? Azt most meg nem mondom neked :unsure: sz biztos hogy nem látom magam a peremben :) Megvan a közepe is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Új logó 1 logó2 András megcsinálta hogy olvasható is legyen.Tegnap kicsit meglepödtem mert azt hittem nem fog nektek tetszeni. Azt most meg nem mondom neked :unsure: sz biztos hogy nem látom magam a peremben :D Megvan a közepe is? Teccccenek a logók, bár egy laikus számára kiolvashatatlanok szerintem. A kupakokat még ő se kapta meg dojcsból de már uton van, és ha megjön elküldi. Elég korrekt és segítőkész gyerek szerintem nem ver át. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Este Tommal elmegyünk kicsit kocsikázni,ha esetleg valakinek van kedve jönni 9kor találkozunk a az M3on lévő shell kúton a metronál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus5, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2006 A srác 12 ezerért görgőztette és van 1-2 hegesztés, de azt mondta, hogy nagyon szépen fut most. hegesztett felniért pénztadtál?? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus5, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2006 hegesztett felniért pénztadtál?? :unsure: Na ja, azzal jó lesz majd vigyázni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus5, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2006 Redi akkor én tutter nem forogtam rá a HUngáriára hanem mentem tova Kerepsin :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus5, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2006 Este Tommal elmegyünk kicsit kocsikázni,ha esetleg valakinek van kedve jönni 9kor találkozunk a az M3on lévő shell kúton a metronál. aaaahh inkább menni kellett volna veletek akkor most nem lennék ilyen isszonyat sz@r másnapos :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus5, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2006 aaaahh inkább menni kellett volna veletek akkor most nem lennék ilyen isszonyat sz@r másnapos :unsure: :) :D fiatalság bolondság :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 Ralliscsaj az iwiwen :unsure: http://www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=8643950 ha nem emlékeznétek, hogy ki ő: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 Segítség!!! Megvakultam!! áááááá :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 baszki Ákos a reggelim most skippelhetem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 jajjjmá, hogy ti milyen izék vagytok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 Ralliscsaj az iwiwen :unsure: http://www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=8643950 ha nem emlékeznétek, hogy ki ő: http://emc.elte.hu/~uhuhu/kepek/rallyscsaj.jpg Rögtön kapsz 2M% büntit! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 jajjjmá, hogy ti milyen izék vagytok :unsure: rohanok h belelöljem, van majd egy hónap, felszedem és vele megyek Blitzre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 rohanok h belelöljem, van majd egy hónap, felszedem és vele megyek Blitzre :D Ni má! :unsure: Azt akarod, hogy mindenki kerüljön? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 rohanok h belelöljem, van majd egy hónap, felszedem és vele megyek Blitzre :) naaaa... nem mered :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 naaaa... nem mered :unsure: :D puding? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 rohanok h belelöljem, van majd egy hónap, felszedem és vele megyek Blitzre :) Hát... nála legalább nem kell félned hogy lecsapják a kezedről... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 naaaa... nem mered :unsure: :D az a baj h ez ahhoz is durva h fogadás tárgya legyen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 Ebben van valami! :unsure: Ennyire őrült nem lehet senki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Akkora az élet itt ja, mesélek is vmit: Tegnap Kadettklub fórumra felkerült egy E Kadettba való eladó bőr ülésgarnitúra Tökölön. 40e az ára .... nagyon jó lenne de fel kéne újítani és most nem tudom úgy megvenni h tarcsiba lesz :unsure: bár felújítás nélkül is lehetne használni és jobb lenne mint a mostani :) nekem csak az első kéne...lehet bemondok vmi jó árat oszt meglássuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 azéért van rajta mit javítani :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Új logó 1 logó2 András megcsinálta hogy olvasható is legyen.Tegnap kicsit meglepödtem mert azt hittem nem fog nektek tetszeni. Azt most meg nem mondom neked :unsure: sz biztos hogy nem látom magam a peremben :) Megvan a közepe is? ja "kircsik" lettek a logók, gratula Andris!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Q jó volt a Mantaklubos Nemzetközi Opeltali, kár (de inkább szánalmas) hogy itt semennyire sincs hirdetve. Csináltam 103db képet, de még nem mentek fel képtárra. NFS viszont csinált sokat, és ő már fel is tette Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 az a cali nagyon fain :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts