Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Akkor te miért nem jösz ha fillérekből megúsznád :D bár nekünk az is jó ha csak a gtc-t adod oda :) Mert közelít a 100.000 km-hez, és utána moci és turbócsere...most már spórol a km-rel... :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Tom, akkor este utánakötjük a tiediet a Soniqénak, és beszólunk neki, és mi lájtosan elindulunk a Sonique elött... :D :) Lesz nálam bankkártya is, ha megéheznénk... :D , de a benzin az első... :) SXP vasával együtt is legyorsulom a vérestorkú LET-ed... :lol: Az extra könnyítéseim sok másodpercet jelentenek. :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Várjá-várjá...Sonique vontatna téged... :) :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Lesz nálam bankkártya is, ha megéheznénk... :D , de a benzin az első... :unsure: Tényleg, szponzor van már? A Shell szokott támogatni ilyen kevés benzinnel sok kilómétert akciókat, hátha ez is érdekelné őket. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Látom magatokra találtatok! :unsure: Megy az adok-kapok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Várjá-várjá...Sonique vontatna téged... :D :unsure: :lol: Persze, amíg nem nyomok egy kövéret... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Akkor lakatolnák Sonique autójának hátulját másodszor... :unsure: Tényleg, szponzor van már? A Shell szokott támogatni ilyen kevés benzinnel sok kilómétert akciókat, hátha ez is érdekelné őket. :D Azt mondták, hogy hírtelen nem áll rendelkezésükre ennyi nafta, de összefognak a MOL-lal... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Tényleg, szponzor van már? A Shell szokott támogatni ilyen kevés benzinnel sok kilómétert akciókat, hátha ez is érdekelné őket. :unsure: Irigykedsz mi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Azt mondták, hogy hírtelen nem áll rendelkezésükre ennyi nafta, de összefognak a MOL-lal... :) Lehet hogy ezért hiánycikk a benya... :unsure: Irigykedsz mi :lol: Még nemtom, hogy van-e mire... Ha kibirja a Blitzet, akkor indítom a kuncsorgó verziót és meglátjuk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Nesztek baba autó! de azé ott figyel rajta a Szpész :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Még nemtom, hogy van-e mire... Ha kibirja a Blitzet, akkor indítom a kuncsorgó verziót és meglátjuk. :unsure: én nem az autóra mondtam,már azt megbeszéltük hogy sokkal jobb a c20xe,hanem arra hogy nem jössz velünk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 hanem arra hogy nem jössz velünk :unsure: Arra egy picit igen... De inkább én lógassam az orrom, mint a GSim... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Nem de ezért drágul az tuti... :unsure: Ez olyan szép... Ilyen lájtos belsővel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Tök jó, én meg itt még klímástúl is megdöglök...bár kezd beborulni... mert nem hallgatsz kollegádra és nyitvahagyod azt a qrva ajtót :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Arra egy picit igen... De inkább én lógassam az orrom, mint a GSim... szerintem lehet sonique-kal egyezkedni,ő amúgy is egyedül jön,mert a Petinek dolgoznia kell.Szerdáig még van időd :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Arra egy picit igen... De inkább én lógassam az orrom, mint a GSim... Hát igen... ...inkább az orrod lógjon mint más... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Ez olyan szép... Hát ez tényleg nem ronda... :) Holnap lehet hogy be is cserélem rá a GSi-t, ha ráfizetnek még 1-2 misit. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 mert nem hallgatsz kollegádra és nyitvahagyod azt a qrva ajtót :D Ez most is így van... :) mert akkor nem jön be a friss levegő kinntről... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Anti! Csak 8749000 Ft! és lehet a tiéd... persze azt nem garantálom, hogy pont ilyen belsővel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Hát ez tényleg nem ronda... :) Holnap lehet hogy be is cserélem rá a GSi-t, ha ráfizetnek még 1-2 misit. :unsure: Csak kérd meg hogy flexeljenek belel az elejébe, mert Te ehhez szoktál hozzá...és nem adsz fel az elveidből... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Nekem a belseje nagyon tetszik a külsöt még szokni kell,csak szerintem egy kicsit drága :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Anti! Csak 8749000 Ft! és lehet a tiéd... persze azt nem garantálom, hogy pont ilyen belsővel. Tudom, már megnéztem az árlistát is... Nincs is annál jobb amikor 260-nál a gyerekek hátul legóznak... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 ...inkább az orrod lógjon mint más... :) Távol vagyok még attól... Különben sem én építek turbós GSi-t, hogy kompenzáljak valamit... :D :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Nekem a belseje nagyon tetszik a külsöt még szokni kell,csak szerintem egy kicsit drága :unsure: Nekem így ahogy van, jöhet! :) az ára meg olcsóbb, mint egy porsche... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Nekem a belseje nagyon tetszik a külsöt még szokni kell,csak szerintem egy kicsit drága :D Már nem kell sok, hogy 1-1-be legyen a GSI-vel... :unsure: Lehet, hogy feldobok egy csereajánlatot... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts