mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Na eccer beszerzek valami ilyesmit én is.... eccer... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 A multkor veresegyházánál én is benéztem a fekvőrendört,de az az út megkivánta hogy teli gázon végig menjek rajta Az tényleg kemény volt. Mondjuk azért az Anti sem gyök 2vel ment át rajta... :unsure: Apropó! EZT láttátok már? Korrekt áron valóban egyedi belsővel... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Fennt van a Carstylingon is... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Fennt van a Carstylingon is... :) Le vagyok maradva... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Mé azé me nem ért le egy kerék sem a 4-ből???? :unsure: :) :lol: :D bezzeg a a kipuff...az állitolag szikrázott :D :) nemtudom te lepődtél meg legjobban, a kacsa vagy én :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Lesz nálam bankkártya is, ha megéheznénk... :D , de a benzin az első... :unsure: És a bankkártyával mi a terved félbevágsz egy kiflit és közé teszed? :) :D Nem nagyon laksz jól vele sztm.Ott a pusztán nem igazán fogsz vele fízetni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Norbi!!!!! Befér 2m fölötti is max hátul ülsz mint egy gyerek. :unsure: Hívj ha kell szállítani a taxi óra még megy. :) Szóval hívj és megyek időmbe belefér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Te ott sem voltál...ne röhögj...láttad volna most sírnál... :unsure: mi láttuk mégse sírtunk :) pedig mindenki elsőre észrevette csak Anti akart E.T.set jááccani hát sikerült.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 pedig mindenki elsőre észrevette csak Anti akart E.T.set jááccani hát sikerült.... hazatelefonált? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Nehogy sírás legyen... :unsure: Polo1 Polo2 A képek sajna jó sz@rok lettek, nagyon szép fekete az anyag (a vaku miatt ilyen). Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 k***va jó lett a poló :unsure: méretek hogy alakultak? btw check dis sistazzz http://www.cartype.com/page.cfm?id=251&alph=ALL&dec=ALL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Next tájm... :) Egy lájtosabb körre én is beülnék. De csak zárt pályán, mert amikor Futó mester is vitt egy kört, akkor a rendőrök is megállítottak. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 hazatelefonált? :unsure: nem repült és szikrázott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Ezek fiatalabbak, szal kiestek a rostán............. :lol: :D :) :D Szerencséd, hogy Opel16V kollégának már megvan az 5éves terve :D Különben bajban lennél :unsure: És a bankkártyával mi a terved félbevágsz egy kiflit és közé teszed? :D :D Nem nagyon laksz jól vele sztm.Ott a pusztán nem igazán fogsz vele fízetni. :D Másra nem igazán lesz lehetősége, sajnos... Mondom én, azok után, hogy láttam múlt héten a "számlainformációkat" :) Apropó! EZT láttátok már? Korrekt áron valóban egyedi belsővel... :D Csak tudnám, mit jelent a Wos SAL... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Csak tudnám, mit jelent a Wos SAL... :unsure: Erről jut eszembe.... Hétvégén nem jössz felénk hangnyomni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Nehogy sírás legyen... :D Polo1 Polo2 A képek sajna jó sz@rok lettek, nagyon szép fekete az anyag (a vaku miatt ilyen). Te Tomi "gyerek"!! Ez nekem nagyon 'tettsz! még a végén kiköltekezem és ebbő is kell egy. de!! ez milyen méret? hogy áll rajtad? nem csinázol egy olyan képet? csak mert kb egy magasak vagyunk, csak te kicsit őő. "kigyúrtabb" :lol: :D alkat... szvsz vagy tudja hóhér.. :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Te Tomi "gyerek"!! Ez nekem nagyon 'tettsz! még a végén kiköltekezem és ebbő is kell egy. de!! ez milyen méret? hogy áll rajtad? nem csinázol egy olyan képet? csak mert kb egy magasak vagyunk, csak te kicsit őő. "kigyúrtabb" :D :D alkat... szvsz vagy tudja hóhér.. :unsure: :) Mondd ki nyugodtan, dagadt vagyok. :lol: Rám tényleg kicsit nagy, de akkor majd csinálok arrol is képet, hogy rajtam van, vagy csüt. Lurdy-n az lesz rajtam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Mondd ki nyugodtan, dagadt vagyok. :) Rám tényleg kicsit nagy, de akkor majd csinálok arrol is képet, hogy rajtam van, vagy csüt. Lurdy-n az lesz rajtam. :D Nah.. azért azt nem mondanám hogy dagadt vagy, de testesebb mint én :lol: ez ha jól követtem az eseményeket az M-es ugye? Te leszel lurdyn? mintha olyat olvastam volna hogy nem lesznek embörök polóvar mert vmi banzáj lesz.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Nah.. azért azt nem mondanám hogy dagadt vagy, de testesebb mint én :) ez ha jól követtem az eseményeket az M-es ugye? Te leszel lurdyn? mintha olyat olvastam volna hogy nem lesznek embörök polóvar mert vmi banzáj lesz.. :unsure: Igen, a fekte M-es. Hát páran tényleg nem lesznek, mert mennek Blitz Hits-re. De akkor este lövök még képet, úgy hogy rajtam van a cucc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 De akkor este lövök még képet, úgy hogy rajtam van a cucc. Kis cuki rózsaszín topok meg ilyesmik... :D :) :) Szerencséd, hogy Opel16V kollégának már megvan az 5éves terve :D Különben bajban lennél :unsure: Hogy ezt már sosem tudom lemosni magamról... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Hogy ezt már sosem tudom lemosni magamról... :D Hát inkább ez, mint én rózsaszín ruciban... :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Kis cuki rózsaszín topok meg ilyesmik... :lol: :unsure: :D Hogy ezt már sosem tudom lemosni magamról... :) Gabi! Szárnyal a fantáziád? :D :) :D :D Én a Tom helyében óvatosabb lennék Gabi közelében! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Én a Tom helyében óvatosabb lennék Gabi közelében! :) Kicsit most énis elbizonytalanodtam... Hiába, aki fiatal, szőke és kék szemű... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Gabi! Szárnyal a fantáziád? :D :) :D :D Én a Tom helyében óvatosabb lennék Gabi közelében! :unsure: Fantázia? Ááá! Valóság! :lol: Tomnak nem kell aggódnia, szeretnék monogám módon az "5éves tervem" mellett maradni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Tomnak nem kell aggódnia, szeretnék monogám módon az "5éves tervem" mellett maradni. :) Huh... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts