warwolf Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Ez a baj veled. Mindiiiiiiiiig az a túlzott optimizmus :D :lol: :D :) :D :D Há' de mánn mijóta készül! :unsure: Ennyi idő alatt egy kódexet is megírhatott volna! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Há' de mánn mijóta készül! :unsure: Ennyi idő alatt egy kódexet is megírhatott volna! :) Ebból szerintem az lesz. :D Nem is tudom, hogy hogyan lehet 7 oldalt írni egy kocsi épüléséről. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Ebból szerintem az lesz. :) Nem is tudom, hogy hogyan lehet 7 oldalt írni egy kocsi épüléséről. :D Gergőé speciális! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 2 év munkája... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Bele kell írni, hogy melyik csavart melyik kulcsal, mekkora nyomatékkal húztad meg, és mikor ki segített :unsure: Ugye, Anti? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 A holland srác elvitte a turbós gsi-t és lemérette az eds-nél. néhány kép és holland szöveg,na meg az eredmény Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 A holland srác elvitte a turbós gsi-t és lemérette az eds-nél. néhány kép és holland szöveg,na meg az eredmény 281,3 PK @ 5411 tpm & 409,5 NM @ 3561 tpm Noshátigen! :unsure: Nemsemmi taliga! :D Tetszik a maximális nyomatéka!Nem kell xarrá pörgeti a motort hozzá! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 A holland srác elvitte a turbós gsi-t és lemérette az eds-nél. néhány kép és holland szöveg,na meg az eredmény GT28R ez a turbó igaz ? Polókról a képeket nem mérted bele az arcukba ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 GT28R ez a turbó igaz ? Polókról a képeket nem mérted bele az arcukba ? :) Az elsőre csak tippem van,valószínű hogy az. A másodikat meg nem értem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Az... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 És még milyen infót sikerült kisakkozni :unsure: Mik vannak benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 ....A másodikat meg nem értem :unsure:.... Megmutattad nekik ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Nem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Az... :D és 0.8 bar mellett volt ennyi pacis ? Nem :unsure: Ménem ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Majd látják ha jönnek a blitz-hits-re :lol: A holland srác azért az aláírásában már kerekített egy 10est felfele :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Lehet, hogy állítottak még rajta valamit... Írtam nekik, hogy jönnek e Blitzre??? :unsure: Agressor koma, fundálj ki valami gyors megoldást a felnikupak helyére... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 ....Agressor koma, fundálj ki valami gyors megoldást a felnikupak helyére... :).... Esetleg egy edzett törpe futóegér ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Akár még az is jó lehet...de csak is szürke... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Ebból szerintem az lesz. :D Nem is tudom, hogy hogyan lehet 7 oldalt írni egy kocsi épüléséről. :lol: Aztec - magyar szótár 5 oldal. :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Akár még az is jó lehet...de csak is szürke... Neolux mindent megfog :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Aztec - magyar szótár 5 oldal. :unsure: :) most miért máááár? most elküldöm Wolfinak ha szerinte joe, akkor mehet ha szerinte is finomítós akkor nekiállok a v1.2-t megcsinálni :D Wolfi teszt it PLZ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 most miért máááár? Nem ám mellre szívni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Agressor koma, fundálj ki valami gyors megoldást a felnikupak helyére... :D múltkor láttam egy piros G astrát ilyen felnikkel a lurdy körül :unsure: :) :D nah jó vicceltem.... báz mindenki nyaral? tök jó volt ma a Balcsi vize :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 ....tök jó volt ma a Balcsi vize :unsure:.... Van mit behoznod, az a sok magolás, aztán meg vizsgákon bukták :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Van mit behoznod, az a sok magolás, aztán meg vizsgákon bukták :unsure: igen aztán a sikeres utóvizsgák :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts