Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Távol vagyok még attól...

Különben sem én építek turbós GSi-t, hogy kompenzáljak valamit... :D :lol: :)

Hát ez az, hogy mindig távol vagy attól... :unsure:

Jaja azért vettél ilyen kevésbé feltűnő autót, hogy jobban meghúzhasd magad a szürke hétköznapokban... :D

Elküldve
Már nem kell sok, hogy 1-1-be legyen a GSI-vel... :unsure:

Lehet, hogy feldobok egy csereajánlatot... :)

Lenne sírás az ajánlat után :D

Elküldve
Csak kérd meg hogy flexeljenek belel az elejébe, mert Te ehhez szoktál hozzá...és nem adsz fel az elveidből... :) :lol:

Jóhogy!

De ha már úgyis alkudozom, akkor megkérdezzem, hogy félrefurt hengerrel és állandó füstöléssel mennyi lenne a vége? :D :unsure:

Elküldve
Tudom, már megnéztem az árlistát is...

Nincs is annál jobb amikor 260-nál a gyerekek hátul legóznak... :unsure:

Ha legózni nem is legóznak, azért eléggé feszülten figyelnének...

(ezt nem 260-as tapasztalatokra alapozom... csak 160-asra... valahogy feltűnt neki, utána meg követelték volna a gyorsítást :) )

Elküldve
Jóhogy!

De ha már úgyis alkudozom, akkor megkérdezzem, hogy félrefurt hengerrel és állandó füstöléssel mennyi lenne a vége? :D :lol:

Ja meg ne felejtsd el megkérdezni, hogy mennyi lenne az oldalanként szabadon villogó xenon, meg, hogy a hátsó lámpába mennyiért aplikálnak be egy akváriumot...

Ja és jó lesz alapjárati moci nélküli verzió is... :) :D

Lenne sírás az ajánlat után :)

Vagy röhögés... :unsure:

Elküldve
Jóhogy!

De ha már úgyis alkudozom, akkor megkérdezzem, hogy félrefurt hengerrel és állandó füstöléssel mennyi lenne a vége? :) :unsure:

Akkor már azt is tedd hozzá hogy a félre fúrt hengert hogyan lehet egyenesre fúrni,hogy a száraz persely illeszkedjen benne,és ne lötyögjön.

Elküldve
Márpedig Caravan lesz... :lol:

Mert az olyan jóóóó... :D :unsure: :)

látom Anit öregszel h családi caravanokat nézegetsz

vagy bejelentették h kicsi lesz a gsi ? :D

Elküldve

Olyan lassan válaszoltok, hogy én közben megérkeztettem egy csoportot is... :unsure: :) :D

Nem pörög eléggé a topic... :)

látom Anit öregszel h családi caravanokat nézegetsz

vagy bejelentették h kicsi lesz a gsi ? :lol:

ÁÁÁÁ az megmarad bevásárolni...azért nem is rakom vissz hátulra az üléseket... :D

Elküldve
Olyan lassan válaszoltok, hogy én közben megérkeztettem egy csoportot is... :unsure: :D :)

persze mert csak a bejárati ajtót nyitottad nekik :lol:

Elküldve
Akkor már azt is tedd hozzá hogy a félre fúrt hengert hogyan lehet egyenesre fúrni,hogy a száraz persely illeszkedjen benne,és ne lötyögjön.

Ja és csak négy csavaral kérem majd az 5 lukas futóművet, mert van egy haverom, azt azt mondta, hogy ez így gizda... :unsure:

Elküldve
hopp.... bacca meg... na akkor az a +200 hitelre lesz... vagy lealkudom! :) :D

Ha végig olvasod a rendelhető extrákat is,elég könnyen el lehet jutni a 10milliós árhoz :unsure:

Elküldve
Ja és csak négy csavaral kérem majd az 5 lukas futóművet, mert van egy haverom, azt azt mondta, hogy ez így gizda... :unsure:

Az csak plusz súly...

Vagy ez, vagy a felnikupak... Ki hogy könnyít ugye. :)

Elküldve
Ha végig olvasod a rendelhető extrákat is,elég könnyen el lehet jutni a 10milliós árhoz :unsure:

Nehogy már ez akadályt jelentsen...

Tudod, utána ellopják a felnit...meg ilyenek... :)

Elküldve

Ha azt mindet belepakolják.... eléri a 2,5 tonnát a gép, aztán 260 helyett örülsz, ha 160-at megy...

Meg a fele amolyan marhasági extra.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.