coupe Elküldve Július24, 2006 Elküldve Július24, 2006 Anti! Csak 8749000 Ft! és lehet a tiéd... persze azt nem garantálom, hogy pont ilyen belsővel. a caravan +200ezer forint
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Elküldve Július24, 2006 Távol vagyok még attól... Különben sem én építek turbós GSi-t, hogy kompenzáljak valamit... :D :lol: :) Hát ez az, hogy mindig távol vagy attól... :unsure: Jaja azért vettél ilyen kevésbé feltűnő autót, hogy jobban meghúzhasd magad a szürke hétköznapokban... :D
coupe Elküldve Július24, 2006 Elküldve Július24, 2006 Már nem kell sok, hogy 1-1-be legyen a GSI-vel... :unsure: Lehet, hogy feldobok egy csereajánlatot... :) Lenne sírás az ajánlat után :D
Tom Elküldve Július24, 2006 Elküldve Július24, 2006 Csak kérd meg hogy flexeljenek belel az elejébe, mert Te ehhez szoktál hozzá...és nem adsz fel az elveidből... :) :lol: Jóhogy! De ha már úgyis alkudozom, akkor megkérdezzem, hogy félrefurt hengerrel és állandó füstöléssel mennyi lenne a vége? :D :unsure:
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Elküldve Július24, 2006 a caravan +200ezer forint Márpedig Caravan lesz... :D Mert az olyan jóóóó... :lol: :unsure: :)
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Elküldve Július24, 2006 Tudom, már megnéztem az árlistát is... Nincs is annál jobb amikor 260-nál a gyerekek hátul legóznak... :unsure: Ha legózni nem is legóznak, azért eléggé feszülten figyelnének... (ezt nem 260-as tapasztalatokra alapozom... csak 160-asra... valahogy feltűnt neki, utána meg követelték volna a gyorsítást :) )
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Elküldve Július24, 2006 Jóhogy! De ha már úgyis alkudozom, akkor megkérdezzem, hogy félrefurt hengerrel és állandó füstöléssel mennyi lenne a vége? :D :lol: Ja meg ne felejtsd el megkérdezni, hogy mennyi lenne az oldalanként szabadon villogó xenon, meg, hogy a hátsó lámpába mennyiért aplikálnak be egy akváriumot... Ja és jó lesz alapjárati moci nélküli verzió is... :) :D Lenne sírás az ajánlat után :) Vagy röhögés... :unsure:
coupe Elküldve Július24, 2006 Elküldve Július24, 2006 Jóhogy! De ha már úgyis alkudozom, akkor megkérdezzem, hogy félrefurt hengerrel és állandó füstöléssel mennyi lenne a vége? :) :unsure: Akkor már azt is tedd hozzá hogy a félre fúrt hengert hogyan lehet egyenesre fúrni,hogy a száraz persely illeszkedjen benne,és ne lötyögjön.
Gelko Elküldve Július24, 2006 Elküldve Július24, 2006 Márpedig Caravan lesz... :lol: Mert az olyan jóóóó... :D :unsure: :) látom Anit öregszel h családi caravanokat nézegetsz vagy bejelentették h kicsi lesz a gsi ? :D
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Elküldve Július24, 2006 a caravan +200ezer forint hopp.... bacca meg... na akkor az a +200 hitelre lesz... vagy lealkudom! :unsure: :)
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Elküldve Július24, 2006 Olyan lassan válaszoltok, hogy én közben megérkeztettem egy csoportot is... :unsure: :) :D Nem pörög eléggé a topic... :) látom Anit öregszel h családi caravanokat nézegetsz vagy bejelentették h kicsi lesz a gsi ? :lol: ÁÁÁÁ az megmarad bevásárolni...azért nem is rakom vissz hátulra az üléseket... :D
redline Elküldve Július24, 2006 Elküldve Július24, 2006 de legalább mindenki tud röhögni a saját és a másik nyomorán :unsure:
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Elküldve Július24, 2006 Lassan??? én meg kicseréltem egy pelenkát... pörög ez rendesen
Gelko Elküldve Július24, 2006 Elküldve Július24, 2006 Olyan lassan válaszoltok, hogy én közben megérkeztettem egy csoportot is... :unsure: :D :) persze mert csak a bejárati ajtót nyitottad nekik :lol:
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Elküldve Július24, 2006 Akkor már azt is tedd hozzá hogy a félre fúrt hengert hogyan lehet egyenesre fúrni,hogy a száraz persely illeszkedjen benne,és ne lötyögjön. Ja és csak négy csavaral kérem majd az 5 lukas futóművet, mert van egy haverom, azt azt mondta, hogy ez így gizda... :unsure:
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Elküldve Július24, 2006 persze mert csak a bejárati ajtót nyitottad nekik :D pont az előbb szólt Antira Aztec, hogy a klíma miatt be kéne csukni... szóval az már nyitva volt! :unsure: :)
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Elküldve Július24, 2006 de legalább mindenki tud röhögni a saját és a másik nyomorán :) Te kimeszeltél már??? :unsure:
coupe Elküldve Július24, 2006 Elküldve Július24, 2006 hopp.... bacca meg... na akkor az a +200 hitelre lesz... vagy lealkudom! :) :D Ha végig olvasod a rendelhető extrákat is,elég könnyen el lehet jutni a 10milliós árhoz :unsure:
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Elküldve Július24, 2006 persze mert csak a bejárati ajtót nyitottad nekik :unsure: Éééén isten ments...ők ráérnek turisták szabin vannak...én meg dolgozom...várjanak a sorukra... :)
Tom Elküldve Július24, 2006 Elküldve Július24, 2006 Ja és csak négy csavaral kérem majd az 5 lukas futóművet, mert van egy haverom, azt azt mondta, hogy ez így gizda... :unsure: Az csak plusz súly... Vagy ez, vagy a felnikupak... Ki hogy könnyít ugye. :)
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Elküldve Július24, 2006 Ha végig olvasod a rendelhető extrákat is,elég könnyen el lehet jutni a 10milliós árhoz :unsure: Nehogy már ez akadályt jelentsen... Tudod, utána ellopják a felnit...meg ilyenek... :)
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Elküldve Július24, 2006 Ha végig olvasod a rendelhető extrákat is,elég könnyen el lehet jutni a 10milliós árhoz :unsure: Ha azt mindet belepakolják.... eléri a 2,5 tonnát a gép, aztán 260 helyett örülsz, ha 160-at megy... Meg a fele amolyan marhasági extra.
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Elküldve Július24, 2006 látom Anti megint nagyon dolgozol :unsure: muszáj, mert kell a pénz a nyaralásra... :)
Tom Elküldve Július24, 2006 Elküldve Július24, 2006 látom Anti megint nagyon dolgozol :unsure: Kezdesz veszélyes vizekre evezni... :)
Recommended Posts