opel16v Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Sajnos szar és ha olyan kedve van, akkor nem csinál semmit ha hívnak és én sem tudok senkit sem hívni... Tényleg bocsi, mostanában sokan panaszkodtak, majd elviszem szervízbe. :) Ilyenkor ellenőrizd, hogy be van-e kapcsolva... :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 vagy nincs-e lemerülve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Köszönöm a hasznos tanácsokat! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Legközelebb mehetnél az M1en, akkor gyorsabban odaérsz tán :unsure: baszki megint benéztem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Jók lettek a pólók :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Tegnap beszéltem a csajjal, jövő hét végére ígérte. (ezen a héten nem volt raktáron megfelelő póló :) :unsure: ) Hallgass rá, Gabi ért az elektronikához :lol: :D Sonique-nak, meg felkenődött egy gyertyadarab az egyik hengerre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Jók lettek a pólók :lol: http://img.tar.hu/gsicaravan/img/24410306.jpg ténylegjók :D jó ez a kirakatkép, szép a háttér de ezek a próbababák.... :unsure: :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Sziasztok! Na nagynehezen sikerült vennem felniket és remélem már talin ezen fogok gurulni. Ez már a harmadik garnitura és már kétszer vertek át ilyen felnivel, mint pl. felmentem feleslegesen Pestre érte :) :unsure: A felnik Azev A 7,5” & 9”x16” 4x100, a 7,5-es ET20 a 9-es ET15 tengelyvégborítókkal(4 db.), frissen görgőzve. Vaterán nyertem gummák nélkül 61ezer Ft-ért. A kérdésem az lenne, hogy jól jártam vele és megérte e? A másik kérdésem (toom nem az a topic), hogy van e valakinek eladó 16ˇ 205/45(40) gummája hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Sziasztok! Na nagynehezen sikerült vennem felniket és remélem már talin ezen fogok gurulni. Ez már a harmadik garnitura és már kétszer vertek át ilyen felnivel, mint pl. felmentem feleslegesen Pestre érte :D :unsure: A felnik Azev A 7,5” & 9”x16” 4x100, a 7,5-es ET20 a 9-es ET15 tengelyvégborítókkal(4 db.), frissen görgőzve. Vaterán nyertem gummák nélkül 61ezer Ft-ért. A kérdésem az lenne, hogy jól jártam vele és megérte e? A másik kérdésem (toom nem az a topic), hogy van e valakinek eladó 16ˇ 205/45(40) gummája hozzá? Mindenféleképpen jól jártál vele ennyi pénzért még akkor is ha esetleg görgöztetni kell.Nekem eddig olyan 200ezer körül van gumival együtt,de nekem polírozva van a pereme.Viszont hátul szélesítés nélkül biztos hogy nem fog elférni,Antinak is 4cm volt széleítve és így is beleért neki. eladók az azev felnieim ha esetleg valakit érdekel :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 eladók az azev felnieim ha esetleg valakit érdekel :) :D :lol: mesélj csak! :unsure: mennyiért? és mi lesz helyette? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 mesélj csak! :unsure: mennyiért? és mi lesz helyette? :) Egyedi :D csak vicc volt nem adom el ,mert nem kapnék érte annyit amiért oda adnám.Viszont azon gondolkodtam hogy az egészet fel kellene polírozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Egyedi :unsure: csak vicc volt nem adom el ,mert nem kapnék érte annyit amiért oda adnám.Viszont azon gondolkodtam hogy az egészet fel kellene polírozni. öööö sztem a felnik szépek igy is és inkább a kasztnit csináltasd meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 öööö sztem a felnik szépek igy is és inkább a kasztnit csináltasd meg :unsure: Az csak télen lesz elkezdve január-februárban,mert az nem lesz olcsó mulatság.és talán addigra meglesz minden kis apróság is ami még kellhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Egyedi :D csak vicc volt nem adom el :) (lécci :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Az csak télen lesz elkezdve január-februárban,mert az nem lesz olcsó mulatság.és talán addigra meglesz minden kis apróság is ami még kellhet. akkor menj a felnishez :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Ezt miért adod el Sonique cartárs???? :unsure: Vagy ha nem kell kínáld fel itt biztos érdekelne pár embert vagy? Bárcsak nekem lenne de én beérem a kadettéval is :) http://cgi.ebay.de/Digitaltacho-vectra-200...bayphotohosting Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 :lol: (lécci :unsure: ) Azt mondtad nincs pénzed :) Nekem ez is tetszik de annyira nem mutatt jól a kocsimon.Ez van most az eladó topicban ez nem teljesen olyan,de majdnem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 ....Ezt miért adod el Sonique cartárs???? :unsure:.... Zoli nem klubtag, így ez költői kérdés marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Ezt miért adod el Sonique cartárs???? :) Vagy ha nem kell kínáld fel itt biztos érdekelne pár embert vagy? Bárcsak nekem lenne de én beérem a kadettéval is :D http://cgi.ebay.de/Digitaltacho-vectra-200...bayphotohosting Azért adja el ott,mert ide nem tud írni :) és itthon meg nem adnának érte ennyi pénzt neki meg most nagyon kell.Lesz neki egy kadett digit is astrához átalakítva,de az se lesz olcsó. Zoli nem klubtag, így ez költői kérdés marad. Már tudom én a választ :D :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 ....Azt mondtad nincs pénzed :unsure:.... Eladó lesz az OZ ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Valaki felrakhatná a Blitz Hits képeket ftp-re vagy valamire, hogy le lehessen tölteni :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 ....Már tudom én a választ :lol: :D :unsure:.... sovivo.hu :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Eladó lesz az OZ ? :unsure: ha eladő lenne az Azev eladó lenne az OZ :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 ha eladő lenne az Azev eladó lenne az OZ :lol: 2 hónapig jártam utána én is. A vaterán nyertem 2 garnitúrát is, de az első a hirdető haverjáé volt és eladta egyik hétvégén, vagyis utánavaló hétfőn tudtam meg :unsure: A másikat egy carstylinges kadettos pesti gyerek ígérte, fel is mentem érte Budaörsre, de nem volt hajlandó bekapcsolni a mobilt :) és így -5000Ft benya+kaja meg az asszony :D Ami meg most van azt a vatera termék figyelő küldte és rá is csaptam villám árral :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Tök jó képek készültek kint, és persze a képek láttán az ugrik be, hogy vazzz jövőre jusztis kimegyek! Király hogy megjártátok az utat & mindegyik gép a saját lábán jött haza. De ha belegondolok hogy elkezd nekem a dojcsoknál füstölni a motorom :) Anti ez a fogyi vhogy szimpatikusabb mint a 28L/100km. Coupé az a hátsólökős az állat, fényezve kivi vagyok mekkorát mutat majd :lol: Szonik azért az óráért jó sokat kér, közel 100rugó... Kint ezt ennyiért esélyes hogy megveszik? Ma megálltam főúton mert egy Kadett GSi akart kikanyarodni. GSi Devilses volt meg is köszönte. Ja, hétvégén nálunk is volt ám történés: történés1 :D ; történés2 :D Lemosattam ma a kocsit - persze hogy most meg esik :unsure: Azok a Smidtek elég kemények amiket lehet szerválni eladó topikban... Na csá mentem bankot rabolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts