mackosajt Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Huh... :unsure: Nagy kő esett le... hallottam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Monogám módon :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Monogám módon :unsure: :) :D Balázska! Nézz utána a kódexben, ha nem tudod mi az! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 De akkor este lövök még képet, úgy hogy rajtam van a cucc. Azt meg hogy oldod meg? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Azt meg hogy oldod meg? :) Tükör... :unsure: Nincs szerencsétek lemerült a gép (kölcsönben van, nem az enyém...). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Tükör... :unsure: Nincs szerencsétek lemerült a gép (kölcsönben van, nem az enyém...). mindegy.. utólag néztem h ez amúgy is galléros.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Kis cuki rózsaszín topok meg ilyesmik... :D :unsure: :) Hogy ezt már sosem tudom lemosni magamról... :lol: Neked ez az egyik kereszted. A másik meg a kuka. Harmadik a féltengely. Na abbahagyom, nem szeretnék sértődést. :D :) :D Amúgy mizújs' veled? Régen láttunk már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 ....monogám.... Te ismered ezt a szót ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Balázska! Nézz utána a kódexben, ha nem tudod mi az! :lol: Monogámia Gabinál= még 5 évig tutira keresem az igazit, minden más csak futó kaland! :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Monogámia Gabinál= még 5 évig tutira keresem az igazit, minden más csak futó kaland! :unsure: :) :D Na ez kész... :lol: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 A kora esti órákra tekintettel írtam magamról kicsit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 leírásodból kellett megtudnom h only 1 évig gyártottak és 1 mocival gte-t :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 juhé ujabb 2 év műszaki :) végre 4 nap után ujra beülhettem az autómba....egy örökkévalóság volt :D ujra megvan az az érzés, hogy történik valami ha lenyomom a gázt, vagy a féket :lol: meg ujra észreveszem, hogy menniyre szarok az utak :unsure: :) mert ilyen élmények az 1.4ben nem értek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 leírásodból kellett megtudnom h only 1 évig gyártottak és 1 mocival gte-t :) 83-ban kezdték és 84-ben már jött a GSi juhé ujabb 2 év műszaki :D .... Sikerült áttolni? :lol: Grat! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 Kíváncsi vagyok, mennyi volt a jatt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 Amúgy mizújs' veled? Régen láttunk már. Régen még én is láttam... :D Pénztelenség magasfokon. Asszem ezzel mindent elmondtam. :unsure: Na meg az időmet most nagyrészt az "5éves terv" foglalja le. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 Régen még én is láttam... :lol: Pénztelenség magasfokon. Asszem ezzel mindent elmondtam. :unsure: Na meg az időmet most nagyrészt az "5éves terv" foglalja le. :D Misu végzett már? Visszakaptad az Omegát? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 Misu végzett már? Visszakaptad az Omegát? :unsure: Jah, már visszajött a gazdihoz az omiga. :D Misunak is új "5éves terve" van, úgyhogy mostanában ritkán látom. :lol: Főleg hogy nincs pénz versenyezni, húsvét óta nem ültünk bele a gépsasba... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 Régen még én is láttam... :) Szóval nem csak én nőttem fel Hofin. :unsure: A pénztelenség, meg sajnos mindenütt gondot okoz. Kár, hogy neked is akkor fogyott el amikor már összeállt a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 Ehh... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 Gabi mia gyik az 5 éves terved? Csak mert annyira le vaok maradva és már kiváncsivá tett itt a csacsogás róla.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 Ezt nem itt, és nem most... szerintem... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 Szóval nem csak én nőttem fel Hofin. :D A pénztelenség, meg sajnos mindenütt gondot okoz. Kár, hogy neked is akkor fogyott el amikor már összeállt a gép. Hofi egy istenkirály ember volt, örök életű... :lol: A pénz már az előtt elfogyott, hogy kész lett volna az autó, ezért is vagyok most év végéig legalább eladósodva... :unsure: Már az omi is csak szomorkodik üres tankkal a ház előtt, én meg mostanság sokat gyalogolok... :) Ezt nem itt, és nem most... szerintem... :) Aztec koma! Jól mondja ez a Balázs gyerkőc, majd egy sör mellett okítalak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 Már az omi is csak szomorkodik üres tankkal a ház előtt, én meg mostanság sokat gyalogolok... :unsure: Amikor ezt olvassuk egy olyan emberről, akinek a vezetés a hobbija... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 Amikor ezt olvassuk egy olyan emberről, akinek a vezetés a hobbija... :) :D Sajnos nem úgy jött ki a lépés, ahogy elterveztem, nagyot buktam anyagilag, és ez most a magánéletem is eléggé megkeseríti. Sajna ez benne van. Hacsak jövőre nem áll mögénk egy erős szponzor, nem fogunk RTE-ben menni. Ez is biztos már. :unsure: Idénről meg ne is beszéljünk, ez az év már felejtős versenyzés terén. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts