coupe Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 hát ezt most jól megcáfolnám kollega anno ebből éltem és a telók 99%a gyógyít6ó csumi bele alkoholba majd kiszárítás és csókolom Azért számít hogy mibe eset bele,hogy mennyi idő után lett elvive hogy megcsinálják,és az is szempont hogy estleg a rabló telefonszerelő mennyiért csinálja meg.A húgom barátja a mai napig ezt csinálja.Régen elég jó üzlet volt,(föleg a T28)de ma már nem lehet meg gazdagodni belöle. azt kihagytam hogy mennyi ideig ázot :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 asszem pont erikáknál volt 90%ba tempered :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 asszem pont erikáknál volt 90%ba tempered :D Akkor holnap viszem hozzád. :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 és az is szempont hogy estleg a rabló telefonszerelő mennyiért csinálja meg. anno ebből éltem és a telók 99%a gyógyít6ó :unsure: (ha kell van egy régi nokiám kölcsön) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 milyen teló Tom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 milyen teló Tom? Mobil. :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 milyen teló Tom? K700i. Szerintem az akksit megöltem, de a telefon bekapcsol, csak le van merülve. Egész éjszka töltöttem, gondolom teljesen kisült és így már nem tudja újra feltölteni. Majd délután kipróbálom egy másik K700as cuccaival. De addigis nagyon állat a mostani Nokia, úgyhogy no para. Meg így előrébb lhet hozni a céges telefon beszerzését is. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Fiúklányok! Megy vki a Nemzetközi Opel talira 7végén? ITT A LEIRÁS!! Szerintem én szombat & vasárnap délelőtt benéznék látogatójeggyel öccázé, GTE-t max kint hagyom 5rugó azért elég sok egy napra csak hogy bemehessek, és ráadásul nem is tudok ott lenni délután. Max ha jöttök akkor este parti. Szóval? Ki jönne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Fiúklányok! Megy vki a Nemzetközi Opel talira 7végén? ITT A LEIRÁS!! Szerintem én szombat & vasárnap délelőtt benéznék látogatójeggyel öccázé, GTE-t max kint hagyom 5rugó azért elég sok egy napra csak hogy bemehessek, és ráadásul nem is tudok ott lenni délután. Max ha jöttök akkor este parti. Szóval? Ki jönne? Juhú!!! Élet a forumon! :) Szerintem a Futó Gabi és a Mantáék bizti mennek, Őket keresd meg. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Mi is megyünk szombaton a Mantával. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Mi is megyünk szombaton a Mantával. :) Na akkor tök sokan lesztek a klubból. Ki fog vezetni? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Nekem sajna most nem úgy jött ki a lépés, de valszeg szombaton én is lenézek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Na akkor tök sokan lesztek a klubból. Ki fog vezetni? :) Boogie fog vezetni az ő autója. Én csak akkor vezetem,ha ő akarja.:unsure: Talán majd hazafelé egy picit. Jaa jön Sörös Sanyi is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Juhú!!! Élet a forumon! :D Szerintem a Futó Gabi és a Mantáék bizti mennek, Őket keresd meg. :unsure: Gábort hívtam elsőnek, aszonta nem tutto hogy le tud menni, de szerinte Balázska már lent is van. Anti mintha irta volna hogy megy, nem? :) Tom, 3310-es Nokiánál nincs jobb! Mindent tud amire szükség van, kicsi, sokáig birja az akksija, és ami üzemeltetés szemponjtából a legfontosabb: nem romlik el :lol: Akkora az élet itt ja, mesélek is vmit: Tegnap Kadettklub fórumra felkerült egy E Kadettba való eladó bőr ülésgarnitúra Tökölön. Felhívtam a srácot, mondta hogy ja meg igazából még van nála egy-két dolog, pl gólyaláb meg motorháztető, mert Kadettja volt amiből turbósat akart csinálni, de vett inkább egy Volvót, és most anyja jár a Kadettal, így sok cucc megmaradt amiket az autóba akart rakni. Na mondom üsse kavics elbiciklizem oda. Szóltam Dinynek, ő is meg Csabi is jött, aki Lurdyba az Aluline felnis fehér Kadettal jár ki. Bementünk a garázsba, és "besz*rtunk és be is h*gyoztunk" állt bent egy piros Astra GSi becsövezve, lexusstyle hátsólámpával. C20NE volt benne, duplaweberrel! ,C20XE leömlővel, és egy qrvanagy vezműtengellyel. Nagyon kemény gép. Aszonta a gyerek, hogy 10 literrel eljár, és jelenleg (bár még csak most megy a fékpadra) 210 ló az autó. A fogyit kizártnak tartom, de talán a lóerők lehet hogy annyi. Kiderült hogy komplett autó tuninggal foglalkozik a srác, ott egy hátsókerekes Nissanból is 600 lovast akar varázsolni, és már meg is van hozzá minden. Szóval ilyen helyet találtunk, de a bőrülést nem vettem meg, mert GSi-mbe hekkelni kellene hogy bemenjen, és azért annyira nem is hibátlan az ülések állapota - persze nem is rossz. Kadettom lenne megvettem volna. Röviden ennyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 "Aszonta a gyerek, hogy 10 literrel eljár, és jelenleg (bár még csak most megy a fékpadra) 210 ló az autó" Hehe :unsure: Látszik nincs teljesen tisztában a számokkal. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Mennyiért adja az üléseket? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 milyen Nissan volt? Mert van különbség a Skyline sor6, a da Silva 2,2 és egy szétharcolt lógóbelű turbós 200sx között :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 1. Webernél az alapbeállítás szerint is ekkora köbcentinél a minimum 14liter. De ennél optimális beállításnál akár a kétszeresére is változhat. 2. Ismerek pár erős tunyingos C20NE-t, de amelyik eddig mért adatokkal is rendelkezik, az a Bajor motoréknál készült, 180LE. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 ....Kadettom lenne megvettem volna.... GTE az mi ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Mennyiért adja az üléseket? :) 40 pénz GTE az mi ? :D E Kadettom :unsure: :D milyen Nissan volt? Mert van különbség a Skyline sor6, a da Silva 2,2 és egy szétharcolt lógóbelű turbós 200sx között :lol: Nem értek a rizsrakétákhoz, de ez srác szerint vmi rohadtrégi(84?) sorhatos gyárilag 147lovas gép vala. Ilyen LFS feeling. Nem 200sx, de az is volt az udvarban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 ....E Kadettom :unsure: :D.... Esküdni mertem volna, hogy D Kadett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 1. Webernél az alapbeállítás szerint is ekkora köbcentinél a minimum 14liter. De ennél optimális beállításnál akár a kétszeresére is változhat. 2. Ismerek pár erős tunyingos C20NE-t, de amelyik eddig mért adatokkal is rendelkezik, az a Bajor motoréknál készült, 180LE. :) Anyway, tény hogy nem egy sportvég+sportkormány+direkcűrő kombótól vár 50%-os teljesítménynövekedést. Esküdni mertem volna, hogy D Kadett :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Anyway, tény hogy nem egy sportvég+sportkormány+direkcűrő kombótól vár 50%-os teljesítménynövekedést. Az említett Bajor motoros konfigban akkora tengely van, aminél nagyobbat nem lehet beletenni, mert összenyitnának a szelepek, és azon is weberek vannak. :unsure: Ja, és programozható komputert adnak hozzá, azzal lehet csak elérni a 180 pacit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 ....azon is weberek vannak.... ....programozható komputert adnak hozzá.... Erről mesélj már egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Erről mesélj már egy kicsit. Comp. vezérlésű weber. Ne értetlenkedj. :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts