gsi.tamás Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Nem árt ha van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 de kell :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Nem még nem... Ide kell majd beszlaladnom valamelyik nap... Budapest Kerepesi út 27/a 1087 István! Este megyünk egy karikát? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 István! Este megyünk egy karikát? :unsure: Mehetünk :lol: :) ,remélem akkor már nem fog esni az eső :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Mért most esik?? Itt 7ágra süt a nap :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Nesztek baba autó! Egy Caravan Istvánnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Nem szépek ezek a Keskin felnik rajta...vagyis nem csúnyák, csak valahogy ehhez nem passzolnak... :unsure: István Te mennyiért vettél EUR-t :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Az lehet nekem is kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Nem szépek ezek a Keskin felnik rajta...vagyis nem csúnyák, csak valahogy ehhez nem passzolnak... :unsure: István Te mennyiért vettél EUR-t :D :D :lol: A különbözetett leverem rajtad :) Úgy esik hogy nem látok ki az ablakon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Na ezért mondtam, hogy ne kapkodj... :) Tök jó, én meg itt még klímástúl is megdöglök...bár kezd beborulni... Hopp most meg dörgött is egyet... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Na ezért mondtam, hogy ne kapkodj... :D Tök jó, én meg itt még klímástúl is megdöglök...bár kezd beborulni... Hopp most meg dörgött is egyet... :unsure: Azt mondtad most van ennyiért,és hogy nem fog sokkal lejebb menni :) Most mennyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Ha megvan mennyi engem is érdekel híjj fel. Illetve meddig van akció? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Óccsó...de egyenlőre nincs több mert vettem 800-at... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Óccsó...de egyenlőre nincs több mert vettem 800-at... :D Akkor eladom amit vettem,még úgy is jól járok.Töleg meg veszek megint :unsure: :) :D nem az a pár forint fog a földhöz vágni,buktam már többet is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Wolfi Befizettétek már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Hopp most meg dörgött is egyet... :unsure: ujpesten most kezdett esni de süt a nap és lesz szivárvány :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Partypeople... Úgy is anyu azt mondta anno: "csak akkor igyál, ha jól esik" :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Partypeople... Úgy is anyu azt mondta anno: "csak akkor igyál, ha jól esik" :unsure: Szed le azt a bőr izét a géptetődről :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Küldenétek felénk is egy kis esőt? Lassan megdöglünk a nagy melegben. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Aki estleg nem látta volna még Balázska új szerzeményét :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 De a legütősebb a Boombastik felirat... :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Én megértem ha azért vette mert nem akar fényeztetni 1 év után a kövek miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Erről jutott eszembe, hogy Szegeden volt egy fickóval 2 kiskölyök... Na azoknak a sok veterán között a Balázs GTC-je tetszett a legjobban!!! :D :lol: De a legütősebb a Boombastik felirat... :D :unsure: Talán elég lenne csak azt leszedni róla. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Szép is az az ótóóóó... :) csak lassú... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 De a legütősebb a Boombastik felirat... :D :) Kár hogy arról nincs fénykép :D :lol: Én megértem ha azért vette mert nem akar fényeztetni 1 év után a kövek miatt. Akkor is csúgya azon a szép autón szerintem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts