mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Én még evvel a kuplunggal szeretném megjárni No-ot... :) Meg lehet vele járni kötélen húzva is.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Én még evvel a kuplunggal szeretném megjárni No-ot... :unsure: Különben is tudnád miket csináltam akkor mikor nem voltál ott :) :D :lol: .Amúgy szerintem a Tarrnál nagyobb autó gyilkos a világon nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Én ismerek egyet... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Én ismerek egyet... :) Ki az??? :unsure: Ismerjük? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Ki az??? :unsure: Ismerjük? :) szerintem magára gondolt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Mi is rá gondoltunk! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Én meg nem magamra.. Múltor egy hétig éreztem a kuplungszagot a GSI-ben.... István vezetett... :D :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Én meg nem magamra.. Múltor egy hétig éreztem a kuplungszagot a GSI-ben.... István vezetett... :lol: :unsure: :) Csak azt kell eldönteni melyik! Coupe, Wolfi, MK76, Gepárd... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Csak azt kell eldönteni melyik! Coupe, Wolfi, MK76, Gepárd... :) Én csak c20xe korában vezettem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Én csak c20xe korában vezettem :unsure: Legalább elmondhatod, hogy vezetted! :) Húúú... legközelebb ha összefutok egy GSi-vel közületek, valaki vigyen már egy köööööört! Lécciiiiii! most jutott eszembe, hogy még 1-ben sem ültem... menet közben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Én meg nem magamra.. Múltor egy hétig éreztem a kuplungszagot a GSI-ben.... István vezetett... :D :unsure: :) Nekem még nem sikerült 1motort se kinyirnom,pláne nem 12000km után :) Annyira nem volt vészes a helyzet mint amennyire Anti előadja,kicsit elfelejtettem felengedni a kuplungot,de ez kb 3másodpercig tartott. Na de utána azt már elfelejti hogy mindenki szeme láttára olyat reccsentett a váltón hogy nem is csodálkozunk azon hogy lefogazta az egyik fogaskereket :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Hát jókor szólsz...pedig a lehetőség adott volt... :D Nekem még nem sikerült 1motort se kinyirnom,pláne nem 12000km után :D Annyira nem volt vészes a helyzet mint amennyire Anti előadja,kicsit elfelejtettem felengedni a kuplungot,de ez kb 3másodpercig tartott. Na de utána azt már elfelejti hogy mindenki szeme láttára olyat reccsentett a váltón hogy nem is csodálkozunk azon hogy lefogazta az egyik fogaskereket :unsure: :) :) Jóvanna...hát izgultam...fellépés volt... Azért megnézném most az Audis ábrázatát... :D Ja és igen csak 3 másodpericg...de azt fix 6.000-en csúsztatva... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Hát jókor szólsz...pedig a lehetőség adott volt... :) Tudom.... hazafelé döbbentem rá.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Next tájm... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Next tájm... :unsure: Szavadon foglak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Én is izgultam :) (ez jó szöveg tetszik :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 ....Annyira nem volt vészes a helyzet mint amennyire Anti előadja,kicsit elfelejtettem felengedni a kuplungot,de ez kb 3másodpercig tartott.... Rá se ránts, azt ugysem lehet überelni, amikor az IP-nél benézte a fekvőrendőrt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Mé azé me nem ért le egy kerék sem a 4-ből???? :unsure: :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Rá se ránts, azt ugysem lehet überelni, amikor az IP-nél benézte a fekvőrendőrt :lol: :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Te ott sem voltál...ne röhögj...láttad volna most sírnál... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Te ott sem voltál...ne röhögj...láttad volna most sírnál... :unsure: Az biztos.Azért sajnálom hogy elég sokmindenhol nem lehettem ott,de igyekszem pótolni :) A multkor veresegyházánál én is benéztem a fekvőrendört,de az az út megkivánta hogy teli gázon végig menjek rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Na az is kemény volt...140-el át a fekvőrendőrön... :unsure: mi csak a porfelhőt láttuk... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Na az is kemény volt...140-el át a fekvőrendőrön... :unsure: mi csak a porfelhőt láttuk... :) Bazs látta a 30as táblát csak kevés volt a hely már fékezni.Azóta kell kormányösszekötötcserélni Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Adtok ti rendesen az érzésnek! :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Feelingautók ezek... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts