aztec Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Te Anti miért ez a hirtelen tegyünk fel frsz-ot örület? Nekem is ablakban van elég rég és eddig nem nagyon csesztettek érte..... Viszont 1ik éjjel azt álmodtam h lekapartatták a fóliát velem :) :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Megyünk No-ba...és ott már sok ójróba kerül ha nincs fennt...és a Jürgenpolicemennek nehéz ezt megmagyarázni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 http://img.tar.hu/atommano/size2/23932972.jpg :unsure: pont olyan mint a kép amit linkeltem :) nemjo :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Húúú azt viszont tényleg rakd fel, mert nagyon jóóól sikerült képek lettek... :) Gergő sztem nem díjazná :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Úgy sem látja... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Megyünk No-ba...és ott már sok ójróba kerül ha nincs fennt...és a Jürgenpolicemennek nehéz ezt megmagyarázni... jogossss :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Megyünk No-ba...és ott már sok ójróba kerül ha nincs fennt...és a Jürgenpolicemennek nehéz ezt megmagyarázni...Kedves emberek azok a zöldruhások.Mikor No.-ban melóztam,magyar rendszámú autóval rendszeresen megállítottak,kipakoltattak,megmotoztak.. :unsure: ungarise betyár stéblájb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Én amikor másfél évig dolgoztam kinnt szinte mindennapos élményeim voltak kinnt a yarddal...és ezek nem cicóznak kinnt... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Én amikor másfél évig dolgoztam kinnt szinte mindennapos élményeim voltak kinnt a yarddal...és ezek nem cicóznak kinnt... :unsure:Na ja.."szeretnek minket" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Egyik haverommal akárhonnét közelítettük meg az osztrák határt, mindig elhangzott az alábbi mondat: "Herr Bálint, bitte kommen..." :unsure: Itt általában tudtuk, hogy legalább másfél órás kényszerpihenő következik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Hát ahogy elnéztem 170ezer az alja és az még a tegnap megnézettnél is ótvarabb, max ebay-en lehetne próbálkozni. Mondjuk ezzel a pukkadékkal bírnám égetni magam. De azért 1000km az 1000km, és van határ is még :unsure: Nem mondom nem próbálnék meg egy olyat hogy voncsival vagy ócsórepzajjal kinézünk és magyarrendszámot rá oszt haza - csak nem nézik meg az alvázszámot máá. ca. 80 liter benya = 24000 forint + a kijutás - ez nem is halálsok - csak risky Ezt hogy érted? Megnéztem. Nem félig. Ha pl bmw.Tomi nézte volna ő jobban megnézi és többet lát, ha meg anyám jött volna ő max a színére emlékezne. Én ennyire tudtam - meg amit nem írtam le. hát én anno hoztam be talpon 1 calibrát osztrákból bontásra működőképes volt csak very mocskos meg belül ohne kárpítok és fullra volt pakolva alkatrészekkel. Ami a pláne benne hogy magyar rendszámmal láttuk el méghozzá 1 Audi 80 avantét kapta!!! Na ez akkor rizikós volt de senki nem foglalkozott velünk a határnál. De c20 xevel megléptem volna :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Anti!Nem kellene elfordítható rsz keretet csinálni? :unsure: Egy pici servo motor 12V-ról,egy jól megtervezett és összerakott keret és már mehetne is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Még kormény szervóm sincs... :) :unsure: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 ....Itten van e.... Tegnap láttam 407es Pögot, azon is kb. így vót a rendszám felaplikálva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Wolfi s Tom kicsit késik a leírásom, mert kedvesem átnézte a 7 oldalt és rámdörrentett h miért csaptam össze :unsure: So 7végén átnézem és elküldöm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Wolfi s Tom kicsit késik a leírásom, mert kedvesem átnézte a 7 oldalt és rámdörrentett h miért csaptam össze :unsure: So 7végén átnézem és elküldöm :D Ajaj. érzem, ez már több kötetes lesz.. add ki sorozatként.. a legizgisebb résznél.. "folytatjuk..." és reklám :) :D Nah legyetek jók.. megyek Balcsira hétvégére ..vasárnapig estig megúsztok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 ....Nah legyetek jók.. megyek Balcsira hétvégére ..vasárnapig estig megúsztok :unsure:.... Gyóv ejtőzést :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Nah legyetek jók.. megyek Balcsira hétvégére ..vasárnapig estig megúsztok :unsure: báz mindenki nyaral? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 báz mindenki nyaral? Nyár van, nemde ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Coupe! Írtama küszöbök miatt... Majd ha hazaérsz a meló + póló projektből... Felniközép nincs, hívtak...Király... :) Este meg megyek mert van egy kis dolgunk Attilánál... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 báz mindenki nyaral? nem... A nejemmel 5 éve nem voltunk nyaralni :) .... sőt... 5 éve még pont az "Igen!"-re vártunk... még 3 órát... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Hát akkor boldog házassági évfordulót...szegény ember... :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Hát akkor boldog házassági évfordulót...szegény ember... :unsure: :D Nem vagyok én olyan szegény.... Van 3 fiam! :lol: Akikre nagyon büszke vagyok! :) Ja és Köszike! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Wolfi s Tom kicsit késik a leírásom, mert kedvesem átnézte a 7 oldalt és rámdörrentett h miért csaptam össze :unsure: So 7végén átnézem és elküldöm :D Yo.Azért legkésőbb karácsonyra légyszi........... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Yo.Azért legkésőbb karácsonyra légyszi........... :unsure: Ez a baj veled. Mindiiiiiiiiig az a túlzott optimizmus :) :D :lol: :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts