mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Kár hogy arról nincs fénykép :unsure: :) Még nem mindenki rakta fel a hétvégéről a képeit! Szerintem lehet van róla, csak még nem publikálták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 És ez a bőrizé volt 10.000...rázkódástól ledörzsöli a fényezést, ha megázik alárohad a cucc... 20-ért meg lefényezik bármikor...és ez sem véd ám meg mindentől... Ja és mostmár itt is szakad... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Még nem mindenki rakta fel a hétvégéről a képeit! Szerintem lehet van róla, csak még nem publikálták. Akkor gyorsan keresétek ki,nehogy a többiek lemaradjanak a látványosságról :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 És ez a bőrizé volt 10.000...rázkódástól ledörzsöli a fényezést, ha megázik alárohad a cucc... 20-ért meg lefényezik bármikor...és ez sem véd ám meg mindentől... Egyetértek. :) Na majd Lurdynál jól leszedjük róla. :D Én meg nyitvahagytam ma a tetőablakot. Okos húzás volt. Mondjuk csak bukóra, de akkor is... :unsure: :lol: Mingyárt megyek megnézem, hogy lett-e saját balcsim... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Akkor gyorsan keresétek ki,nehogy a többiek lemaradjanak a látványosságról :unsure: :) Én keresném, de nekem nincs ilyen kép... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Én meg nyitvahagytam ma a tetőablakot. Okos húzás volt. Mondjuk csak bukóra, de akkor is... :unsure: :D Mingyárt megyek megnézem, hogy lett-e saját balcsim... Ügyi vagy... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Na majd Lurdynál jól leszedjük róla. :) Ma leugrik róla... :D Csak előbb a Boomb### feliratról lövök egy képet :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Ügyi vagy... :unsure: Tudom! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Ma leugrik róla... :D Csak előbb a Boomb### feliratról lövök egy képet :unsure: Még jó hogy megvetted :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Ma leugrik róla... :) Na mi van meggyőztünk??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Na mi van meggyőztünk??? :unsure: Hát szerintem ez nem volt kérdés. Csak a feliratot kéne megtartani... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Csütörtökre meg visszarakom :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Még jó, hogy nem leszünk ott... Bár egyébként indulhatnánk onnan is...nem???? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Még jó, hogy nem leszünk ott... Bár egyébként indulhatnánk onnan is...nem???? :unsure: Az már a Tominak késő lesz,föleg hogy 4kor akart indulni. Anti elküldtem a blitz-weekendre a foglalást a szállásra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 a Boombastik tényleg gáz.... :D de megszokahtó egyébként -nekem estére sikerült :) 7vége beszólása, szegeden egy öreglány a cabriora : "szép csak koszos az eleje" -bogártetemek a köténylemezen :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Az már a Tominak késő lesz,föleg hogy 4kor akart indulni. Anti elküldtem a blitz-weekendre a foglalást a szállásra :) Amúgy ha 10 óra az út, és ha 6-kor elindulunk akkor hajnali 4-kor ottvagyunk...ennél elöbb nem hiszem, hogy indulni kéne...bár ha még belekalkluláljuk, hogy szereljük a BMW-t... :unsure: Ja a szállást meg köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Elöbb biztos hogy nem megyünk :unsure: mert az Évi kb 5ig dolgozik.Mert úgye megint nem miattunk nem tudunk időben elindulni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 ...bár ha még belekalkluláljuk, hogy szereljük a BMW-t... :unsure: Azért szerintem nem ártana még gyakorolni a vonószem takaró leszerelését. :D :D Biztos, ami biztos... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Lehet, hogy a Muháék elöbb leérnek a busszal??? :unsure: :) Azért szerintem nem ártana még gyakorolni a vonószem takaró leszerelését. :) :lol: Biztos, ami biztos... :D :D Á nem tudod, hogy nem szabad vontatni, mert félő hogy leszakad az eleje a verdának??? Vagy neked nem mondták??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 @Anti: a BMW szerelés helyett szerintem inkább a C20LET szerelésnek van nagyobb esélye... Biztonság miatt rakjál be az izzókészlet mellé gyertyátak, benzines kannát, kötelet, stb :) Jah, ha a 800EUR-ból tankolni akarsz, akkor mi marad kajára? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Azért szerintem nem ártana még gyakorolni a vonószem takaró leszerelését. :D :D Biztos, ami biztos... :lol: :) Azért elég szomorú lenne ha így végeznénk,de mi optimisták vagyunk,mert ritkán szívunk ha együtt vagyunk :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Á nem tudod, hogy nem szabad vontatni, mert félő hogy leszakad az eleje a verdának??? Vagy neked nem mondták??? :) Nem hiszek a mendemondáknak. Nekem bizonyíték kell, nem igéret... :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Jah, ha a 800EUR-ból tankolni akarsz, akkor mi marad kajára? :unsure: Akkor te miért nem jösz ha fillérekből megúsznád :D bár nekünk az is jó ha csak a gtc-t adod oda :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Tom, akkor este utánakötjük a tiediet a Soniqénak, és beszólunk neki, és mi lájtosan elindulunk a Sonique elött... :D :lol: Jah, ha a 800EUR-ból tankolni akarsz, akkor mi marad kajára? :unsure: Lesz nálam bankkártya is, ha megéheznénk... :D , de a benzin az első... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts