Tom Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 Megjött a pólód Norbi! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 a másik Albert ki süllyedt el s miért? s ennek mi köze a gsivel mentem és gtevel jöttemhez? Ott van két hsz-vel lejjebb hogy ki és miért. És mivel ez itt qrvárade off, ezért irtam a GSi vs. GTE dumát hogy ne legyen az egész hsz off. Tehát a kettőnek egymáshoz semmi köze. Sárgadzsiesszájj Zoli, át kell menjen 15-ös kerékkel a műszakin. (Főleg ha a karosszériát meglátják akkor tényleg ez lesz a legkisebb baj) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 Megjött a pólód Norbi! :D beviszed holnap melohelyre? akkor elugrom érte és kifizetem :) (szted méretre mekkora? beleférek? :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 beviszed holnap melohelyre? akkor elugrom érte és kifizetem :) (szted méretre mekkora? beleférek? :unsure: ) Itt van bent nálam, direkt ide kértem. Még nem bontottam ki, de akkor mingyárt megnézem, ha szabad. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 Itt van bent nálam, direkt ide kértem. Még nem bontottam ki, de akkor mingyárt megnézem, ha szabad. :unsure: és megint nem tudlak felhivniiii áááá :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 Már megint a telefonja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 és megint nem tudlak felhivniiii áááá :D :) Mert reggel beledobtam a teába a telót és most szétszedtem és szárítom. :D :unsure: :lol: :) :D De itt a fórum, az msn, az icq, a vonalas teló, stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 és megint nem tudlak felhivniiii áááá :D :D ezt írta msn-n az elöbb:"beleejtettem a telefonomat a teába" :D :) Mert reggel beledobtam a teába a telót és most szétszedtem és szárítom. :D :unsure: :lol: :) :D De itt a fórum, az msn, az icq, a vonalas teló, stb... lassú voltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 ezt írta msn-n az elöbb:"beleejtettem a telefonomat a teába" :) :D lassú voltam :lol: Egyébként nem vagyok rá büszke, de ez volt az első ilyen, amióta mobilom van. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 régen a tejipari laborban az egyik kolléganő telefonja a tejes moslékba esett bele.... annak annyi lett, igaz nem tudtuk szétszedni. Én amúgy nem tudom, miként lehet ilyen beleejtéseket véghezvinni. Szerencsére. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 régen a tejipari laborban az egyik kolléganő telefonja a tejes moslékba esett bele.... annak annyi lett, igaz nem tudtuk szétszedni. Én amúgy nem tudom, miként lehet ilyen beleejtéseket véghezvinni. Szerencsére. :) Eddig én sem tudtam... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 Eddig én sem tudtam... :unsure: Kezdőké a szerencse! :) "Csont nélkül" volt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 ex-kolléganő a farzsebében hordta a telefonját....ő a wc-be ejtette....szóval te még jóljártál Tomi :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 ex-kolléganő a farzsebében hordta a telefonját....ő a wc-be ejtette....szóval te még jóljártál Tomi :unsure: sajnos az estek nagy részében ha beázott a belseje akkor már mindegy hova esik.Nem szoktak müködni :) legalábbis sokáig már nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 sajnos az estek nagy részében ha beázott a belseje akkor már mindegy hova esik.Nem szoktak müködni :unsure: legalábbis sokáig már nem. Én is ettől félek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 Én is ettől félek... :) OFF Szerintem sokkal jobban jársz ha tönkremegy, mint ha egy szart (értem ezalatt hogy nem csörög meg nem ad vonalat) elviszel szervizbe. Vegyé egy új Nokiát ami nem kihajthatós és nem is csúsztathatós oszt kész :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 A barinőm telója is beesetta budiba a munkahelyen :unsure: és neki szárítás után működött. Sok nokiárol halottam, hogy ha belesenek vízbe utána működnek. Tom. Alkohollal pucold ki ha megszáradt a cukros lé rajta, max esetleg kell egy szoftver frissítés, ha nem műkszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 mé? a szoftver is összeragad a teától?? :D :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 mé pont nokiát vegyen Tom? :unsure: nem mintha nekem nem lenne mindegy van tixta alkoholod? vagy küldjek fénypostával? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 mé? a szoftver is összeragad a teától?? :lol: :) :D Lehet :unsure: , de az alkatrészek lábát összezárja és a sokat emlegetett füst ami buborék állagában jelentkezik eltávozik belőle és elhalgat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 Mindig magában iszom a teát, így se cukor, se citrom nem volt benne. Szerencsére. Mind1. Holnapra kiderül, hogy mi lett vele, addig meg újra életet leheltem a régi N3310-esembe. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 mé pont nokiát vegyen Tom? :lol: nem mintha nekem nem lenne mindegy van tixta alkoholod? vagy küldjek fénypostával? :D Sört ide küldhetnél, ja és ha van egy kis Jégerd azt is :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 Sört ide küldhetnél, ja és ha van egy kis Jégerd azt is :unsure: :) :D majd a BW-en. :lol: amire én most gondoltam, az ütős lenne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 sajnos az estek nagy részében ha beázott a belseje akkor már mindegy hova esik.Nem szoktak müködni :unsure: legalábbis sokáig már nem. hát ezt most jól megcáfolnám kollega anno ebből éltem és a telók 99%a gyógyít6ó csumi bele alkoholba majd kiszárítás és csókolom Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 az alkohol csodákra képes.... nem csak öl, butít és nyomorba dönt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts