opel16v Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Erről mesélj már egy kicsit. Vazze, hogy mindig tudsz kötözködni! Az előgyújtási táblát lehet állítani a komputerben... ehhh, te tudatlan! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Vazze, hogy mindig tudsz kötözködni! Az előgyújtási táblát lehet állítani a komputerben... ehhh, te tudatlan! :unsure: Weber, programozható komputert, előgyújtási tábla ? Te figyelj mánnnnnnn, ez nem az az EFOT, ahol csoportba verődött csajok, tágranyílt szemekkel lesik minden ilyen és hasonló szavadat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Weber, programozható komputert, előgyújtási tábla ? Te figyelj mánnnnnnn, ez nem az az EFOT, ahol csoportba verődött csajok, tágranyílt szemekkel lesik minden ilyen és hasonló szavadat :) Igen, ez nem az EFOTT, jó meglátás. :D Csajok se nagyon vannak, ez is jó meglátás. :lol: Figyu! Nem lehet hogy véletlenül itt a helye a szakmai részeknek? :D Egy szakmai tanács: ne ilyen technikai szövegekkel próbáld csábítani a csajokat, és több sikerrel jársz. :) De örülök hogy kezdesz visszatérni a régi kötözködős énedhez. :D Egy időben nagyon jól nyomtad itt a fórumon. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 ....Figyu! Nem lehet hogy véletlenül itt a helye a szakmai részeknek? :).... Nem-nem. Ahol írsz az, attól lesz az :D ....Egy szakmai tanács: ne ilyen technikai szövegekkel próbáld csábítani a csajokat, és több sikerrel jársz. :).... Igazán lekötelezel, de ezt meghagynám neked én elbénázok így ahogy vagyok :lol: ....De örülök hogy kezdesz visszatérni a régi kötözködős énedhez. :D Egy időben nagyon jól nyomtad itt a fórumon. :unsure: Az emberek alapvetően nem változnak. Ha feltétlenün szétmarcangoltatásra akarod ítélni magad, akkor nézz ki a Lurdyhoz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 ezt a húszene mágust hogy hívják? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Ha feltétlenün szétmarcangoltatásra akarod ítélni magad, akkor nézz ki a Lurdyhoz :unsure: Voltam. Elnézést hogy nem tudtam maradni, de a Patyiék már csak rám vártak a 13 kerben. Legközelebb talán sikerül "marcangoltatni". :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Levizsgázott( :unsure: ) a Sárga, megkapta két évre a műszakit,egy "ismerős" azzal etetett h csak 1 évre fogja megkapni mert az ő OFF Suzukija ON már idős(10éves) és az is csak 1 évre kapta :) :D :lol: ez a megalol...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 A versenyautó is elméletileg csak egy évre kaphatta volna a műszakit, de a kiscsaj valamit elnézett az okmányirodában, és így két évre kapta :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 ezt a húszene mágust hogy hívják? Sajna nemtom. Peti az biztos, de hogy milyen... :unsure: Levizsgázott( :) ) a Sárga, megkapta két évre a műszakit,egy "ismerős" azzal etetett h csak 1 évre fogja megkapni mert az ő OFF Suzukija ON már idős(10éves) és az is csak 1 évre kapta :lol: :D :) ez a megalol...... Na az jóó, grat, akkor legalább Blitzen ott leszel.. Szerintem szutyokis haverod összekeverte a zöldkártyát a vizsgával :D De tényleg amikor mondta Diny is hogy tényleg csak a kereket kellett lecserélni rajta, mert úgy nem ment volna át akkor azért nyiltak a szemeim. Bocsi hogy nem vártalak meg tegnap, de még volt 1 kis dolgom este... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Anti duenen mintha vki a te vasaddal hírdtene :unsure: :D 2004es dátummal, gratulálok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 ....2004es dátummal, gratulálok :unsure:.... Ejjj, hát lemerült az elem/aksi :D Amúgy, ha valaki még nem látot Astra AE-t, akkor igazán jól meg lehet szemlélni ezen a képen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 vattafakk iz'''' AE asztma :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 ez hihetettlen :unsure:,de legalább a lámpa látszana belöle amit hirdet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 vattafakk iz'''' AE asztma :unsure: Tessék egy kis szórejtvény :) A....E.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 vagy tegye le és ídőzítse vagy állvány vagy kisebb zárídő. vagy ha parkinson kóros akkor kérjen meg vkit :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 ez hihetettlen :unsure:,de legalább a lámpa látszana belöle amit hirdet. Ehhh nem értitek a lényeget. Ilyen, amikor árul valaki valamit, de valójában nem akarja eladni :) :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Tessék egy kis szórejtvény :unsure: A....E.... Angel Eyes!! Enyém a sportcsoki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 fakkkkker.... nah ma kialszom magam remélem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Angel Eyes!! Enyém a sportcsoki. :) Jahham. Látod Gergő már nem boldogul az ilyen feladatokkal. Há ez van, látványosan öregszik :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 tudom Isti ne is mondd így 25+osan sok sok trauma ér :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 tudom Isti ne is mondd így 25+osan sok sok trauma ér :) pl észre sem veszed a klub/márka/car/sors társat a Kerepesin tegnap :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 mikoris? merthogy 4x voltam ott aznap :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 mikoris? merthogy 4x voltam ott aznap :unsure: negyed 8 körül :) kanyarodtál jobbra a Hungáriára én meg balra a Hungáriára :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Ja, hétvégén nálunk is volt ám történés: történés1 :) ; történés2 :lol: Lemosattam ma a kocsit - persze hogy most meg esik :unsure: Kicsit megkésve............Sztem Ubooat támadás! :D Amúgy gondolom menet közben nem volt ilyen vicces.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Megjöttek a felnieim végre és nagyon örülök neki. AZEV A A srác 12 ezerért görgőztette és van 1-2 hegesztés, de azt mondta, hogy nagyon szépen fut most. A kérdésem az lenne, hogy políroztassam, polírozzam a peremeker mivel hegesztve lett megéri e, vagy fessem át az egészet szürkére? A perem úgy néz ki volt polírozva, csak ügyeber leégett róla 1-2helyen szinterezés :unsure: Esetleg ha tudtok valami segítséget adni polírozás ügyében megköszönném, mert meg van hozzá minden célszerszámom paszta, korong, papír stb. Coupé! Neked a festék van polírozva vagy maga az alu? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts