Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 De ha beülök a verdába akkor már nyerő vagyok... :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 De ha beülök a verdába akkor már nyerő vagyok... :unsure: Na ez meg a másik... :D :) De mi nem köpünk... :) Na ná hogy nem.Tarr mondta dugjuk el :D :lol: :D senki ne lássa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Szerintem erre elég kicsi az esély.Pénteken se mutatott valami nagy érdeklődést irántunk,sőt :unsure: báj dát véj ezt már én is pedzegettem neki többX ish..... de a nemérdekel válasz jött többX is.... meg igazán már velem sem beszél mióta 1-2x leráztam mert lett volna más dolgom Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 báj dát véj ezt már én is pedzegettem neki többX ish..... de a nemérdekel válasz jött többX is.... meg igazán már velem sem beszél mióta 1-2x leráztam mert lett volna más dolgom Ő tudja,szerintem kár ilyen f@szság miatt így megsértődni,pláne hogy ő is elég sokat tett azért hogy így alakuljanak a dolgok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Az ilyen sunyikat azért megismerem! :D A múltkor egy 3 ajtós Astrával akart versenyezni egyet egy emberke, csak a dolognak volt szépséghibája! :lol: Tárcsás volt a hátsóhíd, és más hangja volt a gyári kipuffnak is, úgyhogy ezt nem vettem be! :D Kísértetiesen hasonlított a mezei 3 ajtós gép Laci4 gépére! :) :) :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Ő tudja,szerintem kár ilyen f@szság miatt így megsértődni,pláne hogy ő is elég sokat tett azért hogy így alakuljanak a dolgok. Szerintem már senki nem érti, hogy minek még ezt csinálni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Laci te még csak ott tartasz???? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Aki estleg nem látta volna még Balázska új szerzeményét :) http://img.tar.hu/gelko/size2/24021409.jpg Nah igen.. nem túl szép, de tény h praktikus.. nekem is nem kevés köfelverődéses kis pötty van a mociháztetőn :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 meg igazán már velem sem beszél mióta 1-2x leráztam mert lett volna más dolgom Nálunk is ezen bukott ki a dolog... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Laci te még csak ott tartasz???? :unsure: MÉg csak nemrég csatlakozott... ahhoz képest gyorsan is halad! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 2000hsz tudom hogy ez a tietekhez képest elég karcsú,de mint tudjuk nekem nincs időm egész nap a gép elött ülni :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 MÉg csak nemrég csatlakozott... ahhoz képest gyorsan is halad! :unsure: Azért van még mit bepótolnia... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Coupe! Hajrá! Lesz ez még sokkal több is! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Nálunk is ezen bukott ki a dolog... :unsure: Hát azért az igazi próbláma szerintem nem ott kezdödött :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 2000hsz tudom hogy ez a tietekhez képest elég karcsú,de mint tudjuk nekem nincs időm egész nap a gép elött ülni :) :D Gratula. Tudod hogy nem hozzászólás száma számít, hanem a minősége. :unsure: :lol: Nézd csak meg az Antit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 A mai hozzászólások számát is érdemes megnézni... :D Bele kell húznom mert István mindjárt beér... :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 A mai hozzászólások számát is érdemes megnézni... :D Bele kell húznom mert István mindjárt beér... :unsure: :) Ná látod, pont erről beszéltem. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Na igen 9,348 minőségi, érdembeli hozzászólás... :D :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Gratula. Tudod hogy nem hozzászólás száma számít, hanem a minősége. :unsure: :D Nézd csak meg az Antit... :D igaz :) 9400 hozzászólással magasan ő viszi a primet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 A mai hozzászólások számát is érdemes megnézni... :lol: Bele kell húznom mert István mindjárt beér... :unsure: :) Elég durva!!! bázzz.... nem semmi amit 24 óra alatt művelsz Anti! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Ná látod, pont erről beszéltem. :unsure: :) Tudom hogy igazad van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 elnézést kell kérjek amiért meg merem szakítani az emelkedett társaglást, de nincs vkinek tetocsomagtartója? szerdán (vagy utánna 1-2-3 nappal) lehet kellene.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Hát azért az igazi próbláma szerintem nem ott kezdödött :unsure: Nem az már anno 1800-as évek közepén... Viccet félretéve, először ha jól emléxem egy ilyenen bukott ki a dolog, hogy többször nem értem rá amikor kellett volna...aztán jött a többi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Elég durva!!! bázzz.... nem semmi amit 24 óra alatt művelsz Anti! :unsure: Ebböl is látszik mennyit dolgozik,és engem b@szogat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 elnézést kell kérjek amiért meg merem szakítani az emelkedett társaglást, de nincs vkinek tetocsomagtartója? szerdán (vagy utánna 1-2-3 nappal) lehet kellene.... Ugye nem a GSi-re akarod felrakni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts