Atommanó Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Azért szépen eljöttem Soniquetól... :D verseny Csak kár, hogy ez már a visszaút... :unsure: És miért vagy elkeseredve? Mert 250 a 4 felni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Elég szép ára van,de legalább elég kicsi az esélye hogy lesz bárkinek is,de lehet ennyiért megkellene nézni a schmidt felniket is. Ez a felni nekem is tetszik :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Elég szép ára van,de legalább elég kicsi az esélye hogy lesz bárkinek is,de lehet ennyiért megkellene nézni a schmidt felniket is. Ez a felni nekem is tetszik :) Hát ebben van valami... Az előző garnitura azért is volt állat mert tök jó árban volt. De 250nem olcsó buli. Lehet hogy érdemes lenne várni tavaszig és télen vadászni valamit ebayen, akkor úgyis lent vannak az árak. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Néztem már ebayon is...nem olcsóbb, és onnan még haza is kell hozatni... :unsure: A schmidtek meg még húzósabbak, és ami tetszik az nem jó opelre...szóval ott még mókolni is kéne... Ha meg schmidt, akkor Radinoxosat vennék, de az meg még húzósabb... Ebből pl Elöl 8 colos én választok ET-t meg lukosztást Hátul 9 colos és szintén én válogatok, Polírozott középrésszel és az ára 429.000 HUF-ra jönne ki, ha 270-nel számolom az EUR-t és még nincs itthon... :) És még csak gumi sincs rajta... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Hát az tényleg elég húzós ár érte :unsure: és ebay-n mennyiért nézegettél?Jó a mam felni is de ennyi pénzért veszel egy ilyen felnit és megint meglátod valamelyik autón pláne a klubból szét fog b@szni az ideg :) csak mert ez nekem is nagyon tetszik és nem lehet tudni mit hoz a jövö :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Inkább mit hoz a gólya... A MAM-mal amúgy teljesen elégedett vagyok, azért is valószínű, hogy nem adom el, hanem marad télire... Veszek rá két télit előre, aztán lehet csapatni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Inkább mit hoz a gólya... A MAM-mal amúgy teljesen elégedett vagyok, azért is valószínű, hogy nem adom el, hanem marad télire... Veszek rá két télit előre, aztán lehet csapatni... :) Majd meglátod mennyibe kerül egy 17es téli gumi és megváltozik a véleményed :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Néztem már ebayon is...nem olcsóbb, és onnan még haza is kell hozatni... :unsure: A schmidtek meg még húzósabbak, és ami tetszik az nem jó opelre...szóval ott még mókolni is kéne... Ha meg schmidt, akkor Radinoxosat vennék, de az meg még húzósabb... Ebből pl http://www.felge.de/images/felgen/klein-20...ne-2-tlg-17.jpg Elöl 8 colos én választok ET-t meg lukosztást Hátul 9 colos és szintén én válogatok, Polírozott középrésszel és az ára 429.000 HUF-ra jönne ki, ha 270-nel számolom az EUR-t és még nincs itthon... :) És még csak gumi sincs rajta... :D Ezért kell használtat nézni. :lol: Csak nincs lepadkázva. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Amúgy Itt van az ebayon schmidt 17-es, amit az elöbb kiszámoltam...pont ugyan az... :unsure: Blizzak LM-22 215/40 R17 83V a gumik.com-on 46.766 HUF Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Amúgy Itt van az ebayon schmidt 17-es, amit az elöbb kiszámoltam...pont ugyan az... :unsure: Blizzak LM-22 215/40 R17 83V a gumik.com-on 46.766 HUF Szép ez a felni nagyon és itthon egyedi is lenne :D de ennyit nem ér A gumi is elég drága gondolom azért csak kettöt akarsz venni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Hát igen...meg eleve gondolkozom azon is, hogy ne téligumit vegyek rá, hanem egy téli autót helyette... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Hát igen...meg eleve gondolkozom azon is, hogy ne téligumit vegyek rá, hanem egy téli autót helyette... :unsure: Hát lehet jobban járnál vele,ha eladod a felnit meg hozzá számolod a téli gumi árát..... Sonique elkezdte szétszedni a mociját,most mondta a Tom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Kivi leszek mi lehet a baj vele... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 konkrétan miért akarsz másik felniket ? ha leveszed sztem próbáljátok rá a caravanra mert sztem azon is nagyot mutatna :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Elöl 8 colos ET 35 Hátul 9 colos ET 30 És marad 17-es mert a 18-hoz már iszonyat drága a jó gumi... http://www.mamfelgen.de/picture_library/Fe.../MAMMT1Ch_L.jpg 250... :unsure: :) :D :lol: ez a felni annyira dolgozó lány jó, hogy azonnal kellegy :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 :unsure: :) :D ez a felni annyira dolgozó lány jó, hogy azonnal kellegy :D :lol: igen bizti én is ilyet fogok venni csak megvárom hogy mutat az Astrán :) :D :D (ugye örülsz Antal) üdv:egy leszakatt elejű autós......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 konkrétan miért akarsz másik felniket ? ha leveszed sztem próbáljátok rá a caravanra mert sztem azon is nagyot mutatna :unsure: Egy próba erejéig biztos felrakjuk,de nekem annyira az a felni nem tetszik csak amikor forog :D :D :lol: :D ez a felni annyira dolgozó lány jó, hogy azonnal kellegy :D :) Már csak a 350 hiányzik hozzá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Kivi leszek mi lehet a baj vele... :) Tömítés és kettes henger... Többet nem akarok írni, szerintem nyugodtan hívjátok fel. :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Tömítés és kettes henger... Többet nem akarok írni, szerintem nyugodtan hívjátok fel. :D :unsure: Eh........hátt ez gáz......... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Egy próba erejéig biztos felrakjuk,de nekem annyira az a felni nem tetszik csak amikor forog :unsure: Spinnerre kell átalakítani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 ....m7 zooztam lefele 200al győrnek.... Legközelebb mehetnél az M1en, akkor gyorsabban odaérsz tán :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Tömítés és kettes henger... Többet nem akarok írni, szerintem nyugodtan hívjátok fel. :D :unsure: hirszerzo.hu :) Amúgy neked minek van telefonod ? Rosszabb vagy mint Gergő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 hirszerzo.hu :) Amúgy neked minek van telefonod ? Rosszabb vagy mint Gergő :D Sajnos szar és ha olyan kedve van, akkor nem csinál semmit ha hívnak és én sem tudok senkit sem hívni... Tényleg bocsi, mostanában sokan panaszkodtak, majd elviszem szervízbe. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Tom ! pólók saccra mikor várhatók ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Tom ! pólók saccra mikor várhatók ? Tegnap beszéltem a csajjal, jövő hét végére ígérte. (ezen a héten nem volt raktáron megfelelő póló :) :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts