Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
a másik Albert ki süllyedt el s miért?

s ennek mi köze a gsivel mentem és gtevel jöttemhez?

Ott van két hsz-vel lejjebb hogy ki és miért.

És mivel ez itt qrvárade off, ezért irtam a GSi vs. GTE dumát hogy ne legyen az egész hsz off.

Tehát a kettőnek egymáshoz semmi köze.

Sárgadzsiesszájj Zoli, át kell menjen 15-ös kerékkel a műszakin. (Főleg ha a karosszériát meglátják akkor tényleg ez lesz a legkisebb baj)

Elküldve
beviszed holnap melohelyre? akkor elugrom érte és kifizetem :)

(szted méretre mekkora? beleférek? :unsure: )

Itt van bent nálam, direkt ide kértem. Még nem bontottam ki, de akkor mingyárt megnézem, ha szabad. :D

Elküldve
Itt van bent nálam, direkt ide kértem. Még nem bontottam ki, de akkor mingyárt megnézem, ha szabad. :unsure:

és megint nem tudlak felhivniiii áááá :) :D

Elküldve
és megint nem tudlak felhivniiii áááá :D :)

Mert reggel beledobtam a teába a telót és most szétszedtem és szárítom. :D :unsure: :lol: :) :D

De itt a fórum, az msn, az icq, a vonalas teló, stb...

Elküldve
és megint nem tudlak felhivniiii áááá :D :D

ezt írta msn-n az elöbb:"beleejtettem a telefonomat a teába" :D :)

Mert reggel beledobtam a teába a telót és most szétszedtem és szárítom. :D :unsure: :lol: :) :D

De itt a fórum, az msn, az icq, a vonalas teló, stb...

lassú voltam :D

Elküldve
ezt írta msn-n az elöbb:"beleejtettem a telefonomat a teába" :) :D

lassú voltam :lol:

Egyébként nem vagyok rá büszke, de ez volt az első ilyen, amióta mobilom van. :unsure:

Elküldve

régen a tejipari laborban az egyik kolléganő telefonja a tejes moslékba esett bele.... annak annyi lett, igaz nem tudtuk szétszedni.

Én amúgy nem tudom, miként lehet ilyen beleejtéseket véghezvinni. Szerencsére. :unsure:

Elküldve
régen a tejipari laborban az egyik kolléganő telefonja a tejes moslékba esett bele.... annak annyi lett, igaz nem tudtuk szétszedni.

Én amúgy nem tudom, miként lehet ilyen beleejtéseket véghezvinni. Szerencsére. :)

Eddig én sem tudtam... :unsure:

Elküldve
ex-kolléganő a farzsebében hordta a telefonját....ő a wc-be ejtette....szóval te még jóljártál Tomi :unsure:

sajnos az estek nagy részében ha beázott a belseje akkor már mindegy hova esik.Nem szoktak müködni :) legalábbis sokáig már nem.

Elküldve
sajnos az estek nagy részében ha beázott a belseje akkor már mindegy hova esik.Nem szoktak müködni :unsure: legalábbis sokáig már nem.

Én is ettől félek... :)

Elküldve
Én is ettől félek... :)

OFF

Szerintem sokkal jobban jársz ha tönkremegy, mint ha egy szart (értem ezalatt hogy nem csörög meg nem ad vonalat) elviszel szervizbe. Vegyé egy új Nokiát ami nem kihajthatós és nem is csúsztathatós oszt kész :unsure:

Elküldve

A barinőm telója is beesetta budiba a munkahelyen :unsure: és neki szárítás után működött.

Sok nokiárol halottam, hogy ha belesenek vízbe utána működnek.

Tom.

Alkohollal pucold ki ha megszáradt a cukros lé rajta, max esetleg kell egy szoftver frissítés, ha nem műkszik :)

Elküldve
mé? a szoftver is összeragad a teától?? :lol:

:) :D

Lehet :unsure: , de az alkatrészek lábát összezárja és a sokat emlegetett füst ami buborék állagában jelentkezik eltávozik belőle és elhalgat :D

Elküldve

Mindig magában iszom a teát, így se cukor, se citrom nem volt benne. Szerencsére.

Mind1. Holnapra kiderül, hogy mi lett vele, addig meg újra életet leheltem a régi N3310-esembe. :unsure:

Elküldve
mé pont nokiát vegyen Tom? :lol:

nem mintha nekem nem lenne mindegy

van tixta alkoholod? vagy küldjek fénypostával? :D

Sört ide küldhetnél, ja és ha van egy kis Jégerd azt is :unsure: :) :D

Elküldve
sajnos az estek nagy részében ha beázott a belseje akkor már mindegy hova esik.Nem szoktak müködni :unsure: legalábbis sokáig már nem.

hát ezt most jól megcáfolnám kollega

anno ebből éltem és a telók 99%a gyógyít6ó

csumi bele alkoholba majd kiszárítás és csókolom

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.