coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Nehogy már ez akadályt jelentsen... Tudod, utána ellopják a felnit...meg ilyenek... :unsure: Balázskának se jött össze :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Ja István jó az avatarod...bár a kocsisok jobban tetszettek... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Te kimeszeltél már??? :unsure: nem vályogház ez b+ hogy meszelni kelljen...ez nem falusi turizmus :D viszont se szegélyléc nincs olyan amilyet szeretnék, lehet, hogy a hűtőre is várni kell 1-2 hetet (mert amilyen nekem kell olyan nincs raktáron), ha még1x vki kimondja, hogy vpn azt addig rugdosom amig mozog és amugy is ló###### :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Kezdesz veszélyes vizekre evezni... :) Nem érzem úgy hogy egyedül fórumoznák... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Ja István jó az avatarod...bár a kocsisok jobban tetszettek... :unsure: Csatlakozom az előttem szólóhoz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Ha azt mindet belepakolják.... eléri a 2,5 tonnát a gép, aztán 260 helyett örülsz, ha 160-at megy... Meg a fele amolyan marhasági extra. Ez igaz,de ha azt veszed hogy adsz egy autóért 9milkát,akkor legyen már benne minden amire szükséged van.Ha jól emlékszem a xenon se széria tartozék pl Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Ez igaz,de ha azt veszed hogy adsz egy autóért 9milkát,akkor legyen már benne minden amire szükséged van.Ha jól emlékszem a xenon se széria tartozék pl asszem jól emléxel... na de akkor se kell bele minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Tom kicsit lemaradt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Lassan??? én meg kicseréltem egy pelenkát... szerencse h tudod saját magad pelenkázni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Tom kicsit lemaradt :unsure: Á dehogy... csak figyel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Tom kicsit lemaradt :unsure: Miért? Sajna dolgzom is közben... :) Anti! A szilikoncsővel mi lett végül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 asszem jól emléxel... na de akkor se kell bele minden. A minden nem is jönne ki 10milkából,és lassan eljutunk oda hogy egy evot lehetne venni ennyi pénzért,és azért az még is csak egy EVO Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Bizti most esett le neki még az előző oldal...és elkeseredett.. István én közben csevegtem a zasszonyoddal is... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 szerencse h tudod saját magad pelenkázni :unsure: KÖszi! Ez a korral jár... majd te is megtudod, ha megöregszel! :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 A minden nem is jönne ki 10milkából,és lassan eljutunk oda hogy egy evot lehetne venni ennyi pénzért,és azért az még is csak egy EVO Abból nincs Caravan... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Bizti most esett le neki még az előző oldal...és elkeseredett.. István én közben csevegtem a zasszonyoddal is... :) Gondolom a biztosítást intézte neked :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Miért? Sajna dolgzom is közben... :unsure: Anti! A szilikoncsővel mi lett végül? Este hazafelé leütöttünk egy plázaciciát, cső meg volt otthon... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Abból nincs Caravan... :unsure: Majd csinálunk... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 A minden nem is jönne ki 10milkából,és lassan eljutunk oda hogy egy evot lehetne venni ennyi pénzért,és azért az még is csak egy EVO Na ne off autózzunk itt kérem! :) :D :lol: Abból nincs Caravan... :unsure: Ott a pont! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Gondolom a biztosítást intézte neked :) ÁÁÁ nem csak felhívott, hogy mizu velem, meg dumcsiztunk... :unsure: Persze hogy azért... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 ÁÁÁ nem csak felhívott, hogy mizu velem, meg dumcsiztunk... :unsure: Persze hogy azért... :D Nem vagyok féltékeny tehát.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Este hazafelé leütöttünk egy plázaciciát, cső meg volt otthon... :) próbáld meg elhitetni vele h nem csak a teste kell :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Este hazafelé leütöttünk egy plázaciciát, cső meg volt otthon... :) Köszönöm, ebből most sokat tanultam. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Tudom... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Na ne off autózzunk itt kérem! :unsure: :) :D Ott a pont! :D Én csak arra akrtam rávillágítani hogy tényleg drága,és nehéz is,de családi szóval biztos nehéz döntés lenne ha ennyi pénzt áldoznék autóra,hogy mit is vegyek.(de ez a veszély nem fenyeget :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts