coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Miért a gyorsulással mi a gond? A dob tényleg elég necc... :unsure: Végülis semmi,csak nem értem miért vesz valaki opc felszereltségű autót 1.6os motorral aminek a kötelezője ugyan annyi mint egy 2.0nak.Gondolom nem volt olcsó ez a felszereltség :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Én is pont ezért linkeltem be...számomra ez így érthetetlen... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Végülis semmi,csak nem értem miért vesz valaki opc felszereltségű autót 1.6os motorral aminek a kötelezője ugyan annyi mint egy 2.0nak.Gondolom nem volt olcsó ez a felszereltség :unsure: Ráadásul még "csinosított" is rajta! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Végülis semmi,csak nem értem miért vesz valaki opc felszereltségű autót 1.6os motorral aminek a kötelezője ugyan annyi mint egy 2.0nak.Gondolom nem volt olcsó ez a felszereltség :unsure: Hát igen, ezt én sem értem. De a gyorsulás valós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 láttam én már olyat, hogy fehér gsi-vel huztak egy utánfutót amin vmi bazi nagy üveglapok voltak a kocsiban meg 5en ültek :unsure: :) :D ha nem fér be a kicsibe a cucc akkro tetőre kell tenni..... Hááááát.. közepes hűtőt már én is szállítottam.. vontatni meg már sokat.. de nálam nem égő.. nem látszik h GSi :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Végülis semmi,csak nem értem miért vesz valaki opc felszereltségű autót 1.6os motorral aminek a kötelezője ugyan annyi mint egy 2.0nak.Gondolom nem volt olcsó ez a felszereltség :unsure: mert drágább lett volna :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Kérd meg a Darkot, hátha segít... :unsure: gonosz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 mert drágább lett volna :unsure: Az opc felszereltség se lehetett olcsó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 OPC line.... :unsure: Nem OPC light? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Az opc felszereltség se lehetett olcsó :unsure: egyszerű :) irjatok az oldalára, ugy is ti vagytok a nagy carstyling zsirharcosok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 ugy is ti vagytok a nagy carstyling zsirharcosok :unsure: Csak az irígység beszél belőled... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 egyszerű :unsure: irjatok az oldalára, ugy is ti vagytok a nagy carstyling zsirharcosok :) Én nem vagyok olyan :D Csak az irígység beszél belőled... Nincs neki ilyenekre ideje Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Csak az irígység beszél belőled... csak van önkritikám és nem akarok a fun-ba kerülni :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Itt már senki nem olvas csak ír... Két írás között leugorhatnál mérni....mert így sosem lesz kész :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Na nem ugrálhatok ám csak úgy...akor ki fog netezni??? fél 8-kor megmérem... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Na nem ugrálhatok ám csak úgy...akor ki fog netezni??? fél 8-kor megmérem... :unsure: éjszaka kell dolgozzak???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Hát a fél 8 az már éjszaka??? :unsure: Akkor kezdődik az élet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Azt mondták, hogy hírtelen nem áll rendelkezésükre ennyi nafta, de összefognak a MOL-lal... :lol: Egy cég, csak a Shell más adalékot rak bele... Balázskának se jött össze :) Na persze, de ami késik... OPC line.... :D Az opc felszereltség se lehetett olcsó :D ez a csomag "csak" 160, ha a kocsival együtt rendeled... utólagos rendelés esetén kb. 250-re jön ki, fény nélkül. A kipuff meg a csomag része - (mint anno a Ford KA sorozatnál) Amúgy ezt most találtam Nektek :unsure: Murcielago-ra keresve dobta a gép... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Hát ezt a képet tényleg kár lett volna kihagyni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Amúgy ezt most találtam Nektek :unsure: http://es.geocities.com/chokoroskas/imagenez/murcielago.jpg Murcielago-ra keresve dobta a gép... Ezt most a bőr izé miatt kaptuk :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Ezt most a bőr izé miatt kaptuk :unsure: :) nem.... ebből lesz az új bőr izé, ha a mostani nagyon karcol :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 A répát meg majd elküldöm neked AIba... (sajnos még méreten aluli - vissza kellene dobni :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Megint esik az eső :) mi lesz így az esti kocsikázással :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Wolfi Befizettétek már? Mán túl vajok rajta, leteregrácsoltuk................... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 A répát meg majd elküldöm neked AIba... (sajnos még méreten aluli - vissza kellene dobni :unsure: ) majd kapsz belőle feliratot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts