Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Köszönöm, ebből most sokat tanultam. :) Megoldottuk végül...én voltam az értelmi szerző, a Tarr meg csinálta...micsoda csapat... :unsure: :D Szóval mivel szűkülő cső kellett volna, egy ami elszakadt, annak a szűk részét rajtahagytuk, és erre már simán rápasszolt az egyenes fix cső...aztán kapott két bitang bilicset, meg becsiszoltuk elötte, hogy nehogy lecsússzon, aztán ennyi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Én csak arra akrtam rávillágítani hogy tényleg drága,és nehéz is,de családi szóval biztos nehéz döntés lenne ha ennyi pénzt áldoznék autóra,hogy mit is vegyek.(de ez a veszély nem fenyeget :unsure: ) Én örülnék, ha ilyen veszély fenyegetne! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Megoldottuk végül...én voltam az értelmi szerző, a Tarr meg csinálta...micsoda csapat... :unsure: :) Szóval mivel szűkülő cső kellett volna, egy ami elszakadt, annak a szűk részét rajtahagytuk, és erre már simán rápasszolt az egyenes fix cső...aztán kapott két bitang bilicset, meg becsiszoltuk elötte, hogy nehogy lecsússzon, aztán ennyi... :D Köszönöm, így már minden oké. :D Én csak arra akrtam rávillágítani hogy tényleg drága,és nehéz is,de családi szóval biztos nehéz döntés lenne ha ennyi pénzt áldoznék autóra,hogy mit is vegyek.(de ez a veszély nem fenyeget :) ) Hát igen, sajnos nem mindenki engedhet meg magának egy turbós autót... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Megoldottuk végül...én voltam az értelmi szerző, a Tarr meg csinálta...micsoda csapat... :unsure: :D Remélem olyan tartós is lesz :D Hát igen, sajnos nem mindenki engedhet meg magának egy turbós autót... :lol: :) Olyan már amúgy is mindenkinek van :D Pénteken a lurdynál talán a Petinek volt szívó motor a kocsijában,pedig voltunk egy páran :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Hát igen, sajnos nem mindenki engedhet meg magának egy turbós autót... :) :D Hát igen a Géza is így volt evvel, nem engedhetett meg magának 1 turbós autót, úgyhogy vett még1et... :D Remélem olyan tartós is lesz :D Olyan már amúgy is mindenkinek van :D Pénteken a lurdynál talán a Petinek volt szívó motor a kocsijában,pedig voltunk egy páran :lol: :D Nana...még ki kell vinnie a seggünket No-ba... :unsure: Meg az sem árt ha haza is hozza... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Hát igen a Géza is így volt evvel, nem engedhetett meg magának 1 turbós autót, úgyhogy vett még1et... :unsure: A Muhának meg van vagy 5 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Meg az sem árt ha haza is hozza... :) :unsure: Azt hittem, hogy haza már a BMW-vel jöttök... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Na a burzsujok... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 A Muhának meg van vagy 5 :unsure: Tömegcikk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Azt hittem, hogy haza már a BMW-vel jöttök... :D :) :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Azt hittem, hogy haza már a BMW-vel jöttök... :) :unsure: Legalábbis mögötte :D :lol: De inkább a Dini vállalta magára a feladatot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 báz mindenki nyaral? Ez csak előnyaralás volt.. haverokkal leugrottunk egy barátunk telkére.. de azért jó volt Thx 'pifta Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Tömegcikk... Ja és abból a sok turbóból a lurdynál kettönek csúszott szét a cooler csőve,pedig nem is mentek sokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Különben is ne legyél nagyszájú, mert elmondom a Sonique-nak, hogy csak azért nem jössz, mert vele kéne jönnöd... :) Ja és abból a sok turbóból a lurdynál kettönek csúszott szét a cooler csőve,pedig nem is mentek sokat. Nem is rossz arány...a nagyobb baj csak az, hogy abból ugye az egyikkel mi voltunk ott... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Különben is ne legyél nagyszájú, mert elmondom a Sonique-nak, hogy csak azért nem jössz, mert vele kéne jönnöd... :D Ne szítsd a tűzet :lol: :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Nem is rossz arány...a nagyobb baj csak az, hogy abból ugye az egyikkel mi voltunk ott... :unsure: A másik meg a Nagy Turbós Isten autója volt :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Különben is ne legyél nagyszájú, mert elmondom a Sonique-nak, hogy csak azért nem jössz, mert vele kéne jönnöd... :) Jobb lenne, ha inkább kibékülnétek és tudnátok rendesen beszélgetni. Hosszú lesz visszagyaloglni Blitzről... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Na én tartok egy cigiszünetet...mert így fárasztó a munka... :unsure: :lol: Jobb lenne, ha inkább kibékülnétek és tudnátok rendesen beszélgetni. Hosszú lesz visszagyaloglni Blitzről... :D Édes kettesben... Mi próbáltunk, de nem vágyik ránk szemmel láthatóan... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Na én tartok egy cigiszünetet...mert így fárasztó a munka... :unsure: :D Le kéne szokni róla!... a cigiről! :) :D :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Jobb lenne, ha inkább kibékülnétek és tudnátok rendesen beszélgetni. Hosszú lesz visszagyaloglni Blitzről... :) Szerintem erre elég kicsi az esély.Pénteken se mutatott valami nagy érdeklődést irántunk,sőt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Elgépelted... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Szerintem erre elég kicsi az esély.Pénteken se mutatott valami nagy érdeklődést irántunk,sőt :unsure: Hát amíg az Anti autójában kevesebb okosság van, addig nem is fog... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Le kéne szokni róla!... a cigiről! :D :D :lol: :) Nekem már egyszer sikerült 1.5évre csak ellopták az autót és akkor vissza szoktam :unsure: Hát amíg az Anti autójában kevesebb okosság van, addig nem is fog... :) Az már nem biztos hogy kevesebb okosság van :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Hát amíg az Anti autójában kevesebb okosság van, addig nem is fog... :lol: De ha beülök a verdába akkor már nyerő vagyok... :unsure: Az már nem biztos hogy kevesebb okosság van :D :D Na ez meg a másik... :) :D De mi nem köpünk... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts