Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Akkor te miért nem jösz ha fillérekből megúsznád :D bár nekünk az is jó ha csak a gtc-t adod oda :)

Mert közelít a 100.000 km-hez, és utána moci és turbócsere...most már spórol a km-rel... :lol: :unsure:

Elküldve
Tom, akkor este utánakötjük a tiediet a Soniqénak, és beszólunk neki, és mi lájtosan elindulunk a Sonique elött... :D :)

Lesz nálam bankkártya is, ha megéheznénk... :D , de a benzin az első... :)

SXP vasával együtt is legyorsulom a vérestorkú LET-ed... :lol:

Az extra könnyítéseim sok másodpercet jelentenek. :D :unsure:

Elküldve
Lesz nálam bankkártya is, ha megéheznénk... :D , de a benzin az első... :unsure:

Tényleg, szponzor van már? A Shell szokott támogatni ilyen kevés benzinnel sok kilómétert akciókat, hátha ez is érdekelné őket. :)

Elküldve

Akkor lakatolnák Sonique autójának hátulját másodszor... :unsure:

Tényleg, szponzor van már? A Shell szokott támogatni ilyen kevés benzinnel sok kilómétert akciókat, hátha ez is érdekelné őket. :D

Azt mondták, hogy hírtelen nem áll rendelkezésükre ennyi nafta, de összefognak a MOL-lal... :)

Elküldve
Tényleg, szponzor van már? A Shell szokott támogatni ilyen kevés benzinnel sok kilómétert akciókat, hátha ez is érdekelné őket. :unsure:

Irigykedsz mi :)

Elküldve
Azt mondták, hogy hírtelen nem áll rendelkezésükre ennyi nafta, de összefognak a MOL-lal... :)

Lehet hogy ezért hiánycikk a benya... :unsure:

Irigykedsz mi :lol:

Még nemtom, hogy van-e mire...

Ha kibirja a Blitzet, akkor indítom a kuncsorgó verziót és meglátjuk. :D

Elküldve
Még nemtom, hogy van-e mire...

Ha kibirja a Blitzet, akkor indítom a kuncsorgó verziót és meglátjuk. :unsure:

én nem az autóra mondtam,már azt megbeszéltük hogy sokkal jobb a c20xe,hanem arra hogy nem jössz velünk :)

Elküldve
Tök jó, én meg itt még klímástúl is megdöglök...bár kezd beborulni...

mert nem hallgatsz kollegádra és nyitvahagyod azt a qrva ajtót :unsure:

Elküldve
Arra egy picit igen... De inkább én lógassam az orrom, mint a GSim...

szerintem lehet sonique-kal egyezkedni,ő amúgy is egyedül jön,mert a Petinek dolgoznia kell.Szerdáig még van időd :unsure:

Elküldve
Ez olyan szép...

Hát ez tényleg nem ronda... :)

Holnap lehet hogy be is cserélem rá a GSi-t, ha ráfizetnek még 1-2 misit. :unsure:

Elküldve
Hát ez tényleg nem ronda... :)

Holnap lehet hogy be is cserélem rá a GSi-t, ha ráfizetnek még 1-2 misit. :unsure:

Csak kérd meg hogy flexeljenek belel az elejébe, mert Te ehhez szoktál hozzá...és nem adsz fel az elveidből... :D :lol:

Elküldve
Anti! Csak 8749000 Ft! és lehet a tiéd... persze azt nem garantálom, hogy pont ilyen belsővel.

Tudom, már megnéztem az árlistát is...

Nincs is annál jobb amikor 260-nál a gyerekek hátul legóznak... :unsure:

Elküldve
...inkább az orrod lógjon mint más... :)

Távol vagyok még attól...

Különben sem én építek turbós GSi-t, hogy kompenzáljak valamit... :D :lol: :unsure:

Elküldve
Nekem a belseje nagyon tetszik a külsöt még szokni kell,csak szerintem egy kicsit drága :unsure:

Nekem így ahogy van, jöhet! :)

az ára meg olcsóbb, mint egy porsche...

Elküldve
Nekem a belseje nagyon tetszik a külsöt még szokni kell,csak szerintem egy kicsit drága :D

Már nem kell sok, hogy 1-1-be legyen a GSI-vel... :unsure:

Lehet, hogy feldobok egy csereajánlatot... :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.